Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaset test daha kesin diyorlar bence de kaset test al inşallah çift çizgiyi görürsünben de korkuyorum negatif görmekten ama beklemek de yordu ya en azından sonucu görür boşuna ümitlenmem diyorum ben yapıcam sanırım sabah eczaneden test alıp ama kaset alıcam bu kez
İnşallahinşallah isteyen herkes görür çok yıpratıcı bir süreç gerçekten
İlk gebeliğim temmuzun ilk haftası sonlandı bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Çok üzüldüm çok yıprandım. Doktorum ilk reglimden sonra istersem deneyebilceğimi her şeyin sağlıklı gözüktüğünü söyledi. Denedik bakalım merak ediyorum. Tabi daha belki de kendine gelmedi rahmim belki çok erken bilmiyorum ama pozitif olursa çok iyi gelicek bana eminim. Hayatımda hiç acı çekmemişim demiştim o gün. Kimse yaşamasın dilerim. Sizin ilk gebeliğiniz mi olcak peki?İnşallahhaklısın, tek çizgi görmek insanı yıpratıyor. İlk gebeliğin mi olacak
Kaset test kaç gün gecikince gösterirKaset test daha kesin diyorlar bence de kaset test al inşallah çift çizgiyi görürsün
Acınıza çok üzüldüm Allahım sağlıklı gebelik nasip etsin inşallahİlk gebeliğim temmuzun ilk haftası sonlandı bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Çok üzüldüm çok yıprandım. Doktorum ilk reglimden sonra istersem deneyebilceğimi her şeyin sağlıklı gözüktüğünü söyledi. Denedik bakalım merak ediyorum. Tabi daha belki de kendine gelmedi rahmim belki çok erken bilmiyorum ama pozitif olursa çok iyi gelicek bana eminim. Hayatımda hiç acı çekmemişim demiştim o gün. Kimse yaşamasın dilerim. Sizin ilk gebeliğiniz mi olcak peki?
Adet gününden 2-3gün öncesinden burda gösterenlerin attığı testleri görmüştüm. Adet günü veya gecikince herhangi bi gün gösterebilirKaset test kaç gün gecikince gösterir
Benim 1 gün gecikti gösterir ozman teşekkür ederimAdet gününden 2-3gün öncesinden burda gösterenlerin attığı testleri görmüştüm. Adet günü veya gecikince herhangi bi gün gösterebilir
Rica ederim gösterebilir tabi normalde adetiniz düzenli mi ya da ovulasyon testi ile yumurtlamayı takip etmiş miydinBenim 1 gün gecikti gösterir ozman teşekkür ederim
çok teşekkür ederim canım benim anestezi verilirken bile başımdaki hemşirelere umarım siz böyle bir acı yaşamazsınız diyip durmuştum. Ümitle anne olmayı bekleyen hepiniz için de aynı şeyi diliyorum. Her şeyin bir zamanı var ben de öyle olduğuna inanmak istiyorum 33 yaşındayım belki de ondandı telaşım. Çok üstüne düşmek de yıpratıyor. Ben oluruna bırakmaya karar verdim bu aydan sonra. Güzel düşün tatlım güzel şeyler olsun umarım dilediğin sonucu en kısa zamanda alırsın alıcaksın da inanmıyorum ben hissediyorum. Dua edicemAcınıza çok üzüldüm Allahım sağlıklı gebelik nasip etsin inşallahne kadar üzüldüğünüzü tahmin edebiliyorum benim de çok yakınımın başına böyle bir şey gelmişti o süreçte onun yanında olduğum için az çok acınızı anlayabiliyorum. Hamile kalabiliyor olman çok güzel en azından bunu bilmek insanı biraz da olsa rahatlatır belki de. Olursa evet benim de ilk olacak biz 7 aydır istiyoruz ama henüz olmadı
Allah kimseye bunu yaşatmasın hani en sevmediğim insanın başına bile bunun gelmesini istemem derler ya heh işte bu olay tam öyle bir şey. İnsan öğrendiği andan itibaren hayaller kurmaya başlıyor çünkü. Herkesin istekleri dilekleri gerçek olsunçok teşekkür ederim canım benim anestezi verilirken bile başımdaki hemşirelere umarım siz böyle bir acı yaşamazsınız diyip durmuştum. Ümitle anne olmayı bekleyen hepiniz için de aynı şeyi diliyorum. Her şeyin bir zamanı var ben de öyle olduğuna inanmak istiyorum 33 yaşındayım belki de ondandı telaşım. Çok üstüne düşmek de yıpratıyor. Ben oluruna bırakmaya karar verdim bu aydan sonra. Güzel düşün tatlım güzel şeyler olsun umarım dilediğin sonucu en kısa zamanda alırsın alıcaksın da inanmıyorum ben hissediyorum. Dua edicem
Adetim düzenli ovulasyonla takip etmedimRica ederim gösterebilir tabi normalde adetiniz düzenli mi ya da ovulasyon testi ile yumurtlamayı takip etmiş miydin
O zaman bi hamilelik varsa testte çıkabilirAdetim düzenli ovulasyonla takip etmedim
Her ay yumurtlama dönemi değişebilir günleri kaçırmak istemiyorsanız ovulasyon testi ile takip edebilirsin ya da gün aşırı ilişkide yakalama ihtimali daha yüksekBen gecen ay kontrole gittim jinekologa yumurtan var bugun deneyin dedi
Denedik ama olmadı. Cok Da bilmiyorum bu işi yumurta varken olmadıysa ne zaman olacak ya da neden tutmadı kiadetten hemen sonra yumurtluyormusum ama onu oğrenmiş oldum en azından :)
O yüzden ne olursa olsun üzmüyoruz kendimizi Hayat devam ediyor olcak o geleceği zamanı biliyor ve gelicek zatenAllah kimseye bunu yaşatmasın hani en sevmediğim insanın başına bile bunun gelmesini istemem derler ya heh işte bu olay tam öyle bir şey. İnsan öğrendiği andan itibaren hayaller kurmaya başlıyor çünkü. Herkesin istekleri dilekleri gerçek olsunkafa rahatlığı çok önemli biliyor musun insan kendini ne zaman rahat bırakıp stressiz yaşamaya başlarsa o zaman her şey yoluna giriyor
Bizi de seçecekler buna inanıyorum dualarımda olacaksınO yüzden ne olursa olsun üzmüyoruz kendimizi Hayat devam ediyor olcak o geleceği zamanı biliyor ve gelicek zaten![]()