- 14 Mayıs 2023
- 468
- 215
- 23
- 27
İnşallah canım benim. Şöyle bir 10 kg versem rahatlayacağımCanım geçmiş olsun , çok şükür kist yokmuş . İnşallah tedavi olumlu sonuçlanır bebek haberini alırız tez zamanda
kac kilosun ki canimİnşallah canım benim. Şöyle bir 10 kg versem rahatlayacağım
Yok ben yumurtlama döneminde sancilardan ve akintidan anlıyorum canimOvülasyon mu kullanarak takip ettin canım yumurtlamanı
hadi insallah bu ay olur cnm ❤Kızçelerim ben cuma günü gittim çok şükür kistim yok olmuşletu verdi glifor verdi ve folibol verdi yumurta gelişsin çatlasın diye letu da femaranın aynısı sadece farklı firmalarmış. Cumaya kadar kullanıp kontrole gideceğim yumurta büyümüşse çatlatacak. Veee zayıflamam gerekiyormuş
ben 2 gun kala yapacagim sali gunuSizce ne zaman erken gebelik testi yapılmalı kızlar
Ya ben normalde yok gibi hissediyorum ama bir an önce de öğrenmek istiyorumben 2 gun kala yapacagim sali gunu
Sizce ne zaman erken gebelik testi yapılmalı kızlar
Benim bat yarın yaptım cikmadiben 2 gun kala yapacagim sali gunu
ya canim ben de ben deYa ben normalde yok gibi hissediyorum ama bir an önce de öğrenmek istiyorum
birkac gun tekrarla istersen kuzum erken gebelik testi mi yaptin?Benim bat yarın yaptım cikmadi
Benim 1 Eylül ama adet belirtilerim var. Olacağım sanırım. Belim sancılanmaya başladıya canim ben de ben desaatleri geciremiyoruz.. senin bat ne zaman?
Evet erken gebelik testi prodoctor ama çıkmadıbirkac gun tekrarla istersen kuzum erken gebelik testi mi yaptin?
bel agrisi ayni zamanda hamilelik belirtisi de bizi bu cok arada birakiyor iste regl mi olacagiz yoksa hamilelik mi hep ikilemde kaliyoruzBenim 1 Eylül ama adet belirtilerim var. Olacağım sanırım. Belim sancılanmaya başladı
insallah regl agrisi degildir kuzumEvet erken gebelik testi prodoctor ama çıkmadıbel ağrım var arada bir kasiklarima sizi giriyor başka da bişi yok yarın bir daha bakayım napayım
Doğru diyorsun. Çünkü benim 8-10-12-14-16-18 günlerinde ilişki oldu 14 u yumurtlama diye düşünüyorum çünkü acayip bir sancı oldu o gün akintiyla beraber . Ama o günlerden hangisi tuttu ya da tuttu mu bilmiyoruminsallah regl agrisi degildir kuzumsen birkac gun tekrarla bakalim ne olur ne olmaz emin olamayiz simdi
tabi catlaman belki dusundugunden gec olmustur kuzum ovulasyon testi bu noktada daha garanti oluyor tarihleri bilmek acisindanDoğru diyorsun. Çünkü benim 8-10-12-14-16-18 günlerinde ilişki oldu 14 u yumurtlama diye düşünüyorum çünkü acayip bir sancı oldu o gün akintiyla beraber . Ama o günlerden hangisi tuttu ya da tuttu mu bilmiyorum
Bakayım bu ay adet olursam ovulasyon takibi yapayım. Adetin kaçıncı günü yapmaya baslamalitabi catlaman belki dusundugunden gec olmustur kuzum ovulasyon testi bu noktada daha garanti oluyor tarihleri bilmek acisindan
Ya inanır mısın ilk gebeliğimde aman bu ay kesin olmaz demiştim ve kendimi hiç dinlememiştim. Hamile olduğumu öğrendim . O dönem neler hissettim bilmiyorum yani hamilelik belirtisi olarak . Şu an adetimle aynı olduğu için ümidim uokbel agrisi ayni zamanda hamilelik belirtisi de bizi bu cok arada birakiyor iste regl mi olacagiz yoksa hamilelik mi hep ikilemde kaliyoruzbiraz sabret kuzum daha erken test icin benim de bat 31 agustos ama ben 2 gun once erken gebelik yapacagim sali gunu zar zor dayandim gunlerdir
Ben bu ay takip ettim. 15 inde çatladı. Olduysa testte çıkar mı acabatabi catlaman belki dusundugunden gec olmustur kuzum ovulasyon testi bu noktada daha garanti oluyor tarihleri bilmek acisindan
cok uzuldum allah bir daha yasatmasinYa inanır mısın ilk gebeliğimde aman bu ay kesin olmaz demiştim ve kendimi hiç dinlememiştim. Hamile olduğumu öğrendim . O dönem neler hissettim bilmiyorum yani hamilelik belirtisi olarak . Şu an adetimle aynı olduğu için ümidim uok. İlki dış gebelik oldu maalesef mart sonunda bitmişti
catlama gununden sonra 14 gun sayip test yapabilirsiniz diyorlarBen bu ay takip ettim. 15 inde çatladı. Olduysa testte çıkar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?