BAT bekleme iskencesi :)

Kızçelerim ben cuma günü gittim çok şükür kistim yok olmuş 🤲🏻🌸 letu verdi glifor verdi ve folibol verdi yumurta gelişsin çatlasın diye letu da femaranın aynısı sadece farklı firmalarmış. Cumaya kadar kullanıp kontrole gideceğim yumurta büyümüşse çatlatacak. Veee zayıflamam gerekiyormuş 🤦🏻‍♀️
hadi insallah bu ay olur cnm ❤

Benim 1 Eylül ama adet belirtilerim var. Olacağım sanırım. Belim sancılanmaya başladı 😭
bel agrisi ayni zamanda hamilelik belirtisi de bizi bu cok arada birakiyor iste regl mi olacagiz yoksa hamilelik mi hep ikilemde kaliyoruz 🥹 biraz sabret kuzum daha erken test icin benim de bat 31 agustos ama ben 2 gun once erken gebelik yapacagim sali gunu zar zor dayandim gunlerdir

Evet erken gebelik testi prodoctor ama çıkmadı 😭 bel ağrım var arada bir kasiklarima sizi giriyor başka da bişi yok yarın bir daha bakayım napayım
insallah regl agrisi degildir kuzum ☹️ sen birkac gun tekrarla bakalim ne olur ne olmaz emin olamayiz simdi

insallah regl agrisi degildir kuzum ☹️ sen birkac gun tekrarla bakalim ne olur ne olmaz emin olamayiz simdi
Doğru diyorsun. Çünkü benim 8-10-12-14-16-18 günlerinde ilişki oldu 14 u yumurtlama diye düşünüyorum çünkü acayip bir sancı oldu o gün akintiyla beraber . Ama o günlerden hangisi tuttu ya da tuttu mu bilmiyorum

Doğru diyorsun. Çünkü benim 8-10-12-14-16-18 günlerinde ilişki oldu 14 u yumurtlama diye düşünüyorum çünkü acayip bir sancı oldu o gün akintiyla beraber . Ama o günlerden hangisi tuttu ya da tuttu mu bilmiyorum
tabi catlaman belki dusundugunden gec olmustur kuzum ovulasyon testi bu noktada daha garanti oluyor tarihleri bilmek acisindan

bel agrisi ayni zamanda hamilelik belirtisi de bizi bu cok arada birakiyor iste regl mi olacagiz yoksa hamilelik mi hep ikilemde kaliyoruz 🥹 biraz sabret kuzum daha erken test icin benim de bat 31 agustos ama ben 2 gun once erken gebelik yapacagim sali gunu zar zor dayandim gunlerdir
Ya inanır mısın ilk gebeliğimde aman bu ay kesin olmaz demiştim ve kendimi hiç dinlememiştim. Hamile olduğumu öğrendim . O dönem neler hissettim bilmiyorum yani hamilelik belirtisi olarak . Şu an adetimle aynı olduğu için ümidim uok 😔. İlki dış gebelik oldu maalesef mart sonunda bitmişti

Ya inanır mısın ilk gebeliğimde aman bu ay kesin olmaz demiştim ve kendimi hiç dinlememiştim. Hamile olduğumu öğrendim . O dönem neler hissettim bilmiyorum yani hamilelik belirtisi olarak . Şu an adetimle aynı olduğu için ümidim uok 😔. İlki dış gebelik oldu maalesef mart sonunda bitmişti
cok uzuldum allah bir daha yasatmasin 😔
Ben bu ay takip ettim. 15 inde çatladı. Olduysa testte çıkar mı acaba
catlama gununden sonra 14 gun sayip test yapabilirsiniz diyorlar

Back