- 31 Mayıs 2016
- 448
- 284
- 103
Geç döllenme olduysa erken yapıyoruz ama anlamadim ben bişey yumurtlama tarihi belli çünkü offGünaydın canım . Ben de adet belirtileri var gibi sanırım benimde olmayacak . Kısmet değilmiş , biraz erken mi yapıyoruz biz testleri bilmiyorum . Ben bir dahaki ay günümü beklemeye karar verdim moralim çok bozuluyor diğer türlü de negatif çıkınca
Benimde aynı şekilde belim kırılacak sanki bunun yanı sırada karın ve kasık ağrım varÇok şiddetli belim ağrıyor kızlar bel ağrısı yaşayan var mıı
Benim bugün regl günüm bekliyorum bakalımBenimde aynı şekilde belim kırılacak sanki bunun yanı sırada karın ve kasık ağrım var
Ovülasyon mu kullanarak takip ettin canım yumurtlamanıGeç döllenme olduysa erken yapıyoruz ama anlamadim ben bişey yumurtlama tarihi belli çünkü off
İnş hamilesindir canım ben 1 eylülü beklicem 5 gün var dahaBenim bugün regl günüm bekliyorum bakalım
İnşallah canım rabbim herkesin gönlüne göre versinİnş hamilesindir canım ben 1 eylülü beklicem 5 gün var daha
Benim regl günüm bugünbende de bel agrisi basladi kizlar ama hareketsiz durmaya bagliyorum
test yapmadin miBenim regl günüm bugün
Hayır regli bekliyorumtest yapmadin mi
anladim canim insallah hamilesindirHayır regli bekliyorum
İnşallah canım inşallah isteyen herkesin olur benimde sizindeanladim canim insallah hamilesindir
amin insallahİnşallah canım inşallah isteyen herkesin olur benimde sizinde
Amin inşallah haberdar edersin olurmu canımİnşallah canım rabbim herkesin gönlüne göre versin
Tabiki canımAmin inşallah haberdar edersin olurmu canım
kist yokmus cok sukurKızçelerim ben cuma günü gittim çok şükür kistim yok olmuşletu verdi glifor verdi ve folibol verdi yumurta gelişsin çatlasın diye letu da femaranın aynısı sadece farklı firmalarmış. Cumaya kadar kullanıp kontrole gideceğim yumurta büyümüşse çatlatacak. Veee zayıflamam gerekiyormuş
İnşallah bacıkeeemkist yokmus cok sukurinsallah onumuzdeki ay guzel haberlerini aliriz
Bel ağrın nasıl oldu canım var mı bir değişiklik ?bende de bel agrisi basladi kizlar ama hareketsiz durmaya bagliyorum
Canım geçmiş olsun , çok şükür kist yokmuş . İnşallah tedavi olumlu sonuçlanır bebek haberini alırız tez zamandaKızçelerim ben cuma günü gittim çok şükür kistim yok olmuşletu verdi glifor verdi ve folibol verdi yumurta gelişsin çatlasın diye letu da femaranın aynısı sadece farklı firmalarmış. Cumaya kadar kullanıp kontrole gideceğim yumurta büyümüşse çatlatacak. Veee zayıflamam gerekiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?