BAT bekleme iskencesi :)

adete 2-3 gun kala erken gebelik testleri gosteriyormus ama kesin degil tabi sizin kac gun var adete?

Selam , canım bugün kaset testle baksaydın keşke ben bile heyecanlandım senin adına .geç döllenme olabilir kan testi de adet günü çıkmayıp hamile olan arkadaşlar var
Hiç evden çıkmadım bugün kendim test yapasım da yok hiç zaten bekliyorum bakalım pazartesi salı filan tekrar kan veririm sanırım eğer olmazsam :) inş olmam

ben de oyle yapayim sonucta saglikli bir sey. hayit tohumuna da baslicam sanirim bu ay da yoksa. iyice bi arastirayim yine de. agrilarin ne durumda kuzum bu arada bende ara ara batma disinda bir sey yok onlar da cok ufak tefek
Ben bu ay clife kullanmıştım. Normalde bende pco olmasına ve yumurtlamam olmamasına rağmen yumurtlamayı gördüm ve reglim gecikmeyecek sanırım. Bir de lekelenmem olurdu o da olmadı. Bence etkisi oluyor

Merhaba kızlar bata 6 gün var ama bugün karnım kasıklarım ağrıyor sürekli bi ıslaklık hissediyorum gidiyorum bakıyorum hiç bişey yok ama hep ıslaklık hissi var bu durumda olan varmı
bende oyleyim cnm benimde 4 gun kaliyo sabah

Ben kullandim bu ay hayıt tohumun 15 gun sabah axwam ac karina bazende umutub tok karina içdim 15 gun sora bitaktim pco var bende yumurtlama olmuyu hormonlarda oynuyo bakalaım nolcak

Sen adete kadar tekrarla canım iyi dayandın valla ben arada bi tane yaptım
ilk ay erken yapip uzulmustum cunku o yuzden dedim sana yapma diye insan dayanamiyor.. sonra baska bi marka yalanci pozitif verdi ya da kimyasal gebelik mi yasadim bilmiyorum predictorle yapmistim cunku ona hatasiz diyorlar kafam karisti sonra reglim geldi. o zaman 1 gun kendimi hamile sanmistim belki de hamileydim bilmiyorum regle olabildigince yakin bakmaya calisiyorum o yuzden artik

bu arada gunaydin kizceler BAT 4 teste son 2 bende gogus dolgunlugu ve hassasiyeti disinda bir belirti yok su an agri sizi batma

Acemiliğime geldi galiba canım bu ilk ay en mantıklısı realden bi kaç gün önce ya da regl gününde bakmak . Yanılma payımızı azaltalım insan umut ediyor çünkü . Var kı değişiklik vücudunda

bu arada gunaydin kizceler BAT 4 teste son 2 bende gogus dolgunlugu ve hassasiyeti disinda bir belirti yok su an agri sizi batma
günaydın canım . Bende göğüs dolgunluğu azaldı gibi . Sol kasıkta ağrı batma gibi bir durum var adet belirti ise de bir an önce olsun bitsin de çalışmalara devam edelim

evet kesinlikle kuzucum
günaydın canım . Bende göğüs dolgunluğu azaldı gibi . Sol kasıkta ağrı batma gibi bir durum var adet belirti ise de bir an önce olsun bitsin de çalışmalara devam edelim
evet ya regl olacaksak uzamasin ovulasyon testi kullaniyor muydun sen?

Yok canım kullanmıyorum , uygulamadan takip ettim . Sen kullanıyor musun faydası olur mu acaba
kuzum onu kullan eger regl olursan. ben ilk ay takvime gore gittim yanlismis catlama gunum 2 gun onceymis meger. hatta her ay ayni gun de olmuyor catlama gecen ay 15. gunde catlama yasayip bu ay 13. gunde de olabiliyor. takip etmek onemliymis ben onu anladim. eger bu ay da olmazsa 10 ay da denesem testlerle denerim sana ozelden gostereyim

Tamam kuzum alırım o zaman çok teşekkür ederim .

Günaydın kizlar yarın bat günüm sabah testim negatif sanırım olmadı bu ay. Adet belirtilerim de yok ama kısmet

Günaydın kizlar yarın bat günüm sabah testim negatif sanırım olmadı bu ay. Adet belirtilerim de yok ama kısmet
Günaydın canım . Ben de adet belirtileri var gibi sanırım benimde olmayacak . Kısmet değilmiş , biraz erken mi yapıyoruz biz testleri bilmiyorum . Ben bir dahaki ay günümü beklemeye karar verdim moralim çok bozuluyor diğer türlü de negatif çıkınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…