adete 2-3 gun kala erken gebelik testleri gosteriyormus ama kesin degil tabi sizin kac gun var adete?Kızlar hiç umudum yok ama adete kaç kala çıkar testte ? Bu arada bizim sperm faktörü var sıkıntılı bende de Pko var ama şuan Herşey iyi yolunda adetlerde sıkıntı yok 6 ay öncesinde vardı şükür düzeldi .. ne yapsam bilemedim
Hiç evden çıkmadım bugünSelam , canım bugün kaset testle baksaydın keşkeben bile heyecanlandım senin adına .geç döllenme olabilir kan testi de adet günü çıkmayıp hamile olan arkadaşlar var
Sen adete kadar tekrarla canım iyi dayandın vallaben salidan itibaren sanirim her gun yapacagim
Ben 30 unda yapacağım çünkü belirtilerim regle benziyor maalesefYarın birdaha yapayım diyorum çünkü adet belirtim de yok. Sadece arada bir kasiklarimda sızlama oluyor
Ben bu ay clife kullanmıştım. Normalde bende pco olmasına ve yumurtlamam olmamasına rağmen yumurtlamayı gördüm ve reglim gecikmeyecek sanırım. Bir de lekelenmem olurdu o da olmadı. Bence etkisi oluyorben de oyle yapayim sonucta saglikli bir sey. hayit tohumuna da baslicam sanirim bu ay da yoksa. iyice bi arastirayim yine de. agrilarin ne durumda kuzum bu arada bende ara ara batma disinda bir sey yok onlar da cok ufak tefek
bende oyleyim cnm benimde 4 gun kaliyo sabahMerhaba kızlar bata 6 gün var ama bugün karnım kasıklarım ağrıyor sürekli bi ıslaklık hissediyorum gidiyorum bakıyorum hiç bişey yok ama hep ıslaklık hissi var bu durumda olan varmı
ilk ay erken yapip uzulmustum cunku o yuzden dedim sana yapma diyeSen adete kadar tekrarla canım iyi dayandın vallaben arada bi tane yaptım
insallah sifa olur faydasini gorursunBen kullandim bu ay hayıt tohumun 15 gun sabah axwam ac karina bazende umutub tok karina içdim 15 gun sora bitaktim pco var bende yumurtlama olmuyu hormonlarda oynuyo bakalaım nolcak
Acemiliğime geldi galiba canım bu ilk ayilk ay erken yapip uzulmustum cunku o yuzden dedim sana yapma diyeinsan dayanamiyor.. sonra baska bi marka yalanci pozitif verdi ya da kimyasal gebelik mi yasadim bilmiyorum predictorle yapmistim cunku ona hatasiz diyorlar kafam karisti sonra reglim geldi. o zaman 1 gun kendimi hamile sanmistim belki de hamileydim bilmiyorum regle olabildigince yakin bakmaya calisiyorum o yuzden artik
günaydın canım . Bende göğüs dolgunluğu azaldı gibi . Sol kasıkta ağrı batma gibi bir durum varbu arada gunaydin kizceler BAT 4 teste son 2 bende gogus dolgunlugu ve hassasiyeti disinda bir belirti yok su an agri sizi batma
evet kesinlikle kuzucumAcemiliğime geldi galiba canım bu ilk ayen mantıklısı realden bi kaç gün önce ya da regl gününde bakmak . Yanılma payımızı azaltalım insan umut ediyor çünkü . Var kı değişiklik vücudunda
evet ya regl olacaksak uzamasingünaydın canım . Bende göğüs dolgunluğu azaldı gibi . Sol kasıkta ağrı batma gibi bir durum varadet belirti ise de bir an önce olsun bitsin de çalışmalara devam edelim
Yok canım kullanmıyorum , uygulamadan takip ettim . Sen kullanıyor musun faydası olur mu acabaevet kesinlikle kuzucum
evet ya regl olacaksak uzamasinovulasyon testi kullaniyor muydun sen?
kuzum onu kullan eger regl olursan. ben ilk ay takvime gore gittim yanlismis catlama gunum 2 gun onceymis meger. hatta her ay ayni gun de olmuyor catlama gecen ay 15. gunde catlama yasayip bu ay 13. gunde de olabiliyor. takip etmek onemliymis ben onu anladim. eger bu ay da olmazsa 10 ay da denesem testlerle denerim sana ozelden gostereyimYok canım kullanmıyorum , uygulamadan takip ettim . Sen kullanıyor musun faydası olur mu acaba
Tamam kuzum alırım o zaman çok teşekkür ederim .kuzum onu kullan eger regl olursan. ben ilk ay takvime gore gittim yanlismis catlama gunum 2 gun onceymis meger. hatta her ay ayni gun de olmuyor catlama gecen ay 15. gunde catlama yasayip bu ay 13. gunde de olabiliyor. takip etmek onemliymis ben onu anladim. eger bu ay da olmazsa 10 ay da denesem testlerle denerim sana ozelden gostereyim
Benim çok var canım öyleyse 10 gün kadar daha varadete 2-3 gun kala erken gebelik testleri gosteriyormus ama kesin degil tabi sizin kac gun var adete?
Günaydın canım . Ben de adet belirtileri var gibi sanırım benimde olmayacak . Kısmet değilmiş , biraz erken mi yapıyoruz biz testleri bilmiyorum . Ben bir dahaki ay günümü beklemeye karar verdim moralim çok bozuluyor diğer türlü de negatif çıkıncaGünaydın kizlar yarın bat günüm sabah testim negatif sanırım olmadı bu ay. Adet belirtilerim de yok ama kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?