- 22 Ağustos 2023
- 172
- 60
- 18
- 22
Bende burda ağrı yaşayanları gördükçe kasıklarım ağrımaya başladı psikolojik galibaBu ağrılar bende de var. Belim hem gün içinde hem gece yatmadan önce çok ağrıyor. Bir de bacaklarım ağrıyor, gün içinde çok yoğun bir iş yapmasam bile. Akşama doğru regl olacakmışım gibi bi ağrım oldu ama kısa sürdü. Kafayı yiyeceğim
BulaşıcıBende burda ağrı yaşayanları gördükçe kasıklarım ağrımaya başladı psikolojik galiba
BencedeBulaşıcı
benimde sol kasikta batma varkizlar benim sag kasigimda bi ufak batma soz konusu acaba gaz vs mi dedim sabah ama hala devam ediyor insallah reglle ilgili bi durum degildir sizde de var mi batma vs?
Bende öyle hissettiğim zaman hamile olduğumu öğrenmiştim . İnş öyledirsurekli bi islaklik hissi oluyo bnde birde bakiyom hic bisey yok afedersin ama vajina icinde surekli bi islaklik hissediyom cokta sinir bozucu oluyo
Bu ay bende almadım her belirtide acabamı diyorum ama tutuyorum kendimi bugünde kasıklarımda batma ve karıncalanma oluyor bata 6 gün kaldı rabbim isteyen herkese nasip etsin benim bir oğlum var ikinci için uğraşıyoruz ama her ay doktor test maaf oldumEn iyisi evde hazır test bulundurmamak eskiden bende Toplu şekilde alıyordum aklıma geldikçe yapıp duruyordum şimdi almıyorum adetim gecikirse öyle yaparım artık gidip almaya üşeniyor insan eğer yakın değilse
Benimde 1 gün kaldı kasıklarımda hafif ağrı var galiba regl belirtileri inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinBu ay bende almadım her belirtide acabamı diyorum ama tutuyorum kendimi bugünde kasıklarımda batma ve karıncalanma oluyor bata 6 gün kaldı rabbim isteyen herkese nasip etsin benim bir oğlum var ikinci için uğraşıyoruz ama her ay doktor test maaf oldum
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inş hamilesindir canımBenimde 1 gün kaldı kasıklarımda hafif ağrı var galiba regl belirtileri inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inş hamilesindir canım
İnşallah sende hamilesindir güzel dileklerin için teşekkürler canımRabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inş hamilesindir canım
bu ay burdan baska bir arkadasin da regli erken gelmis hatta regl olduktan 10 gun sonra geldi doktor mevsimsel olabilir demis kuzum eger bebis yoksa erken gelmesi daha iyi hemen tekrar denemeye gecebiliyorsun hem bebis yok hem reglin gec geliyor o cok sikinti bekle bekle insan yiliyor gercekten. insallah onumuzdeki ay guzel haberlerini aliriz yine yaz bizeKızlar ben bugün adet oldumnormalde böyle sancılı olmaz ama kıvranıyorum resmen
Bide yumurtlamadan 10 gün sonra gelirdi ki o bile erken sanırım
Bu sefer 8-9. Günde geldi
Bu ay çok umutlanmıştım hayırlısı böyleymiş
Canım zamanı gelmemiş demekki , insan umut ediyor bekliyor ama işte bilmiyoruz ne olacağını . Doğru zamanda hayırlısıyla olsun inşallahKızlar ben bugün adet oldumnormalde böyle sancılı olmaz ama kıvranıyorum resmen
Bide yumurtlamadan 10 gün sonra gelirdi ki o bile erken sanırım
Bu sefer 8-9. Günde geldi
Bu ay çok umutlanmıştım hayırlısı böyleymiş
alt tarafta miydi agri yoksa sol tarafinda miGünaydın kızlar benim göğüs hassasiyetim çok arttı , dün gece kasıklarımda çok ağrı vardı galiba benim bu ay yok adet olacağım gibi
Sol tarafım çok ağrıyor hala ama dün gece tüm bölgedeydi canım . 3 gün kaldı zaten belli olacakalt tarafta miydi agri yoksa sol tarafinda mivar mi yok mu bilemeyiz ki agrilar ayniymis ayirt edilemiyormus soylediklerine gore
su an batma da yok agri da yok kuzum gece yine uyandim ama agrim vs yoktu uyandim 1 saat uyuyamadim yine bas agrim da gecti su an tek belirti gogusler. saliya bir sey kalmadiSol tarafım çok ağrıyor hala ama dün gece tüm bölgedeydi canım . 3 gün kaldı zaten belli olacakhayırlısı olsun senim batma yok değil mi geçti
oylemi cnmm peki bisey daha sorcam ozelden yazayim durBende öyle hissettiğim zaman hamile olduğumu öğrenmiştim . İnş öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?