BAT bekleme iskencesi :)

Bende burda ağrı yaşayanları gördükçe kasıklarım ağrımaya başladı psikolojik galiba

kizlar benim sag kasigimda bi ufak batma soz konusu acaba gaz vs mi dedim sabah ama hala devam ediyor insallah reglle ilgili bi durum degildir sizde de var mi batma vs?
benimde sol kasikta batma var

Kızlar ben bugün adet oldum normalde böyle sancılı olmaz ama kıvranıyorum resmen
Bide yumurtlamadan 10 gün sonra gelirdi ki o bile erken sanırım
Bu sefer 8-9. Günde geldi
Bu ay çok umutlanmıştım hayırlısı böyleymiş

Bu ay bende almadım her belirtide acabamı diyorum ama tutuyorum kendimi bugünde kasıklarımda batma ve karıncalanma oluyor bata 6 gün kaldı rabbim isteyen herkese nasip etsin benim bir oğlum var ikinci için uğraşıyoruz ama her ay doktor test maaf oldum

Benimde 1 gün kaldı kasıklarımda hafif ağrı var galiba regl belirtileri inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin

gunaydin kizlarr BAT 5 teste 3 gun su an gogus hassasiyetim disinda hic belirti yok

bu ay burdan baska bir arkadasin da regli erken gelmis hatta regl olduktan 10 gun sonra geldi doktor mevsimsel olabilir demis kuzum eger bebis yoksa erken gelmesi daha iyi hemen tekrar denemeye gecebiliyorsun hem bebis yok hem reglin gec geliyor o cok sikinti bekle bekle insan yiliyor gercekten. insallah onumuzdeki ay guzel haberlerini aliriz yine yaz bize

Günaydın kızlar benim göğüs hassasiyetim çok arttı , dün gece kasıklarımda çok ağrı vardı galiba benim bu ay yok adet olacağım gibi

Canım zamanı gelmemiş demekki , insan umut ediyor bekliyor ama işte bilmiyoruz ne olacağını . Doğru zamanda hayırlısıyla olsun inşallah

Günaydın kızlar benim göğüs hassasiyetim çok arttı , dün gece kasıklarımda çok ağrı vardı galiba benim bu ay yok adet olacağım gibi
alt tarafta miydi agri yoksa sol tarafinda mi var mi yok mu bilemeyiz ki agrilar ayniymis ayirt edilemiyormus soylediklerine gore

alt tarafta miydi agri yoksa sol tarafinda mi var mi yok mu bilemeyiz ki agrilar ayniymis ayirt edilemiyormus soylediklerine gore
Sol tarafım çok ağrıyor hala ama dün gece tüm bölgedeydi canım . 3 gün kaldı zaten belli olacak hayırlısı olsun senim batma yok değil mi geçti

Sol tarafım çok ağrıyor hala ama dün gece tüm bölgedeydi canım . 3 gün kaldı zaten belli olacak hayırlısı olsun senim batma yok değil mi geçti
su an batma da yok agri da yok kuzum gece yine uyandim ama agrim vs yoktu uyandim 1 saat uyuyamadim yine bas agrim da gecti su an tek belirti gogusler. saliya bir sey kalmadi

İyi çok şükür canım ağrı olmasında inşallah . Evet salıya da birşey kalmadı bakalım ben elenecek miyim yoksa yola devam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…