BAT bekleme iskencesi :)

Canım o ağrıların benzerini 4 gün önce yaşadım bütün gece kıvrandım . Senin belirtilerin hep bana benzer oluyor ama hayrolsun inşallah .vücut dinlenemiyor sanırım. Streste etkiliyor olabilir
yaa gercekten mi insallah bunlar hep belirtidir diyecegim.. 1 gunu daha bitirdik bu arada

yaa gercekten mi insallah bunlar hep belirtidir diyecegim.. 1 gunu daha bitirdik bu arada
evet Kuzucum bir gece uykumdan uyandırdı beni resmen ağrılar . Uyuyamadım falan değişik bi geceydi .inşallah inşallah bebiş vardır . Bugün de bitti kan versek çıkar mı acaba ya

evet Kuzucum bir gece uykumdan uyandırdı beni resmen ağrılar . Uyuyamadım falan değişik bi geceydi .inşallah inşallah bebiş vardır . Bugün de bitti kan versek çıkar mı acaba ya
ben eger pozitif gorursem kan veririm sanirim ya o da adet gunu 4-5 gun gecince simdi varsa bile deger dusuk cikmaz mi ki

ben eger pozitif gorursem kan veririm sanirim ya o da adet gunu 4-5 gun gecince simdi varsa bile deger dusuk cikmaz mi ki
Muhtemelen canım düşük çıkar ya da çıkar bilmiyorum ki , bekleyelim bakalım son 3 e girdik ama geçmiyor zor geçiyor .

Muhtemelen canım düşük çıkar ya da çıkar bilmiyorum ki , bekleyelim bakalım son 3 e girdik ama geçmiyor zor geçiyor .
evet oyle gercekten ben bi de evde oldugum icin zaman hic gecmiyor test yapan insanlari izliyorum surekli insallah biz de yasariz. esine hemen soyleyecek misin eger pozitifse? ben birkac gundur pozitif cikarsa nasil soylerim ona onu dusunuyorum iyi hissettiriyor

Canım ben eşime bi hediye yaptırdım aylar önce çerçeve doğal taşlardan “içinde taşlardan arkası dönük çift ve bebek arabası var “ bulursam eklerim buraya . Onu hediye ederek söyleyeceğim . Ama hemen söylemem 2 gün üst üste test yapıp kan testi verip netleşince söyleyeceğim . Çünkü heveslendirmek istemiyeoum . Sen nasıl düşünüyorsun hemen söylecek misin

benim eylulun ilk haftasi dogum gunum o gun soylemeyi dusunuyorum eger varsa hem bana hem ona hediye olur ben de senin dedigim gibi netlestirmis olurum daha iyi olur

benim eylulun ilk haftasi dogum gunum o gun soylemeyi dusunuyorum eger varsa hem bana hem ona hediye olur ben de senin dedigim gibi netlestirmis olurum daha iyi olur
Aynen canım netleştirmedin heveslendirmeyelim . Yeni yaşına inşallah bebişinle girersin

Aynen canım netleştirmedin heveslendirmeyelim . Yeni yaşına inşallah bebişinle girersin
insallah kuzucum ikimiz de pozitif testleri atariz buraya cok sacma bi saatte uyudugum icin fena basim agriyor yaticam tekrar agri kesici almiyorum yarin sabah burdayim yine

Ne kadar güzel umudunuzu kaybetmiyorsunuz ben çabuk umutsuzluğa kapılıyorum hep negatif olcak gibi geliyor

Canım o ağrıların benzerini 4 gün önce yaşadım bütün gece kıvrandım . Senin belirtilerin hep bana benzer oluyor ama hayrolsun inşallah .vücut dinlenemiyor sanırım. Streste etkiliyor olabilir
Bu ağrılar bende de var. Belim hem gün içinde hem gece yatmadan önce çok ağrıyor. Bir de bacaklarım ağrıyor, gün içinde çok yoğun bir iş yapmasam bile. Akşama doğru regl olacakmışım gibi bi ağrım oldu ama kısa sürdü. Kafayı yiyeceğim

Kızlar inşallah bebiş vardır ve ondan oluyordur ben adet olacağım diye kendimi ikna ediyorum üzülmemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…