canım aynısını yaşadım sebebiKızlar yumurtlama ağrısı solda olup sonra regle yakın iki taraflı veya sağ tarafta ağrı neden olur sizce
Bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım aynısını yaşadım sebebiKızlar yumurtlama ağrısı solda olup sonra regle yakın iki taraflı veya sağ tarafta ağrı neden olur sizce
canım aynısını yaşadım sebebi
Bilmiyorum
yaa gercekten miCanım o ağrıların benzerini 4 gün önce yaşadım bütün gece kıvrandım . Senin belirtilerin hep bana benzer oluyor ama hayrolsun inşallah .vücut dinlenemiyor sanırım. Streste etkiliyor olabilir![]()
evet Kuzucum bir gece uykumdan uyandırdı beni resmen ağrılar . Uyuyamadım falan değişik bi geceydi .inşallah inşallah bebiş vardır . Bugün de bitti kan versek çıkar mı acaba yayaa gercekten miinsallah bunlar hep belirtidir diyecegim.. 1 gunu daha bitirdik bu arada
![]()
ben eger pozitif gorursem kan veririm sanirim ya o da adet gunu 4-5 gun gecinceevet Kuzucum bir gece uykumdan uyandırdı beni resmen ağrılar . Uyuyamadım falan değişik bi geceydi .inşallah inşallah bebiş vardır . Bugün de bitti kan versek çıkar mı acaba ya![]()
Muhtemelen canım düşük çıkar ya da çıkar bilmiyorum ki , bekleyelim bakalım son 3 e girdikben eger pozitif gorursem kan veririm sanirim ya o da adet gunu 4-5 gun gecincesimdi varsa bile deger dusuk cikmaz mi ki
evet oyle gercekten ben bi de evde oldugum icin zaman hic gecmiyor test yapan insanlari izliyorum surekliMuhtemelen canım düşük çıkar ya da çıkar bilmiyorum ki , bekleyelim bakalım son 3 e girdikama geçmiyor zor geçiyor .
Canım ben eşime bi hediye yaptırdım aylar önce çerçeve doğal taşlardan “içinde taşlardan arkası dönük çift ve bebek arabası var “ bulursam eklerim buraya . Onu hediye ederek söyleyeceğim . Ama hemen söylemem 2 gün üst üste test yapıp kan testi verip netleşince söyleyeceğim . Çünkü heveslendirmek istemiyeoum . Sen nasıl düşünüyorsun hemen söylecek misinevet oyle gercekten ben bi de evde oldugum icin zaman hic gecmiyor test yapan insanlari izliyorum surekliinsallah biz de yasariz. esine hemen soyleyecek misin eger pozitifse? ben birkac gundur pozitif cikarsa nasil soylerim ona onu dusunuyorum iyi hissettiriyor
benim eylulun ilk haftasi dogum gunum o gun soylemeyi dusunuyorum eger varsa hem bana hem ona hediye olurCanım ben eşime bi hediye yaptırdım aylar önce çerçeve doğal taşlardan “içinde taşlardan arkası dönük çift ve bebek arabası var “ bulursam eklerim buraya . Onu hediye ederek söyleyeceğim . Ama hemen söylemem 2 gün üst üste test yapıp kan testi verip netleşince söyleyeceğim . Çünkü heveslendirmek istemiyeoum . Sen nasıl düşünüyorsun hemen söylecek misin
Aynen canım netleştirmedin heveslendirmeyelim . Yeni yaşına inşallah bebişinle girersinbenim eylulun ilk haftasi dogum gunum o gun soylemeyi dusunuyorum eger varsa hem bana hem ona hediye olurben de senin dedigim gibi netlestirmis olurum daha iyi olur
insallah kuzucum ikimiz de pozitif testleri atariz burayaAynen canım netleştirmedin heveslendirmeyelim . Yeni yaşına inşallah bebişinle girersin![]()
Tamam kuzum iyi geceler yarın görüşürüzinsallah kuzucum ikimiz de pozitif testleri atariz burayacok sacma bi saatte uyudugum icin fena basim agriyor yaticam tekrar agri kesici almiyorum
yarin sabah burdayim yine
![]()
Tamam kuzum iyi geceler yarın görüşürüz
Umut olmazsa sanırım katlanamayız . Hayırlısı olsun umutlu da olsak umutsuz da olsak olan oluyor maalesef . Rabbim hayırlı vakitte hayırlısını versinNe kadar güzel umudunuzu kaybetmiyorsunuz ben çabuk umutsuzluğa kapılıyorum hep negatif olcak gibi geliyor
Bu ağrılar bende de var. Belim hem gün içinde hem gece yatmadan önce çok ağrıyor. Bir de bacaklarım ağrıyor, gün içinde çok yoğun bir iş yapmasam bile. Akşama doğru regl olacakmışım gibi bi ağrım oldu ama kısa sürdü. Kafayı yiyeceğimCanım o ağrıların benzerini 4 gün önce yaşadım bütün gece kıvrandım . Senin belirtilerin hep bana benzer oluyor ama hayrolsun inşallah .vücut dinlenemiyor sanırım. Streste etkiliyor olabilir![]()
Kızlar inşallah bebiş vardır ve ondan oluyordurBu ağrılar bende de var. Belim hem gün içinde hem gece yatmadan önce çok ağrıyor. Bir de bacaklarım ağrıyor, gün içinde çok yoğun bir iş yapmasam bile. Akşama doğru regl olacakmışım gibi bi ağrım oldu ama kısa sürdü. Kafayı yiyeceğim![]()
Ben de alttan alttan umutlu değilim numarası yapıyorumKızlar inşallah bebiş vardır ve ondan oluyordurben adet olacağım diye kendimi ikna ediyorum üzülmemek için
![]()
Senin kaçıncı denemen canım ? Benim bu daha ilk ayBen de alttan alttan umutlu değilim numarası yapıyoruminşaAllah vardır ama
![]()
AmiiinUmut olmazsa sanırım katlanamayız . Hayırlısı olsun umutlu da olsak umutsuz da olsak olan oluyor maalesef . Rabbim hayırlı vakitte hayırlısını versin
1 yıl oldu...Senin kaçıncı denemen canım ? Benim bu daha ilk ay