BAT bekleme iskencesi :)

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Denememizin 3.ayındayız. İlk ay uygulama üzerinde hareket etmeye çalıştık. 2.ay cenaze sebebiyle karışıklığa denk geldi. Bu ayda uygulamaya kendi hesaplarıma göre planlamaya çalışıyorum ama bu paylaştığınız hesaplamada ise başka tarihler oldu kafam karıştı iyice :) 2 uygulama kullanıyorum birinde 25 Ağustos birinde 27 Ağustos gösteriyor. 28-32 günler aralığında regli oluyorum. SAT 14 Ağustos. Gerçi son reglim biraz değişik başladı 13ünde önce ufak leke şeklinde geldi 14ün öğlene kadar öğlenden sonra normal şekilde başladı. Dünden beri sulu akıntım var yumurtlama başlıyor sanırım.

Selam nasılsınız.yeni katildım bende.adetim 3 eylul ama ben cok heyecanliyim.bekleyemiyorum buranida dun acdm yazib konuşmak icin.4 yildir deniyoruz her ay ayni stres ayni bekleyiş
Rabbim kucağınızı kucağımızı doldursun inşallah . Bir problem var mı

Anladım, bende yok bundan sanırım

Hanımlar öncelikle merhaba çoğumuz aynı sebepten buradayız sanırım dilerim Allah hepimizin gönlüne göre verir bende forum açtım fakat hiç yazan yok lütfen bi bakar mısınız

burada hamile olan testte pozitif goren yok ki henuz kuzum insallah sen de allahin izniyle hamile kalirsin testini tekrarla istersen

Yok kuzum bende de bişey normalim ruh halim dışında herşey normal iyi yapmışsın dinlenmişsindir canım
cok salak bi saatte uyudum sersem olmusum ama dayanamadim normalde erken yatar erken kalkarim dun gece 2de birden uyandim sanki 10 saat uyumusum gibi vucudumda agrilar var gibiydi cok degisik bi geceydi sonra uyuyamadim 4e kadar 6da tekrar uyandim yetmedi vucuda herhalde

Beklemek çok zor sürekli erken test yapıyorum hüsran oluyo ama düşünmektende alıkoyamıyorum kendini bu ay yapmıcam diye inatlaşıyorum kendimle inş bu ay tutar geçen yılda şubatta bi dış gebelik geçirdim ekimde perde var diye ameliyat oldum 1 yıl olacak neredeyse olmuyor

En iyisi evde hazır test bulundurmamak eskiden bende Toplu şekilde alıyordum aklıma geldikçe yapıp duruyordum şimdi almıyorum adetim gecikirse öyle yaparım artık gidip almaya üşeniyor insan eğer yakın değilse

Kızlar yumurtlama ağrısı solda olup sonra regle yakın iki taraflı veya sağ tarafta ağrı neden olur sizce

Canım o ağrıların benzerini 4 gün önce yaşadım bütün gece kıvrandım . Senin belirtilerin hep bana benzer oluyor ama hayrolsun inşallah .vücut dinlenemiyor sanırım. Streste etkiliyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…