Merhaba, öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Ufak bir tüyo, diyelim uygulama size 25 ağustosta regl olabilirsin diyor ya, 23 de de olabilirsin, 28 de de, işte o 25 den 14 ü çıkar, ayın 11 ine denk geliyor. Ama 3 eksik 3 fazla adetin gün değiştirebilir. Yani ayın 8 inden ayın 15 ine herhangi bir gün senin yumurtlama günün olabilir
Rabbim kucağınızı kucağımızı doldursun inşallah . Bir problem var mıSelam nasılsınız.yeni katildım bende.adetim 3 eylul ama ben cok heyecanliyim.bekleyemiyorum buranida dun acdm yazib konuşmak icin.4 yildir deniyoruz her ay ayni stres ayni bekleyiş
hem de ne arada kalmakİnşallah kuzum , tedirginlik içinde bekliyoruz . Bak ben sana ağrı olmaması daha iyi derken bunu kastettiminsan arada kalıyor
Dur bakalım sakin olalım zaten varsa var yoksa yok . Zaman geçmez şimdi de bekliyoruz.hem de ne arada kalmaksu 4 gun hemen gecse de yapsak testi..
Evet pcos var bende eşimde 3 yil bundna önce variokselde ameliyat oldu 3 4 aydir doktora gitmeyi durdurduk artik son gelismeler ne bilmiyorum artikRabbim kucağınızı kucağımızı doldursun inşallah . Bir problem var mı
Amin canım Allah isdeyen her kese tezbir vakitte anne olmayi nasib etsin inşAllahRabbim kucağınızı kucağımızı doldursun inşallah . Bir problem var mı
tamam sakinimDur bakalım sakin olalım zaten varsa var yoksa yok . Zaman geçmez şimdi de bekliyoruz.
Amiinn inşaAllahBenim bişey yok ama yinede olmuyor rabbim nasip eder inşallah hepimize bu mutluluğu yaşamayı
Anladım, bende yok bundan sanırımEvet canım alt karnım var ya sanki orası göğüslerde doluluk gibi oldu yani afedersin sanki adet olacakmış gibi ama boşalmıyormuş gibi . Şimdi daha rahat bir iki gün öyleydi . Regl mi gebelik mi anlamıyorum ya
Geçtimi canım kramptamam sakinim
uyumusum kuzum dun gece hic uyuyamadim bayilmisim resmenGeçtimi canım kramp
burada hamile olan testte pozitif goren yok ki henuz kuzum insallah sen de allahin izniyle hamile kalirsin testini tekrarla istersenHanımlar öncelikle merhaba çoğumuz aynı sebepten buradayız sanırım dilerim Allah hepimizin gönlüne göre verirbende forum açtım fakat hiç yazan yok lütfen bi bakar mısınız
Hanımlar bakarmısınız🚨 idrar negatif olup hamile olanlar
Kızlar merhaba ben yeni üye oldum ama aktif olarak yıllardır burada yazılan herşeyi okuyorum 1 yıllık evliyiz hiç bir sağlık sorunumuz yok 6 aydır korunmuyoruz yumurtlama öncesi sonrası önemli günleri değerlendiriyoruz ama olmuyor Bu ayda adetim 2 gün gecikti yani şuanda adetimin 2. Günü olması...www.kadinlarkulubu.com
Amin canım Allahım isteyen herkese nasip etsin teşekkür ederimburada hamile olan testte pozitif goren yok ki henuz kuzum insallah sen de allahin izniyle hamile kalirsin testini tekrarla istersen
Yok kuzum bende de bişey normalim ruh halim dışında herşey normaluyumusum kuzum dun gece hic uyuyamadim bayilmisim resmensu an bir sey yok gibi ama sende var mi?
cok salak bi saatte uyudum sersem olmusum ama dayanamadim normalde erken yatar erken kalkarim dun gece 2de birden uyandim sanki 10 saat uyumusum gibi vucudumda agrilar var gibiydi cok degisik bi geceydi sonra uyuyamadim 4e kadar 6da tekrar uyandim yetmedi vucuda herhaldeYok kuzum bende de bişey normalim ruh halim dışında herşey normaliyi yapmışsın dinlenmişsindir canım
Beklemek çok zor sürekli erken test yapıyorum hüsran oluyo ama düşünmektende alıkoyamıyorum kendini bu ay yapmıcam diye inatlaşıyorum kendimle inş bu ay tutar geçen yılda şubatta bi dış gebelik geçirdim ekimde perde var diye ameliyat oldum 1 yıl olacak neredeyse olmuyorAynı şeyleri yaşadım geçen hafta bel ağrısı bacak ağrısı sonrasında kasık ağrısı başladı bende ince ince bazen sol bazen ikisi bazen sağ . Ama ne olduğunu bilemiyoruz adete 4 gün var benim . Bekleyip göreceğiz
En iyisi evde hazır test bulundurmamak eskiden bende Toplu şekilde alıyordum aklıma geldikçe yapıp duruyordum şimdi almıyorum adetim gecikirse öyle yaparım artık gidip almaya üşeniyor insan eğer yakın değilseBeklemek çok zor sürekli erken test yapıyorum hüsran oluyo ama düşünmektende alıkoyamıyorum kendini bu ay yapmıcam diye inatlaşıyorum kendimle inş bu ay tutar geçen yılda şubatta bi dış gebelik geçirdim ekimde perde var diye ameliyat oldum 1 yıl olacak neredeyse olmuyor
Canım o ağrıların benzerini 4 gün önce yaşadım bütün gece kıvrandım . Senin belirtilerin hep bana benzer oluyor ama hayrolsun inşallah .vücut dinlenemiyor sanırım. Streste etkiliyor olabilircok salak bi saatte uyudum sersem olmusum ama dayanamadim normalde erken yatar erken kalkarim dun gece 2de birden uyandim sanki 10 saat uyumusum gibi vucudumda agrilar var gibiydi cok degisik bi geceydi sonra uyuyamadim 4e kadar 6da tekrar uyandim yetmedi vucuda herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?