BAT bekleme iskencesi :)

kizlar benim sag kasigimda bi ufak batma soz konusu acaba gaz vs mi dedim sabah ama hala devam ediyor insallah reglle ilgili bi durum degildir sizde de var mi batma vs?

kizlar benim sag kasigimda bi ufak batma soz konusu acaba gaz vs mi dedim sabah ama hala devam ediyor insallah reglle ilgili bi durum degildir sizde de var mi batma vs?
Benim sol kasığımda batma var, bacağım da ağrıyor

Canım aynı durum yaşıyorum solda ağrı
Batma gibi . Birkaç gün sonra doluluk hissi oluyor sanki sende öyle mi bi takip et . Benim de şuan sol tarafım öyle dün karıncalandı gibi oldu enteresan bişey

Batma gibi . Birkaç gün sonra doluluk hissi oluyor sanki sende öyle mi bi takip et . Benim de şuan sol tarafım öyle dün karıncalandı gibi oldu enteresan bişey
Rahim kısmında mı doluluk oluyor?

Selam nasılsınız.yeni katildım bende.adetim 3 eylul ama ben cok heyecanliyim.bekleyemiyorum buranida dun acdm yazib konuşmak icin.4 yildir deniyoruz her ay ayni stres ayni bekleyiş

yerimden kalkarken batiyo ara ara otururken yururken anlamadim insallah regl degildir takip edicem kuzum

Rahim kısmında mı doluluk oluyor?
Evet canım alt karnım var ya sanki orası göğüslerde doluluk gibi oldu yani afedersin sanki adet olacakmış gibi ama boşalmıyormuş gibi . Şimdi daha rahat bir iki gün öyleydi . Regl mi gebelik mi anlamıyorum ya

yerimden kalkarken batiyo ara ara otururken yururken anlamadim insallah regl degildir takip edicem kuzum
İnşallah kuzum , tedirginlik içinde bekliyoruz . Bak ben sana ağrı olmaması daha iyi derken bunu kastettim insan arada kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…