- 2 Mayıs 2023
- 372
- 297
- 23
Pco ve polip var maalesefinsallah bu sonuncudurbi rahatsizliginiz vs var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pco ve polip var maalesefinsallah bu sonuncudurbi rahatsizliginiz vs var mi
olsa bile cikmazki cnm kanda cikar ancaCanım benim adete 4 gün var 29 Ağustos . Dün bir galeyana geldim gece yaptım negatif çıktı tabi ama adeti bekleyip adet günü yapacağım
ah ben de zaten 6 bucuk gibi uyaniyorum direkt banyoya kosacagim![]()
Ben bu kadar erken paylaşamam sanırımTamam ben sabah 7.15 te sonucu paylaşırım![]()
Yok canım zaten yapmayacağım 29 sabah 7 de burada toplanıyoruzhayir ya uzak degil lutfen anca beraber kanca beraber![]()
Sen sonra katılırsın erkenden kalkmaBen bu kadar erken paylaşamam sanırım![]()
Heyecandan uyuyamayabilirimSen sonra katılırsın erkenden kalkmaaa uyuyamazsan eğer onu bilemem
İnşallah canım Umutlarımız karşılığını bulsun . Heyecandan hiçbirimiz uyuyamayabilirHeyecandan uyuyamayabilirimBu ay biraz umutluyum çünkü inşaAllah boşa gitmez
Benim sol kasığımda batma var, bacağım da ağrıyorkizlar benim sag kasigimda bi ufak batma soz konusu acaba gaz vs mi dedim sabah ama hala devam ediyor insallah reglle ilgili bi durum degildir sizde de var mi batma vs?
benim de bacagima vuruyor biraz hayrolsunBenim sol kasığımda batma var, bacağım da ağrıyor
Bende 1 yıldır deniyorumİnşaAllah, çok ihtiyacım var. 1 yıldır deniyorum![]()
Canım aynı durum yaşıyorum solda ağrıkizlar benim sag kasigimda bi ufak batma soz konusu acaba gaz vs mi dedim sabah ama hala devam ediyor insallah reglle ilgili bi durum degildir sizde de var mi batma vs?
İnşaAllah güzel haberler alırızBende 1 yıldır deniyorum
Rahim kısmında mı doluluk oluyor?Canım aynı durum yaşıyorum solda ağrı
Batma gibi . Birkaç gün sonra doluluk hissi oluyor sanki sende öyle mi bi takip et . Benim de şuan sol tarafım öyle dün karıncalandı gibi oldu enteresan bişey
Benim bişey yok ama yinede olmuyor rabbim nasip eder inşallah hepimize bu mutluluğu yaşamayıİnşaAllah güzel haberler alırızsizin bir rahatsızlığınız var mı?
yerimden kalkarken batiyo ara ara otururken yururken anlamadim insallah regl degildirCanım aynı durum yaşıyorum solda ağrı
Batma gibi . Birkaç gün sonra doluluk hissi oluyor sanki sende öyle mi bi takip et . Benim de şuan sol tarafım öyle dün karıncalandı gibi oldu enteresan bişey
Evet canım alt karnım var ya sanki orası göğüslerde doluluk gibi oldu yani afedersin sanki adet olacakmış gibi ama boşalmıyormuş gibi . Şimdi daha rahat bir iki gün öyleydi . Regl mi gebelik mi anlamıyorum yaRahim kısmında mı doluluk oluyor?
İnşallah kuzum , tedirginlik içinde bekliyoruz . Bak ben sana ağrı olmaması daha iyi derken bunu kastettimyerimden kalkarken batiyo ara ara otururken yururken anlamadim insallah regl degildirtakip edicem kuzum