Merhaba, benim de bat 30 Ağustos bu ay belirti kovalamaktan kafayı yemiş durumdayımben regl gunumu catlamaya 14 sayip hesapliyorum kuzum 25-26-27-28 degisiyor benim bu civarda. catlamadan 14 gun sonra regl oluyorum o da 31 agustos bu ay
Keşke sabretsemmmÖyle diyorlar da canım göremeyince insan üzülüyor o yüzden sabah ilk idrar yaparsan daha iyi
Olur bence yine de sen bilirsin
hosgeldin canim deliler dunyasina bilmukabele biz de oyleyizMerhaba, benim de bat 30 Ağustos bu ay belirti kovalamaktan kafayı yemiş durumdayım
Hoş buldumhosgeldin canim deliler dunyasina bilmukabele biz de oyleyiz
biz 29unda yapacagiz testi benim bat 31 agustos erken gebelikle 2 gun once yapicam sen de o sabah yap istersen 1 gun onceHoş buldumtest yapmamak için kendimi zor tutuyorum, buraya kendimi avutmaya geldim
Hayır diyemeyeceğim bir teklif bubiz 29unda yapacagiz testi benim bat 31 agustos erken gebelikle 2 gun once yapicam sen de o sabah yap istersen 1 gun once
hadi sans getirelim birbirimize insallahHayır diyemeyeceğim bir teklif bu
Canım hoşgeldin , bat 29 bizbiz 29unda yapacagiz testi benim bat 31 agustos erken gebelikle 2 gun once yapicam sen de o sabah yap istersen 1 gun once
En güzelini yaptın , burası güzel vakit geçiriyor kafamız dağılıyor .Hoş buldumtest yapmamak için kendimi zor tutuyorum, buraya kendimi avutmaya geldim
İnşaAllah, çok ihtiyacım var. 1 yıldır deniyorumhadi sans getirelim birbirimize insallah
29'unda erkenden burdayım
insallah bu sonuncudurİnşaAllah, çok ihtiyacım var. 1 yıldır deniyorum
ah ben de zaten 6 bucuk gibi uyaniyorum direkt banyoya kosacagim29'unda erkenden burdayım
Tamam ben sabah 7.15 te sonucu paylaşırım29'unda erkenden burdayım
inşalllah bu kez olmuştur , gönlünüze göre olsuninsallah bu sonuncudurbi rahatsizliginiz vs var mi
Canım o zamn ruh haline göre bakarsınKeşke sabretsemmm
anlastikTamam ben sabah 7.15 te sonucu paylaşırım
Süper olur kizlar yaaCanım o zamn ruh haline göre bakarsınhaber ver ama birlikte kutlayalım
Ee 29 da çok uzak geldi şimdi bana yine delirdikanlastik
hayir ya uzak degil lutfen anca beraber kanca beraberEe 29 da çok uzak geldi şimdi bana yine delirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?