BAT bekleme iskencesi :)

gunaydin kizlar BAT 6 tek belirti gogus dolgunlugu ve hassasiyet onun haricinde hicbir sey yok ne agri ne sizi

gunaydin kizlar BAT 6 tek belirti gogus dolgunlugu ve hassasiyet onun haricinde hicbir sey yok ne agri ne sizi
Günaydın canım . hadi bakalım 6 gün sonra güzel haberlerini alırız inşallah . Benim bat 4 göğüs hassasiyetim çok fazla hafif sol kasıl ağrısı başka bir gelişme yok

Allah yardimcin olsun cnm

Günaydın canım . hadi bakalım 6 gün sonra güzel haberlerini alırız inşallah . Benim bat 4 göğüs hassasiyetim çok fazla hafif sol kasıl ağrısı başka bir gelişme yok
icimden bir ses 2 gun once erken gebelik testi yap diyor 5+ hcg’yi gosteriyormus onlar ne diyosun

Yine yorumlara baktımda son 6 5 gün negatif verip son 3 gün 2 gün pozitif çıkanlar var . Sen 29 ağustosta gibi yap bence birde gününde yap derim . Ama yine de sen bilirsin

Yine yorumlara baktımda son 6 5 gün negatif verip son 3 gün 2 gün pozitif çıkanlar var . Sen 29 ağustosta gibi yap bence birde gününde yap derim . Ama yine de sen bilirsin
sen gununde mi yapacaksin? kafam cok karisin 2 gun once silik de olsa varsa cikar gibi geliyo

sen gununde mi yapacaksin? kafam cok karisin 2 gun once silik de olsa varsa cikar gibi geliyo
Evet canım 29 unda günümde yapacağım . Dün akşam yaptım çıkmadı zaten işte sen 2 gün önce yapabilirsin . O yüzden 29 u dedim eğer yapmak istersen yap içinde kalmasın

surekli bi islaklik hissi oluyo bnde birde bakiyom hic bisey yok afedersin ama vajina icinde surekli bi islaklik hissediyom cokta sinir bozucu oluyo
Canım akıntı var mı peki renginde falan değişim var mı gördün mü ? Senin bata kaç gün var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…