Günaydın canım . hadi bakalım 6 gün sonra güzel haberlerini alırız inşallah . Benim bat 4 göğüs hassasiyetim çok fazla hafif sol kasıl ağrısı başka bir gelişme yokgunaydin kizlar BAT 6 tek belirti gogus dolgunlugu ve hassasiyet onun haricinde hicbir sey yok ne agri ne sizi
Allah yardimcin olsun cnmİlk işim buraya yazmak olacak öyle küçük bir şehirdeyiz ki sabah 6 da yakın şehire gideceğiz tahlil vericem saat 3 te randevu olacağım ve öyle bir doktor ki mecburuz yani çevre ilin tek profesörü bu alanda halim perişan kızçelerim
bnde de bgn oylegunaydin kizlar BAT 6 tek belirti gogus dolgunlugu ve hassasiyet onun haricinde hicbir sey yok ne agri ne sizi
icimden bir ses 2 gun once erken gebelik testi yap diyor 5+ hcg’yi gosteriyormus onlar ne diyosunGünaydın canım . hadi bakalım 6 gün sonra güzel haberlerini alırız inşallah . Benim bat 4 göğüs hassasiyetim çok fazla hafif sol kasıl ağrısı başka bir gelişme yok
sag kasigimda birkac kere batma oldu o kadar ya gaz bile olabilir vucudumu dinlemekten deli oldum artikbnde de bgn oyle
Evet son 3 gün kala yapabilirsin kuzum . Bence sende benimle beraber 29 Ağustos sabahı yap . 2 gün kalıyoricimden bir ses 2 gun once erken gebelik testi yap diyor 5+ hcg’yi gosteriyormus onlar ne diyosun
sen gununde mi yapacaksin? kafam cok karisin 2 gun once silik de olsa varsa cikar gibi geliyoYine yorumlara baktımda son 6 5 gün negatif verip son 3 gün 2 gün pozitif çıkanlar var . Sen 29 ağustosta gibi yap bence birde gününde yap derim . Ama yine de sen bilirsin
sag kasigimda birkac kere batma oldu o kadar ya gaz bile olabilir vucudumu dinlemekten deli oldum artik
Allah iyiligini versin kiz sabah sabah hic gulesim yoktu
Evet canım 29 unda günümde yapacağım . Dün akşam yaptım çıkmadı zatensen gununde mi yapacaksin? kafam cok karisin 2 gun once silik de olsa varsa cikar gibi geliyo
surekli bi islaklik hissi oluyo bnde birde bakiyom hic bisey yok afedersin ama vajina icinde surekli bi islaklik hissediyom cokta sinir bozucu oluyosanirim oyleydi ama
tamam o zaman 29u sabah yapalimEvet canım 29 unda günümde yapacağım . Dün akşam yaptım çıkmadı zatenişte sen 2 gün önce yapabilirsin . O yüzden 29 u dedim eğer yapmak istersen yap içinde kalmasın
aa bunu hic duymamistim hayrolsun insallahsurekli bi islaklik hissi oluyo bnde birde bakiyom hic bisey yok afedersin ama vajina icinde surekli bi islaklik hissediyom cokta sinir bozucu oluyo
test yapcanmi cnm regle 2 3 kala falanaa bunu hic duymamistim hayrolsun insallah
evet kuzum 2 gun kala 29unda erken gebelik yapicam sen yapacak misintest yapcanmi cnm regle 2 3 kala falan
Tamam camım yapalım . Hangi marka alayım ? Var mı normal kasette önerdiğintamam o zaman 29u sabah yapalim
Canım akıntı var mı peki renginde falan değişim var mı gördün mü ? Senin bata kaç gün varsurekli bi islaklik hissi oluyo bnde birde bakiyom hic bisey yok afedersin ama vajina icinde surekli bi islaklik hissediyom cokta sinir bozucu oluyo
bende predoctor var kaset olarak da innovita var bence birkac farkli markadan alip oyle yap ben tek idrarda iki testi de yapmayi dusunuyorumTamam camım yapalım . Hangi marka alayım ? Var mı normal kasette önerdiğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?