- 22 Ağustos 2023
- 172
- 60
- 18
- 22
Siz hiç hamile kaldınız mı ben kalamadım dayaa tesekkur ederimm
insan dusunmeden edemiyor ki mumkun degil dusunmemek sanirim onemli olan olumlu dusunmek
Ben 3 4 aydır hep regli bekliyorum test yapmıyorum kafaya takmamaya çalışıyorum valla adet düzene girdi resmen artık tam 29 günde oluyorum hep 1 2 gün erken veya geç olurdu hep stresten herşey yayaa tesekkur ederimm
insan dusunmeden edemiyor ki mumkun degil dusunmemek sanirim onemli olan olumlu dusunmek
Ah kuzum ahhh inşallahicimden bir ses yakin zamanda senden hamilelik haberi alacagimi soyluyor nedense oyle hissettimacaba bu yumurtlamanda mi olacak..
ben de hic kalmadimSiz hiç hamile kaldınız mı ben kalamadım da
aslinda daha mantikli ama insan dayanamiyor yaBen 3 4 aydır hep regli bekliyorum test yapmıyorum kafaya takmamaya çalışıyorum valla adet düzene girdi resmen artık tam 29 günde oluyorum hep 1 2 gün erken veya geç olurdu hep stresten herşey ya
sag ol canim benim haber ver mutlakaAh kuzum ahhh inşallahilk sizlerle paylaşıp sizlere dua edeceğim
Öyle tabi Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah sabırla bekliyoruzben de hic kalmadim
aslinda daha mantikli ama insan dayanamiyor ya
İnşallah bitanemsag ol canim benim haber ver mutlaka
evet haberimiz bir yerlerde biz onu bekliyoruz o biziÖyle tabi Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah sabırla bekliyoruz
kesinlikle kuzucumİnşallah bitanemhaberleşmeye devam artık
evet haberimiz bir yerlerde biz onu bekliyoruz o bizi
insanlara kulaginizi tikayin vakti gelince olur su an istemiyoruz deyin gecin ben oyle yapiyorum cocuk dusundugumu kimse bilmiyor hamile kalinca hamileyim diyecegim sadece kendi kendime konusup zaten kendi kafami sisiriyorum bir de onlara gerek yokteşekkür ederim etrafımızdaki insanlar çocuğu olsun niye olmuyor niye gözümüzün içine bakarken buradaki gerçek insanlarda birbirine destek moral oluyor Allah razı olsun sizden herkesten
benimde bazen oyle oluyo adet basladigi gunKızçelerim çamur gibi kahverengi akıntım var kistten mi oluyor acaba ? Adetim yarın sökülür muhtemelen.
Geçen ay kist patlayınca da biraz böyle olmuştu bugün tüm gün olunca kistten şüphelendim bitanem. Yarın gideceğim artık dua edin aşkolarbenimde bazen oyle oluyo adet basladigi gun
insallah her sey yolundadir kuzucum haber verirsinGeçen ay kist patlayınca da biraz böyle olmuştu bugün tüm gün olunca kistten şüphelendim bitanem. Yarın gideceğim artık dua edin aşkolar
Kuzum canını sıkma hurafelerden tut yediğin içtiğine kadar akıl bile verirler ama naparsın dua iste geç Rabbim de bizi böyle sınıyor belki daha çok yaklaşıyoruz Rabbimeteşekkür ederim etrafımızdaki insanlar çocuğu olsun niye olmuyor niye gözümüzün içine bakarken buradaki gerçek insanlarda birbirine destek moral oluyor Allah razı olsun sizden herkesten
İnşallah kuzum inşallahinsallah her sey yolundadir kuzucum haber verirsin
git cnm git ihmal etme insallah guzel sonuclarla karsilasirsin bizede haberdar et olurmu bklm doktorun ne soyleyecekGeçen ay kist patlayınca da biraz böyle olmuştu bugün tüm gün olunca kistten şüphelendim bitanem. Yarın gideceğim artık dua edin aşkolar
İlk işim buraya yazmak olacak öyle küçük bir şehirdeyiz ki sabah 6 da yakın şehire gideceğiz tahlil vericem saat 3 te randevu olacağım ve öyle bir doktor ki mecburuz yani çevre ilin tek profesörü bu alanda halim perişan kızçelerimgit cnm git ihmal etme insallah guzel sonuclarla karsilasirsin bizede haberdar et olurmu bklm doktorun ne soyleyecek
Evet onu baştan akıl edemedim şimdi ceremesini çekiyoruöinsanlara kulaginizi tikayin vakti gelince olur su an istemiyoruz deyin gecin ben oyle yapiyorum cocuk dusundugumu kimse bilmiyor hamile kalinca hamileyim diyecegim sadece kendi kendime konusup zaten kendi kafami sisiriyorum bir de onlara gerek yok
Evet galiba öyle çok teşekkür ederimKuzum canını sıkma hurafelerden tut yediğin içtiğine kadar akıl bile verirler ama naparsın dua iste geç Rabbim de bizi böyle sınıyor belki daha çok yaklaşıyoruz Rabbime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?