Ay bilemiyorum bitanem ya , şimdi kendi kendimikuzum hic belli olmaz benim arkadasim korunmayi birakti ve o ay hamile kaldi kiz bile sok oldu yumurtlama gununu bile bilmiyordubende de hic agri yok ben de o yuzden tribe giriyorum herkesin agrisi var benim yok cunku sanirim yerlesme agrisi daha erken basliyor regl agrisindan gozlemlerim o sekilde
Sökülüyorsun sanırım canım o yüzden koyu geliyor , yarın sabah falan rengi döner . Benimde genelde öyle olurbiraz bekle kuzucum rengi doner muhtemelen donmezse doktora sorarsin
evet daha erken 5 gun var degil mi?Ay bilemiyorum bitanem ya , şimdi kendi kendimi
Bunalıma sokmaya başladım . Ben varya adet bittiği gün gün aşırı olmak şartıyla değerlendirdim ama bu kaşık ağrısı beni mahvediyor . Yani kesin söküleceğim öyle düşünüyorum . İşe gidiyorum işte de verim yok , beyin hep vücudumu dinliyor . Şimdi yapsan bile negatif çıkar diyorlar bilmiyorum valla nedir
Evet canım 29 Salı da olacağım 4 gün kaldı diyebiliriz . Forumlarda bakıyorum da adet günü bile negatif verip 10 gün sonra çıkanlar var . Adet gecikmesini dilemekten başka çaremiz kalmadıevet daha erken 5 gun var degil mi?
bekle bekle gecmiyor anam benim 7 gun varEvet canım 29 Salı da olacağım 4 gün kaldı diyebiliriz . Forumlarda bakıyorum da adet günü bile negatif verip 10 gün sonra çıkanlar var . Adet gecikmesini dilemekten başka çaremiz kalmadı
Bende dayanamayacağım galiba yarın gidip almayı düşünüyorum 15 i yumurtlama 16 sı çatlama gördüm erken gebelik testinde varsa çıkar mı acabaBen dayanamayıp test aldım ama yapar mıyım yapmaz mıyım hiç bilmiyorum , üzülmek istemiyorum ama dayanamıyorum da
amin kuzucum benim daha yeni 3. ayim bu ay doktor 1 sene deneyeceksiniz dedi. belirtin vs var mi?Benimde 3 gün var regle rabbim herkesin gönlüne göre versin ne kadar zamandır deniyorsunuz benim 1 yıl oldu bu ay
Bende sürekli gebelik testi yapıyordum tek çizgi görünce çok üzülüyordum 1 yıldır böyle geçti artık yapmamaya karar verdim regli bekliyorum hepBende dayanamayacağım galiba yarın gidip almayı düşünüyorum 15 i yumurtlama 16 sı çatlama gördüm erken gebelik testinde varsa çıkar mı acaba
Canım ben bakanlıkta uzman olarak çalışıyorum . Sen çalışıyor musun . 7 günde geçmez . Ben dayanamadım şimdi şu predoctoru yaptımbekle bekle gecmiyor anam benim 7 gun varne is yapiyorsun bu arada kuzum
Belirtim yok sadece akıntım vardı o da bugün kesildi gerçi bana kalsa her ay belirtim oluyordu ama çıkmıyordu artık akışına bıraktım rabbimde sizi çok bekletmeden nasip eder inşallahamin kuzucum benim daha yeni 3. ayim bu ay doktor 1 sene deneyeceksiniz dedi. belirtin vs var mi?
aah ah bekle demistimCanım ben bakanlıkta uzman olarak çalışıyorum . Sen çalışıyor musun . 7 günde geçmez . Ben dayanamadım şimdi şu predoctoru yaptımyok ne silik çizgi var ne de çift . Bakalım adeti mecbur bekleyeceğim
hepimize insallah insan her seyi belirtiden saymaya meyilli oluyor bu donemde insallah en kisa zamanda haberlerimizi alirizBelirtim yok sadece akıntım vardı o da bugün kesildi gerçi bana kalsa her ay belirtim oluyordu ama çıkmıyordu artık akışına bıraktım rabbimde sizi çok bekletmeden nasip eder inşallah
Aslında doğrusunu yapıyorsun canım ama hatta şuan hiç hanile hissetmiyorum kendimi ama bi yandan da merak ediyorum işteBende sürekli gebelik testi yapıyordum tek çizgi görünce çok üzülüyordum 1 yıldır böyle geçti artık yapmamaya karar verdim regli bekliyorum hep
Bekliyorum ama dayanamadım evde test olmaması lazım . Evet kafamız meşgul olsa böyle olmaz ama bende işte yoğun olmuyorum o yüzden sürekli dinliyorum . Sende tatilde olunca tek odağın burası oluyor . Ben Ankaradayım canım siz neredesinizaah ah bekle demistim5 gunde cikmaz caniim. ben calisiyorum ama su an tatildeyiz ogretmenim zaman gecmiyor o yuzden belki okullar acik olsa boyle olmayacak
biz van’dayiz dogu gorevi yapiyoruz burasi basli basina sakin bir yer zaten zaman cok yavas geciyorBekliyorum ama dayanamadım evde test olmaması lazım . Evet kafamız meşgul olsa böyle olmaz ama bende işte yoğun olmuyorum o yüzden sürekli dinliyorum . Sende tatilde olunca tek odağın burası oluyor . Ben Ankaradayım canım siz neredesiniz
Umarım en kısa sürede doğu göreviniz biter istediğiniz yerde göreve devam edersiniz canım . Ben akşam yaptım ilk idrar gün etken olabilir . Bende adet günümde yapacağım normal kaset test ile deneyip beklemeyi düşünüyorum . Senin haftaya perşembebiz van’dayiz dogu gorevi yapiyoruz burasi basli basina sakin bir yer zaten zaman cok yavas geciyorbu arada bende de predoctor var regl olmazsam onu yapicam 31 agustosta. bi arkadas burda testlerinin son 3 gun pozitife dondugunu ondan once negatif ciktigini soylemisti
Bu arada ne kadar tatlı dillisiniz burda bi jaç kere azarlandım da şaşırdım sizin hitabınızaamin kuzucum benim daha yeni 3. ayim bu ay doktor 1 sene deneyeceksiniz dedi. belirtin vs var mi?
İnşallahh:))hepimize insallah insan her seyi belirtiden saymaya meyilli oluyor bu donemde insallah en kisa zamanda haberlerimizi aliriz
Bende öyle hiç belirti hissetmiyorum ama var mı ki diye de düşünmüyo değilimAslında doğrusunu yapıyorsun canım ama hatta şuan hiç hanile hissetmiyorum kendimi ama bi yandan da merak ediyorum işte
yaa tesekkur ederimmBu arada ne kadar tatlı dillisiniz burda bi jaç kere azarlandım da şaşırdım sizin hitabınıza
İnşallahh:))
insan dusunmeden edemiyor ki mumkun degil dusunmemek sanirim onemli olan olumlu dusunmekBende öyle hiç belirti hissetmiyorum ama var mı ki diye de düşünmüyo değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?