• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat a yakın ovülasyon testi hakkında bilgi verebilecek olan var mı?

Pattes

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2021
43
18
18
36
Herkese merhaba bat tarihime 2 gün var ve ovülasyon testim bu şekilde. Yumurtlama tarihim batın 14 gün öncesidir. Hep de öyle olmuştur, düzenli reglim var. Şimdi bu böyle çıktı. Hamilelik olabilir mi acaba? Yarın da mı tekrarlasam?

Eklentiler

• IMG_20210525_174147.webp
    IMG_20210525_174147.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 39
Benim bata iki gün kala kopkoyu pik çıkmıştı. Bence fazla testiniz varsa tekrarlayın ama bat beklemek en iyisi

Herkese merhaba bat tarihime 2 gün var ve ovülasyon testim bu şekilde. Yumurtlama tarihim batın 14 gün öncesidir. Hep de öyle olmuştur, düzenli reglim var. Şimdi bu böyle çıktı. Hamilelik olabilir mi acaba? Yarın da mı tekrarlasam?
Burda ovülasyon testiyle hamile olduğunu öğrenenler var. Yerinizde olsam normal kaset test yapardım.

Benim bata iki gün kala kopkoyu pik çıkmıştı. Bence fazla testiniz varsa tekrarlayın ama bat beklemek en iyisi
Burda ovülasyon testiyle hamile olduğunu öğrenenler var. Yerinizde olsam normal kaset test yapardım.
Teşekkürler batı beklerim büyük ihtimalle. Test negatif çıkınca da kötü oluyor insan ister istemez :(

Back
X