- Konu Sahibi ozgeozturk
-
valla iyi sabırlısın.benım 8 gün kaldı .zaman geçmio. inşallah hamilesindiryok canım yapmadım :)
ne zamandır deniyosunpek umudum yok canım aslında o yüzden biraz sabırlıyım galiba :)
geçen ay gittim cnm ama bebebk için değil kokulu akıntı ve kaşıntı birde ilişki sonrası kanama oluyorudu onun için gittim doktor alttan ultrasonla ve elle muayene etti sadece az bi iltihabın var başka bir sorunun yok iltihapta korkulacak bişey değil dedi fitil ve krem verdi onları kullandım geçti şikayetlerimanladım canım inş en kısa sürede olur. doktora gttnızmı kontrole
Belki stresten böyle ololdözellikle kendimde sordum iltihap dışında kist miyop bişey varmı dedim hayır geyet temiz bir sorunun yok dedi :)
İnşallah hamilesindir canım hiç test yaptnmıBatason 5 bugünü saymaz ise son 4. Belirtiler baş dönmesi, göğüs ağrısı, bel ve kasık ağrısı
Hayırlı haberler alalım inşAllah
İnşallah hamilesindir canım hiç test yaptnmı
Bencede adet gecikmesiyle yapın daha kesin sonuç alırsınız. Adetiniz düzenlimi kaç günde oluyorsnzAdete 10 gün kala doktor kontrolüm vardı genel kan testi yaptırırken gebeliğede bakın dedim ama 1,2 çıktı ama sanırım epey erken vermiim kanı.
İçimde hala umudum var inşAllah olumlu sonuç alırız
İdrar testi yapmadım ama adetim gecikirse yapayım diyorum, sizce?
Bencede adet gecikmesiyle yapın daha kesin sonuç alırsınız. Adetiniz düzenlimi kaç günde oluyorsnz
Bende 26 günde bir oluorm. Bat a 7 gün kaldı. İnşallah güzel sonuçlar alırızEvet canım adetim düzenlidir. Genelde 25-26 günde oluyorum canım
Bende 26 günde bir oluorm. Bat a 7 gün kaldı. İnşallah güzel sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?