BAT A 1 GÜN KALA BETA HCG?

Abavvvv hahahaha çok tatlısınız
İçimde şüphe var ya şimdi antibiyotik içmek istemiyorum o zorluyor beni
Kaderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ay vallahi ben de geçen salı diş doktorundaydım, röntgen çekicez gebelik olma ihtimali var mı dedi, içimden dedim bi senedir korunmıyoruz anlatsam roman olur hala yok çocuk mocuk bi de sen baskı kurma
Dışımdam sakince gülüp, nein dedim sdce
İki röntgen çekti,
Şimdi benim adet dönemi 2-4 kasım civarı olacak, bakalım .. ben de gerginim biraz. Her ay gebe olayım isterim şimdi bi gerildim. Bu ayı da boş geçsek ya diyorum içimden. Yılda bir doktora giden , 10 yılda bi röntgen çektiren bi insanım o güne denk gelmemiş olsun yani

İkinciyi mi istiyorsunuz
Ay ben daha evleneli bir ay oldu
Benim de yarın olması gerekiyor ama sıfır belirti ne test yaptıııım ne idrar testi eşim de gözümün içine bakıyo müjdeli(!) haberi vermem için bu ne aceleyse

Siz bide idrar testi yapın oda hemen hemen kesin sonuç ya, bence deneyin yada tekrar kan verin
sabah yapildi idrar silik cikiyor kanda cikmiyor.... bu iste bir terslik olmali

Eklentiler

• IMG-20191024-WA0006.jpeg
    38,3 KB · Görüntüleme: 171
Hepinizin halkindan hayirlisi olsun arkadaslar rabbim hic birimizin kucagini bos birakmasin

ayy terlikleriniz de pek tatlı
gerçekten silik çizgi çıkmış inşallah yükselir kan değeriniz vardır bebişiniz
Yarin gidicem bi anormallik var bu durumda... kan yuksek olsa tamam diyeceğim iyiki dusunceler okunmuyor eşim gercekten delirdigimi dusunebilirdi
Pantiflerim icin tesekkur ediyorum

Koyu olan bugün yaptım kan testi veremediğim için emin olmak için tekrar yaptım daha koyu çıktı içim rahatladı :)bat bugün

Eklentiler

• 20191025_105316.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 131
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…