Bat 7-8-9 olanlar?

Bat 7-8-9 olanlar?? Test yaptınız mı? Ne zaman yapılmalı sizce?
Uygulamaya göre bat 8i, genelde 1 gün öncesinde veya günü gününe olurum. Kasık ağrım ve bel ağrım vardı bu ay, pazar sabahı kalkınca bata 7 gün kala kaset testim vardı yaptım tek çizgi. Pazartesi akşamı da 6 gün kala erken gebelik testi yaptım o da tek çizgi. Şu anda da hiç bi belirtim yok ara ara kasık ağrım var o kadar 🤷🏻‍♀️ heralde bu ay da olmadı

Uygulamaya göre bat 8i, genelde 1 gün öncesinde veya günü gününe olurum. Kasık ağrım ve bel ağrım vardı bu ay, pazar sabahı kalkınca bata 7 gün kala kaset testim vardı yaptım tek çizgi. Pazartesi akşamı da 6 gün kala erken gebelik testi yaptım o da tek çizgi. Şu anda da hiç bi belirtim yok ara ara kasık ağrım var o kadar 🤷🏻‍♀️ heralde bu ay da olmadı
Bende düşükten sonra korunmayı bıraktım temmuz da düşük yaptım. 22sinde çatlamam oldu değerlendirdim. Bugğn predictor testim negatifti erken sanırım.

Bende düşükten sonra korunmayı bıraktım temmuz da düşük yaptım. 22sinde çatlamam oldu değerlendirdim. Bugğn predictor testim negatifti erken sanırım.
Aynı durumdaymışız benim de 22sinde çatlamam oldu 🙈 ama zaten 2 tane test yaptım daha yapmak istemiyorum bu reglime kadar. Olur da 8ine kadar olmazsa o zaman yaparım dayanabilirsem tabi 😇 ama tabi regl olmadığımız an bi ihtimal hep var 🥰

Aynı durumdaymışız benim de 22sinde çatlamam oldu 🙈 ama zaten 2 tane test yaptım daha yapmak istemiyorum bu reglime kadar. Olur da 8ine kadar olmazsa o zaman yaparım dayanabilirsem tabi 😇 ama tabi regl olmadığımız an bi ihtimal hep var 🥰
Erken yaptığımj düşündğm bende öncekini 5.gün gecikmede öğrenmiştim

Benimde döngüm 30-35 gün arası 24 de yumurta akı kıvamında akıntı görmüşüm kaydetmişim 22-25 değerlendirmiştim olursa olmuştur 2 si 30 güne 8 i 35 güne denk geliyor. Daha regl olmadım bende bekliyorum

Selamlar 😊 Bat 7 Aralık. Bu sabah yani 4 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif. Belki dedim silik falan bi şekilde çıkar ama nafile…😌 27-28 günde bir regl oluyorum. Duygusallık dışında hiçbir belirtim kalmadı negatifi görünce hepsi gitti… psikolojikmiş demek 😀 Yine de belki 2 gün sonra yine test yaparım bakalım.. Allah hepimizin gönlündekini nasip etsin 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Benimde 23 yumurtlama 24 çatlama oldu 22-23-24 degerlendirdim öncesinde 3 günde bir oldu 4 kaldı erken gebelik yapıp yapmamakta kararsız kaldım 🤦

X