- 10 Mart 2019
- 274
- 139
- Konu Sahibi falbaktirann
Bat 7-8-9 olanlar?? Test yaptınız mı? Ne zaman yapılmalı sizce?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uygulamaya göre bat 8i, genelde 1 gün öncesinde veya günü gününe olurum. Kasık ağrım ve bel ağrım vardı bu ay, pazar sabahı kalkınca bata 7 gün kala kaset testim vardı yaptım tek çizgi. Pazartesi akşamı da 6 gün kala erken gebelik testi yaptım o da tek çizgi. Şu anda da hiç bi belirtim yok ara ara kasık ağrım var o kadar heralde bu ay da olmadıBat 7-8-9 olanlar?? Test yaptınız mı? Ne zaman yapılmalı sizce?
Bende düşükten sonra korunmayı bıraktım temmuz da düşük yaptım. 22sinde çatlamam oldu değerlendirdim. Bugğn predictor testim negatifti erken sanırım.Uygulamaya göre bat 8i, genelde 1 gün öncesinde veya günü gününe olurum. Kasık ağrım ve bel ağrım vardı bu ay, pazar sabahı kalkınca bata 7 gün kala kaset testim vardı yaptım tek çizgi. Pazartesi akşamı da 6 gün kala erken gebelik testi yaptım o da tek çizgi. Şu anda da hiç bi belirtim yok ara ara kasık ağrım var o kadar heralde bu ay da olmadı
Aynı durumdaymışız benim de 22sinde çatlamam oldu ama zaten 2 tane test yaptım daha yapmak istemiyorum bu reglime kadar. Olur da 8ine kadar olmazsa o zaman yaparım dayanabilirsem tabi ama tabi regl olmadığımız an bi ihtimal hep varBende düşükten sonra korunmayı bıraktım temmuz da düşük yaptım. 22sinde çatlamam oldu değerlendirdim. Bugğn predictor testim negatifti erken sanırım.
Erken yaptığımj düşündğm bende öncekini 5.gün gecikmede öğrenmiştimAynı durumdaymışız benim de 22sinde çatlamam oldu ama zaten 2 tane test yaptım daha yapmak istemiyorum bu reglime kadar. Olur da 8ine kadar olmazsa o zaman yaparım dayanabilirsem tabi ama tabi regl olmadığımız an bi ihtimal hep var
Hadi inşallah yine vardır sağlıklaErken yaptığımj düşündğm bende öncekini 5.gün gecikmede öğrenmiştim
Benim 7 Aralık en son ilişkiden 6 gün geçtiği için henüz oldu mu olmadı mı bilmiyorum ama olmadığıni hissediyorumBat 7-8-9 olanlar?? Test yaptınız mı? Ne zaman yapılmalı sizce?
Ben elendim negatifBenimde 23 yumurtlama 24 çatlama oldu 22-23-24 degerlendirdim öncesinde 3 günde bir oldu 4 kaldı erken gebelik yapıp yapmamakta kararsız kaldım