Değerin gayet iyi canım istersen iki gün sonra tekrar ver yükseliş iyiyse tekrar vermene gerek yokGünaydın hanımlar2 hamilelik yaşadım bir oğlum var 2.de zorunlu kürtaj olmuştum. 2 hamileliğimi de 6 haftalıkken öğrenmiştim kalp atışı vardı beta bakılmadı.Ay başında hsg çekildim. İlk defa bu kadar erken öğreniyorum beta değerlerim
29.11 de 7
01.12 de 44
Adet günüme 5 gün var, tam adet günümde doktor randevum var tekrar kan vermeli miyim? Değerlerim düşük mü
Merhaba benimde 28 Kasımda 73 tü 01 Aralık 415 çıktı iyi bir yükseliş mi yoksa fazla mıDeğerin gayet iyi canım istersen iki gün sonra tekrar ver yükseliş iyiyse tekrar vermene gerek yok
Çok güzel yükselmiş fazla değil gayet iyi belirtilerin varmıydı?nelerdiMerhaba benimde 28 Kasımda 73 tü 01 Aralık 415 çıktı iyi bir yükseliş mi yoksa fazla mı
Sadece adet gecikmem oldu bir de uykuya düşkünlüğüm vardı adet gecikmemin ilk günü idrarda silik çizgi gördüm aynı gün kanda beta 48 çıktı. Yarın doktor randevum var umarım sağlıklı keseyi görürüz. :)Çok güzel yükselmiş fazla değil gayet iyi belirtilerin varmıydı?nelerdi
Merhaba yumurtlama gününüzü biliyor musunuz tahmini kaç gün sonra 7 beta çıkmış olduGünaydın hanımlar2 hamilelik yaşadım bir oğlum var 2.de zorunlu kürtaj olmuştum. 2 hamileliğimi de 6 haftalıkken öğrenmiştim kalp atışı vardı beta bakılmadı.Ay başında hsg çekildim. İlk defa bu kadar erken öğreniyorum beta değerlerim
29.11 de 7
01.12 de 44
Adet günüme 5 gün var, tam adet günümde doktor randevum var tekrar kan vermeli miyim? Değerlerim düşük mü
İnşallah canım bana da dua edersen sevinirimSadece adet gecikmem oldu bir de uykuya düşkünlüğüm vardı adet gecikmemin ilk günü idrarda silik çizgi gördüm aynı gün kanda beta 48 çıktı. Yarın doktor randevum var umarım sağlıklı keseyi görürüz. :)
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarım sizinle ☺İnşallah canım bana da dua edersen sevinirim
Açıkçası pek belirtim yoktu normal adet belirtileri tek fark kasıklarım dolu dolu hissettiriyordu yani aşırı yoğun adet olacak gibi, normalde adetim 4 gün ve az kanama olurdu hsg den dolayı yoğun mu olucam yoksa hamilelik mi diye kan vermek istedim o şekilde öğrendimÇok güzel yükselmiş fazla değil gayet iyi belirtilerin varmıydı?nelerdi
Ovülasyon takibi yapmadım ilk kan verdiğim gün adete bir hafta vardıMerhaba yumurtlama gününüzü biliyor musunuz tahmini kaç gün sonra 7 beta çıkmış oldu
Maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahOvülasyon takibi yapmadım ilk kan verdiğim gün adete bir hafta vardı
Merhaba hsg sonucunuz nasıl çıkmıştı ben de 2 aralıkta hsg çektirdim yumurtlama günlerini de değerlendirdim beklemedeyim. Inşalla değerleriniz sağlıklı bir şekilde artar Allah kucağınıza almayı nasip etsinGünaydın hanımlar2 hamilelik yaşadım bir oğlum var 2.de zorunlu kürtaj olmuştum. 2 hamileliğimi de 6 haftalıkken öğrenmiştim kalp atışı vardı beta bakılmadı.Ay başında hsg çekildim. İlk defa bu kadar erken öğreniyorum beta değerlerim
29.11 de 7
01.12 de 44
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?