BAT 6 ARALIK BETA DEĞERLERİM

ejderya34

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
54
18
3
29
Günaydın hanımlar 2 hamilelik yaşadım bir oğlum var 2.de zorunlu kürtaj olmuştum. 2 hamileliğimi de 6 haftalıkken öğrenmiştim kalp atışı vardı beta bakılmadı.Ay başında hsg çekildim. İlk defa bu kadar erken öğreniyorum beta değerlerim

29.11 de 7
01.12 de 44

Adet günüme 5 gün var, tam adet günümde doktor randevum var tekrar kan vermeli miyim? Değerlerim düşük mü

Değerin gayet iyi canım istersen iki gün sonra tekrar ver yükseliş iyiyse tekrar vermene gerek yok

Merhaba yumurtlama gününüzü biliyor musunuz tahmini kaç gün sonra 7 beta çıkmış oldu

İnşallah canım bana da dua edersen sevinirim

Çok güzel yükselmiş fazla değil gayet iyi belirtilerin varmıydı?nelerdi
Açıkçası pek belirtim yoktu normal adet belirtileri tek fark kasıklarım dolu dolu hissettiriyordu yani aşırı yoğun adet olacak gibi, normalde adetim 4 gün ve az kanama olurdu hsg den dolayı yoğun mu olucam yoksa hamilelik mi diye kan vermek istedim o şekilde öğrendim

Merhaba hsg sonucunuz nasıl çıkmıştı ben de 2 aralıkta hsg çektirdim yumurtlama günlerini de değerlendirdim beklemedeyim. Inşalla değerleriniz sağlıklı bir şekilde artar Allah kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…