Eki Görüntüle 2926135
Burdayım diyor
Amin inşallah canımÇok sukkkur gözün aydinnnnn. ,Darısı bize
Bat ne zamandı canımHala olmadim bende bekliyorum . Dün test yaptım negatif
Harika bir haberrr allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım darısı başımızaEki Görüntüle 2926135
Burdayım diyor
Adet oldun mu canım.Harika bir haberrr allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım darısı başımıza
Bugün hafif pembe bir akıntım geldi yarın adetim gelmezse yerleşme olarak düşünebilir miyiz :)Adet oldun mu canım.
İns canimmmBugün hafif pembe bir akıntım geldi yarın adetim gelmezse yerleşme olarak düşünebilir miyiz :)
Valla yeniden umutlandım ya inşallah hepimizin bebişi olur ❤İns canimmmhaber bekliyorum. Bende aynı bekliyorum hala.
İns canim yoncaninda olmamış ucumuzun belirtileridir ayniydi. Bel ağrısıValla yeniden umutlandım ya inşallah hepimizin bebişi olur ❤
Evet benim kasıkta batmalar arttı idrar yaparken bile batma hissediyorum.. Hiç adet öncesi böyle hiasetmemiştim inşallah hislerim beni yanıltmıyodur inşallah üzülmeyiz yaaİns canim yoncaninda olmamış ucumuzun belirtileridir ayniydi. Bel ağrısıhala bekliyoruzzzz
İns canimmmm geç dollenmeyi arastiriyorum artık. Kanda görülmeye biliyormuş.adetten bı hafta on gün sonra pozitif görenler olmus.benim bel ağrım devam ediyor. Bugün temizlik de yaptım hala adet olamadim.Evet benim kasıkta batmalar arttı idrar yaparken bile batma hissediyorum.. Hiç adet öncesi böyle hiasetmemiştim inşallah hislerim beni yanıltmıyodur inşallah üzülmeyiz yaaHiç böyle olduğumu hatırlamıyorummm
Ay inşallah Eminecim burda birbirimizi tanımıyoruz ama psikolojik destekte de bulunmuş oluyoruz :)İns canimmmm geç dollenmeyi arastiriyorum artık. Kanda görülmeye biliyormuş.adetten bı hafta on gün sonra pozitif görenler olmus.benim bel ağrım devam ediyor. Bugün temizlik de yaptım hala adet olamadim.ins geç döllenme dur bu kadar bekledik.
Aynenn canim.gonulller bir olsunAy inşallah Eminecim burda birbirimizi tanımıyoruz ama psikolojik destekte de bulunmuş oluyoruz :)
Evet ilk 27 yaşındayımAynenn canim.gonulller bir olsunSEn kaç yaşındasın ilk gebelikmi
Benim ikinci olcak ins olursa. 31yasindayik bende. Naptın canimmEvet ilk 27 yaşındayım
Ben elendim kanamam başladı bugünBenim ikinci olcak ins olursa. 31yasindayik bende. Naptın canimm
OLdun canım bı önceki aya artık. Bende bugunn olcak gibiyim..en azından gelen aya başlayalım bı an onceBen elendim kanamam başladı bugün
Merhaba, hamileliğiniz devam ediyor gördüğüm kadarıyla Allah dağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinPredictor hakkında bilgin var mı peki? Güvenilir midir?
İlki laboquick kaset test ikincisi predictor early hiç belirtim de yok. Bat yarın.