İns canimm olur ikinizde yüzü gülerEvet ilk olacak 1 senedir bekliyorum bir ara kimyasal gebelikle o heyecanı yaşadım ama sonra hep boş geçti kısmetse 2022 de anne olmak istiyorum :) Eşim daha istekli hatta onun yüzü gülsün istiyorum
Kan vericem bende yarın olmazsam canım
Haber ver canim mutlaja test verincemwrak ederim
Yaaa inşallah bir de kızınız olur içime öyle doğdu :)Teşekkür ederim iyi dilekleein içinİns canimm olur ikinizde yüzü gülerBenim ikinci olcak ins olursa. Oğlum kardeş istiyo bebek alalım diyo bekliyoruz bakalimmm.
Ayyy ins olur canimmmYaaa inşallah bir de kızınız olur içime öyle doğdu :)Teşekkür ederim iyi dilekleein için
Amin canım ❤Ayyy ins olur canimmmAllah hepimizin gönlüne göre versinn.bende kız istiyom
Naptın canım. Ben bekliyom.agzimda uçuk çıktı stresten.Amin canım ❤
Görmedim canım şimdi gördüm msjiniKızlar Bat 29 Eylül.. Bugünkü beta testim 0,0 ... Diyeceklerim bu kadar
Bende gördüm canım umarım hamilesindirr gecikme oldu muEki Görüntüle 2925891
Umarım sadece ben görmüyorumdur
Bende gördüm. Canım baya var çizgi.bat nezamndiEki Görüntüle 2925891
Umarım sadece ben görmüyorumdur
Evet canım normalde 30 eylülde olmam gerekiyordu ama son 2 aydır 5 gün gecikiyorum. Bu ay da öyle olcak sanırım dedim ama dayanamadım kalktım test yaptımBende gördüm canım umarım hamilesindirr gecikme oldu mu
30 eylülde olmam gerekiyordu. Son 2 aydır 5 gün gecikiyorum. Yine gecikicem herhalde dedim. Aman dayanamadım bugün test yaptımBende gördüm. Canım baya var çizgi.bat nezamndi
Hemen kan testi yaptır bence.. Sabrederim diyosan 2 gün sonra idrar testini de yenileyebilirsin. Koyulaşma olursa ilerleme var demektir.Evet canım normalde 30 eylülde olmam gerekiyordu ama son 2 aydır 5 gün gecikiyorum. Bu ay da öyle olcak sanırım dedim ama dayanamadım kalktım test yaptım
Sabrederim ya eşimi de boşu boşuna heveslendirmek istemiyorum. Aslında pazartesi kan testi mi yaptırsam acabaHemen kan testi yaptır bence.. Sabrederim diyosan 2 gün sonra idrar testini de yenileyebilirsin. Koyulaşma olursa ilerleme var demektir.Olumlu düşün çok etkili oluyormuş..
Yaptırın bence hem kafanız rahat eder.. Bizi de haberdar edin. İnşalah pozitiftirSabrederim ya eşimi de boşu boşuna heveslendirmek istemiyorum. Aslında pazartesi kan testi mi yaptırsam acaba