Gebeliğe Hazırlık Bat 27-28-29 eylül olanlar belirtileriniz neler?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ilk olacak 1 senedir bekliyorum bir ara kimyasal gebelikle o heyecanı yaşadım ama sonra hep boş geçti kısmetse 2022 de anne olmak istiyorum :) Eşim daha istekli hatta onun yüzü gülsün istiyorum
İns canimm olur ikinizde yüzü güler Benim ikinci olcak ins olursa. Oğlum kardeş istiyo bebek alalım diyo bekliyoruz bakalimmm.

Kızlar ben mi yanlış görüyorum yoksa hayalet çizgi mi testim de

Evet canım normalde 30 eylülde olmam gerekiyordu ama son 2 aydır 5 gün gecikiyorum. Bu ay da öyle olcak sanırım dedim ama dayanamadım kalktım test yaptım
Hemen kan testi yaptır bence.. Sabrederim diyosan 2 gün sonra idrar testini de yenileyebilirsin. Koyulaşma olursa ilerleme var demektir. Olumlu düşün çok etkili oluyormuş..

Hemen kan testi yaptır bence.. Sabrederim diyosan 2 gün sonra idrar testini de yenileyebilirsin. Koyulaşma olursa ilerleme var demektir. Olumlu düşün çok etkili oluyormuş..
Sabrederim ya eşimi de boşu boşuna heveslendirmek istemiyorum. Aslında pazartesi kan testi mi yaptırsam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…