Gebeliğe Hazırlık Bat 27-28-29 eylül olanlar belirtileriniz neler?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde akıntım var. Koku hassaiyetim çok fazla. Cif maske kullanmama rağmen tüm kokuları alabiliyorun. Hamile gibiyimde ama negatif cikiyo.erjen gebelikmi testini yapsaydim acaba.sen yaptinmi test
Dün yapmıştım negatifti.. Muhtemelen regl geliyor ya eylülden ümidimi kestim ben artık.. Kırmızıyı da görsem içim rahatlayacak

Dün yapmıştım negatifti.. Muhtemelen regl geliyor ya eylülden ümidimi kestim ben artık.. Kırmızıyı da görsem içim rahatlayacak
Bende en azından olsamda günüm başlasa. Ekim ayına Geç kalıyorum .Pzt kadar olmazsam erken gebelik testi yapıyım diyorumm. Ama olurum heralde hamile olsam dün kaset teste çıkardı

Bu 3 gün gecikti bu gidişle adet geç olursam bende ekim değil diğer ay kasımda olucam olucksa. Olayım bari beklemek sıkıcı

Emine sende bir gelişme var mı benim belim bacaklarımda çok sızı var ama birşey yok

Ben ikimiz içinde umutluyum canimmm bat günü kaset testle yaptım negatifti. Adette bekliyorum ama bu belirtilerde hiç gecmiyo. ikimizinde aynı.
Evet ama içimde hep bir korku ve olumsuzu düşünüyorum bu kadar olumsuz sonuç alınca hiç ümit bağlamak istemiyorum bi yanım hamilesin diyor bi yanım yok canım yarın adet olursun diyor medcezirler

Evet ama içimde hep bir korku ve olumsuzu düşünüyorum bu kadar olumsuz sonuç alınca hiç ümit bağlamak istemiyorum bi yanım hamilesin diyor bi yanım yok canım yarın adet olursun diyor medcezirler
Test yapcanmi. Yada kan mi vercen. Ben Pzt test yapacaktım ama ise gideceğim icin Pzr günü sabh erken gebelik yapcam eğer adet olmazsam.

Nezamndir istiyon canım sen.ilk hamilelik mi olcak ins
Evet ilk olacak 1 senedir bekliyorum bir ara kimyasal gebelikle o heyecanı yaşadım ama sonra hep boş geçti kısmetse 2022 de anne olmak istiyorum :) Eşim daha istekli hatta onun yüzü gülsün istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…