- 6 Mart 2019
- 958
- 223
- 27
Sabret canım yarına az kaldıİnşallah hala gelen giden bişey yok bari hafif kanamam olsa umutlanırdım üstüne gördüm diye belki normal bir gecikmedir..
Canım adet gelese kadar umut var bu erken gebelik testi mi ?Buyrun kızlar tertemiz tek çizgiArtık hiç umudum kalmadı 2 gün geciktim zaten olsa çıkardı silikte olsa..
Eki Görüntüle 2924649
Evet erken awox markasıCanım adet gelese kadar umut var bu erken gebelik testi mi ?
Herkesin vücudu farklı belirtileri farklı yumurtlama tarihleri farklı olabiliyor... Dolayısıyla kıyaslama yapmamak sadece vücudunu dinlemek en iyisi...Bebim adetime 1 hafta kala basladi belirtilerim. Goguslerime dokunamiyorum cok hassasti, kasik agrim oldu, mide bulantim cok oldu normalde adet yaklasinca olmaz boyle birsey. Erken gebelikte cikti hemen sonra adet gunumde kaset yaptim cikti ama kanda degerlerim doktor dusuk gittigini soyledi mesela gec dollenme dedi
Gelmezse bir kaç güne doktora görün canım belki sadece mevsimsel gecikmedirEvet erken awox markası
Olur canım teşekkür ederimGelmezse bir kaç güne doktora görün canım belki sadece mevsimsel gecikmedir
Eminecim seninle ben kaldık bu durumda bakalım ne zaman kırmızı ışıklar yanacak bizde de artık delirmeğem geliyoBugün adet olmadım daha. Belim çok agriyo. Fakat gelen giden yok.kaset test yaptim bombossss. Heralde yarın olcam.
Eminecim seninle ben kaldık bu durumda bakalım ne zaman kırmızı ışıklar yanacak bizde de artık delirmeğem geliyo
Hiç kullanmadım onu canım bilmiyorum vallaBakalimmm ne çıkacak bizdennnn surelab kaset test vardı onu yaptım. İyimidir bu marka
Bekleyelim bakalimm canim artikkkHiç kullanmadım onu canım bilmiyorum valla
Test negatifse bence kan ver o zmn varmi yokmu netlesir canımİyi aksamlar, birsey danışmak istiyorum. Bat 30 Eylül yani bugün. Adet olmadım iki gün önce kahverengi lekelenme olmustum suan hic birsey yok. Test yaptim uc gundur ama negatif. Koku hassasiyetim var, midem bulaniyor, halsizim, sürekli tuvalet ihtiyacı duyuyorum. Kasık agrım bi kac gun once vardi suan yok. Birsey olsa çıkar mıydı? Biraz daha bekleyip tekrar yapılmalı mi test? Yoksa bunlar hüsnü kuruntu mu acaba :)
Surelab ovulasyon testi kullanıyorum canım iyi markadır ebru Ceylan ablanın testlerinden o kullandığın test herkes memnunArkadaşlar hangi marka test kullanıyorsunuz en iyisi hangisidir
Teşekürler canimmm.Surelab ovulasyon testi kullanıyorum canım iyi markadır ebru Ceylan ablanın testlerinden o kullandığın test herkes memnun
Eminecim ben de bugün regl olacakmış gibi hissediyorum beyaz akıntım var kremsi .. Kasıklarda adet olacakmışım gibi ağrı var. BekliyorumAdetten bir gün geçti. Hiç belirtimde yokk. Stresten adette olamicaz heralde
Benimde akıntım var. Koku hassaiyetim çok fazla. Cif maske kullanmama rağmen tüm kokuları alabiliyorun. Hamile gibiyimde ama negatif cikiyo.erjen gebelikmi testini yapsaydim acaba.sen yaptinmi testEminecim ben de bugün regl olacakmış gibi hissediyorum beyaz akıntım var kremsi .. Kasıklarda adet olacakmışım gibi ağrı var. Bekliyorum