İns canım atarım zatenYap canım bizede at
Gayet normal ilk 3 haftada olması gereken değer buEki Görüntüle 2924355
Benimde tarihlerim ve degerlerim sizce cok mu dusuk ?
Son Adet tarihim 24 agustostu simdi bebek gec mi dollenmis oluyor ? Sat tarihime gore 6. Hafta icindeyimGayet normal ilk 3 haftada olması gereken değer bu
Aaa benim dedigim olmus grup adı
Büyük ihtimal geç dollenme olmusturSon Adet tarihim 24 agustostu simdi bebek gec mi dollenmis oluyor ? Sat tarihime gore 6. Hafta icindeyim
Evet isim annemiz oldun kuzumAaa benim dedigim olmus grup adı
Kız test yapsana tekrarŞu saatte mide ekşimesiyle uyandım . Artık reflü falan var diye düşüncem bebiş yoksabat 2 gün geçti..
Gün içerisinnde regl olmazsam test yapıcam canım yazarımKız test yapsana tekrar
Bencede oyle cANİM. Yumurta tuttu hemen belirti aramaya başlıyoruz. Yanlış aslında ama aklımızda da cikmiyo. Bende aramicam artikkk. İlk cocugimda nasıl rahattımKızlar ben bu belirti olayına inanmiyorum ya artık kesinlikle. Birdaha kanmicam. Sanırım hamilelik belirtisi diye bişey yok yani varda ilk haftalarda değil hamileliğin ilerleyen zamanlarında başlıyor ben buna inandım artık ! Gözünüzü sevim sizde aramayın belirti filan resmen hayal kırıklığı.. Tövbe bir daha
Aslında hem çok erken hem de kişiden kişiye farklılık gösteriyor bu süreç... Bazı insanlar bütün belirtileri yaşarken bazıları hamile olduğunun farkında bile olmuyor... O yüzden burda yazılanlara bakınca ben de bu belirti yok acaba hamile değil miyim yada adet sancısını göğüs şişkinliğini hamileliğe yorabiliyoruz... bence bu doğal süreci kıyaslama yapmadan sadece kendi sürecinizin akışına bırakarak yaşamalıyız...Kızlar ben bu belirti olayına inanmiyorum ya artık kesinlikle. Birdaha kanmicam. Sanırım hamilelik belirtisi diye bişey yok yani varda ilk haftalarda değil hamileliğin ilerleyen zamanlarında başlıyor ben buna inandım artık ! Gözünüzü sevim sizde aramayın belirti filan resmen hayal kırıklığı.. Tövbe bir daha
Bebim adetime 1 hafta kala basladi belirtilerim. Goguslerime dokunamiyorum cok hassasti, kasik agrim oldu, mide bulantim cok oldu normalde adet yaklasinca olmaz boyle birsey. Erken gebelikte cikti hemen sonra adet gunumde kaset yaptim cikti ama kanda degerlerim doktor dusuk gittigini soyledi mesela gec dollenme dediAslında hem çok erken hem de kişiden kişiye farklılık gösteriyor bu süreç... Bazı insanlar bütün belirtileri yaşarken bazıları hamile olduğunun farkında bile olmuyor... O yüzden burda yazılanlara bakınca ben de bu belirti yok acaba hamile değil miyim yada adet sancısını göğüs şişkinliğini hamileliğe yorabiliyoruz... bence bu doğal süreci kıyaslama yapmadan sadece kendi sürecinizin akışına bırakarak yaşamalıyız...
Ay canım 2 gün geçtiyse bence test yapGün içerisinnde regl olmazsam test yapıcam canım yazarım
O kadar negatif gördüm ki çok korkuyorum[/QUOTE
Ay canım 2 gün geçtiyse bence test yap
Eczaneden çekinme olayı bende olmuştu internetten toplu aldım rahat ettim canım hayırlı haberle gel inşAllahO kadar negatif gördüm ki çok korkuyorumAma gün içinde kırmızı kart görmezsem eczanenin yolunu tutcam öyle de böyle de görcez o negatifi... Artık eczacıdan çekiniyorum bu 4. testim olacak
İnşallah hala gelen giden bişey yok bari hafif kanamam olsa umutlanırdım üstüne gördüm diye belki normal bir gecikmedir..Eczaneden çekinme olayı bende olmuştu internetten toplu aldım rahat ettim canım hayırlı haberle gel inşAllah