Gebeliğe Hazırlık Bat 27-28-29 eylül olanlar belirtileriniz neler?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen bende öyle canım adet sancım çok daha yoğun bugün korkuyorum.
Gögüs hassasiyeti yoğun akıntım çok bilmiyorum
Sabredecegiz bekleyeceğiz intagramda bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var yumurtalık masajı var youtube de de var tavsiye ederim onu yapacağım olmazsam ikinci aşılama yaptırana kadar insalalh hiç gerek kalmaz

Laboqic

Kuzu naptın var mı bir şeyler ? Of ne zor bekleyiş ama sanki benimkine az kaldı gelicek gibi hissediyorum
Tık yok başım çok ağrıyo bir de midem tuhaf migren de olabilir diye düşnüüyorum ağrı kesici içmemek için direniyorum parol içtim ama kesmedi Beklemedeyim canım lanet baş ağrısıyla...

Tık yok başım çok ağrıyo bir de midem tuhaf migren de olabilir diye düşnüüyorum ağrı kesici içmemek için direniyorum parol içtim ama kesmedi Beklemedeyim canım lanet baş ağrısıyla...
Geçmiş olsun canım benim bat yarınmış uygulamaya baktım ben yanlış hatırlamışım yarına bekliyorum bakalım..

Merhabalar ben bebek giysileri ve bebek battaniyeleri örüyorum.. Düşünürseniz özelden size insta sayfamı atabilirim.. Türkiye nin her yerine kargo ile gönderiyorum..

Merhabalar ben bebek giysileri ve bebek battaniyeleri örüyorum.. Düşünürseniz özelden size insta sayfamı atabilirim.. Türkiye nin her yerine kargo ile gönderiyorum..
Sana söz canım bu ay hamile kalırsam uygunsa fiyatsa alıcam senden

Reactions: Den
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…