Nasıl katilcaz canım. Adı neyKızlar grubu açtım buyrun
Hepimiz aynıyız canimm. Ekime yolculukkkk ediyoruz.Erken gebelik testi yaptım kuruma çizgisi bile yok asdsdfg bat yarınGüle güle eylül ayı..
BENDE OLUCAK GIBIYIM GELICEM HEMENBnde geliyorum yeni gruba regl oldum az once
Hayirlisi artik bnde dun diyordumBENDE OLUCAK GIBIYIM GELICEM HEMEN
Allah razi olsun canimcanım hayırlı uğurlu olsun. sağlıkla al kucağına. Cuma günü rken gebelik teti mi yapmıştın?
Negatifi kesinleşmiş arkadaşalr merak etmeyim Ekim ayında gebeyiz gebeyiz gebeyiz :)
Evet gelsınde yolumuza bakalım :)Hayirlisi artik bnde dun diyordum
Bir an once olsamda yeni ovulasyon cabuk gelse
Maalesef adet oldum canımAdet gecikmesi olursa testi yenile canım belli olmuyo o kadar çok sonrasında öğrenen var ki... Kanama olmadığı sürece umut vardır..
Amin inşallah bir seneyi geçti sebepsiz olmuyor. 3 kere çatlatma iğnesi denedim. En son aşılama yaptırdım üniversite hastanesinde çok endişeliyim. Süt gibi beyaz akıntı ve göğüs hassasiyeti var başka birşey yok inşallah hayır olur. Duygusallik var olsaydı hissederdim diyorum sona nasıl hissedelir ki hamilelik diyorum çok tuhaf duygulardayimBende senin gibi ilk kez aşılama oldu bu ay ve benimde 30 eylül belli olucak canım
Rabbim hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın
Ne kadar süredir istiyorsun ?
Bende öyle diyorum. Belim çok agriyo. Nefes nefes kalıyorum.erken adet olsamda bari diğer ay çabuk gelse.Evet gelsınde yolumuza bakalım :)
Aynen bende öyle canım adet sancım çok daha yoğun bugün korkuyorum.Amin inşallah bir seneyi geçti sebepsiz olmuyor. 3 kere çatlatma iğnesi denedim. En son aşılama yaptırdım üniversite hastanesinde çok endişeliyim. Süt gibi beyaz akıntı ve göğüs hassasiyeti var başka birşey yok inşallah hayır olur. Duygusallik var olsaydı hissederdim diyorum sona nasıl hissedelir ki hamilelik diyorum çok tuhaf duygulardayim