- 16 Ağustos 2021
- 16.836
- 16.612
Bende elendim. Erken ve normal gebelik testi yaptım kocaman tek çizgiInsallah bnde test yaptim negatif cikti. Hamis degilim yani. Artik regli beklicem. Sonrasinda ekimde yine beraberiz. Umarim yilbasina kadar olur . hamis olayim kalkip sokakda dans edicem wallaaha
Umarim ekim bizim olur diyoruz birlikte oluşumunuzu kutluyoruzKaderimiz bir valla 2021 de hamile kalsaydım iyiydi sonra 1 yıl olucak zatenİnşallah ekimde kalırız ne diyim Allahtan ümit kesilmez
Anca beraber kanca beraberHahaha sorma al benden de o kadar her yerden hamile olduğumu bağırmak istiyorumyine birlikteyiz canlar sıkıntı yok destek olalım birbirimize inşallah olur sonbahar ayı hepimize uğur getirir inşallah
Hic beklemeden diger aya odaklanicaz yine beraberiz birlikte ovulasyon yapariz artikBende elendim. Erken ve normal gebelik testi yaptım kocaman tek çizgibir başka.bahara kaldı yine yine yine
Aynen kuzum diğer aya kaldı yeni umutlarHic beklemeden diger aya odaklanicaz yine beraberiz birlikte ovulasyon yapariz artik
Benim hiç olmaz göğüs haassaiyetim. Bu ay goguslerimde çok kaşıntı var.Perşembeye kadar bekliycem ama nasıl beklicem bilmiyorum. Benim göğüs hassasiyetim geçen pazar başladı. Sözlerin adetten kaç gün önce başlıyo kızlar
Al bende de o kadar ya niye korunmuşum diyorum zaten olmuyormuşAnca beraber kanca beraber. Wallahi bu surecin bu kadar uzun surcegini bilssydim hic korunmazdim ya
İnsan bilmiyor işte kuzum pat diye olacak sanıyoruz ama olmuyor bazen malesef olanlara da ben şaşırıyorumAnca beraber kanca beraber. Wallahi bu surecin bu kadar uzun surcegini bilssydim hic korunmazdim ya
Aynen kuzum diğer aya kaldı yeni umutlar
Inşallah canım grup burdan devam ederiz ismini degistiririz olmadı mümkünse egerBende daha test yapmadim. İns bu ay olur fakat olmazsa yine grup kurarsanız benimde ekleyin arkadaslar
Benim 10 gündür mafoldu göğüslerim normalde hiç olmazdiPerşembeye kadar bekliycem ama nasıl beklicem bilmiyorum. Benim göğüs hassasiyetim geçen pazar başladı. Sözlerin adetten kaç gün önce başlıyo kızlar
Ay benimde çok kaşınıyor hiç olmazdı böyle psikolojikman hormonlar etkileniyor benceBenim hiç olmaz göğüs haassaiyetim. Bu ay goguslerimde çok kaşıntı var.
Aynen kuzum dertleserek birbirimize yol göstererek geçicek inşallah bugunlerİnsan bilmiyor işte kuzum pat diye olacak sanıyoruz ama olmuyor bazen malesef olanlara da ben şaşırıyorumolsun yine ekimler kasımlar bizimdir napalım ya burda dertlese dertlese geçer günler
Aynen oyle ciddenn. Korunmasaydim stress de yapmazdik simdiAl bende de o kadar ya niye korunmuşum diyorum zaten olmuyormuş
Burada insan surekli okuyor bazen kafam karisiyor. Cok sey bilmek de iyi degilİnsan bilmiyor işte kuzum pat diye olacak sanıyoruz ama olmuyor bazen malesef olanlara da ben şaşırıyorumolsun yine ekimler kasımlar bizimdir napalım ya burda dertlese dertlese geçer günler
Bilmiyorum ki canım. Herşeyi belirtilen sayıp duruyoz.bize kalsa şimdiye kırk sefer hamile kalmaliydikInşallah canım grup burdan devam ederiz ismini degistiririz olmadı mümkünse eger
Benim 10 gündür mafoldu göğüslerim normalde hiç olmazdi
Ay benimde çok kaşınıyor hiç olmazdı böyle psikolojikman hormonlar etkileniyor bence
Aynen kuzum dertleserek birbirimize yol göstererek geçicek inşallah bugunler
Kesinlikle doğru . İlk çocuğumda hiç bilmiyodum istedikten sonraki ikinci ayda hamile kalmıştım hiç test falanda yapmamıştım bekleyip durduk adet üç beş gün geçecek diye.hatta adet günümü bile yanlış hesaplanmıştımBurada insan surekli okuyor bazen kafam karisiyor. Cok sey bilmek de iyi degil. Korunmasaydim stress de yapmazdikkl simdi
Bu ay ekliycem bende şimdi test yapmaya kalkicam hayırlısı...Kızlar süt maydanoz kürünü duyan var mı denesek mi acaba bilemedim deneyip çok hamile kalan varmış nasibimiz nerde bilemiyoruz herşey umut gibi geliyor