Gebeliğe Hazırlık Bat 27-28-29 eylül olanlar belirtileriniz neler?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah bnde test yaptim negatif cikti. Hamis degilim yani . Artik regli beklicem. Sonrasinda ekimde yine beraberiz. Umarim yilbasina kadar olur . hamis olayim kalkip sokakda dans edicem wallaaha
Bende elendim. Erken ve normal gebelik testi yaptım kocaman tek çizgi bir başka.bahara kaldı yine yine yine

Hahaha sorma al benden de o kadar her yerden hamile olduğumu bağırmak istiyorum yine birlikteyiz canlar sıkıntı yok destek olalım birbirimize inşallah olur sonbahar ayı hepimize uğur getirir inşallah
Anca beraber kanca beraber. Wallahi bu surecin bu kadar uzun surcegini bilssydim hic korunmazdim ya

Daha var yani 28i diyor ama 30una kadar ben süre verdim hodri meydan istenmeyen misafir gelmese keske

Eklentiler

• Screenshot_20210925-193755_My Calendar.jpg
    82,3 KB · Görüntüleme: 71
Bende daha test yapmadim. İns bu ay olur fakat olmazsa yine grup kurarsanız benimde ekleyin arkadaslar

Perşembeye kadar bekliycem ama nasıl beklicem bilmiyorum. Benim göğüs hassasiyetim geçen pazar başladı. Sözlerin adetten kaç gün önce başlıyo kızlar

Anca beraber kanca beraber. Wallahi bu surecin bu kadar uzun surcegini bilssydim hic korunmazdim ya
İnsan bilmiyor işte kuzum pat diye olacak sanıyoruz ama olmuyor bazen malesef olanlara da ben şaşırıyorum olsun yine ekimler kasımlar bizimdir napalım ya burda dertlese dertlese geçer günler

Aynen kuzum diğer aya kaldı yeni umutlar

Bende daha test yapmadim. İns bu ay olur fakat olmazsa yine grup kurarsanız benimde ekleyin arkadaslar
Inşallah canım grup burdan devam ederiz ismini degistiririz olmadı mümkünse eger
Perşembeye kadar bekliycem ama nasıl beklicem bilmiyorum. Benim göğüs hassasiyetim geçen pazar başladı. Sözlerin adetten kaç gün önce başlıyo kızlar
Benim 10 gündür mafoldu göğüslerim normalde hiç olmazdi
Benim hiç olmaz göğüs haassaiyetim. Bu ay goguslerimde çok kaşıntı var.
Ay benimde çok kaşınıyor hiç olmazdı böyle psikolojikman hormonlar etkileniyor bence
İnsan bilmiyor işte kuzum pat diye olacak sanıyoruz ama olmuyor bazen malesef olanlara da ben şaşırıyorum olsun yine ekimler kasımlar bizimdir napalım ya burda dertlese dertlese geçer günler
Aynen kuzum dertleserek birbirimize yol göstererek geçicek inşallah bugunler

Burada insan surekli okuyor bazen kafam karisiyor. Cok sey bilmek de iyi degil. Korunmasaydim stress de yapmazdikkl simdi

Bilmiyorum ki canım. Herşeyi belirtilen sayıp duruyoz.bize kalsa şimdiye kırk sefer hamile kalmaliydik Hayırlısı bakalimmm

Burada insan surekli okuyor bazen kafam karisiyor. Cok sey bilmek de iyi degil. Korunmasaydim stress de yapmazdikkl simdi
Kesinlikle doğru . İlk çocuğumda hiç bilmiyodum istedikten sonraki ikinci ayda hamile kalmıştım hiç test falanda yapmamıştım bekleyip durduk adet üç beş gün geçecek diye.hatta adet günümü bile yanlış hesaplanmıştım şimdi kılı kırk yarıyorum onu yapacaz yok yumurtladim yok tuttu tutmadı yok test yapcam . Günüm geldi saatim geldi deyip duruyorum.stersten başka bişey değil bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…