Gebeliğe Hazırlık Bat 27-28-29 eylül olanlar belirtileriniz neler?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın Bat 29 Eylül...Dün gece 3 buçukta felaket bir mide yanması ile uyandım.. Belimde ağrı ve bacaklarımda sızlama var. Kasıklarımda doluluk hissi ve göğüslerde dolgunluk. Var mı bu tarz belirti yaşayanlar ??

Mide yanması genelde hamilelik belirtisi sayılıyor diğerleri reglde de oluyor canım inşallah hamilesindir

Son bir senedir tedavi görüyorum ama malesef.. bu ayda aşılama oldum. Allahtan hayırlısı
Aralıklı oluyor bel ağrısı ama şuan daha çok kasık ağrısı ve gögüs hassasiyeti var. Sizin?
Bel ağrım bugün daha az.sicak basmam oldu bu gece.benimde altı ay olmadı kistim varmış beş ay tedavi gördüm bu ilk ayım sayılır.ins olcak. Test yapcakmisiniz

Bel ağrım bugün daha az.sicak basmam oldu bu gece.benimde altı ay olmadı kistim varmış beş ay tedavi gördüm bu ilk ayım sayılır.ins olcak. Test yapcakmisiniz
Ben kızıma hamilwyken cok sicak basıyordu ekim ayıydı.. oda belirti bak.. belki benimde bu çocuk ekim de olur nasip merakla okuyorum mesajlarınızı insallah guzel haberlerle gelin.

Ben kızıma hamilwyken cok sicak basıyordu ekim ayıydı.. oda belirti bak.. belki benimde bu çocuk ekim de olur nasip merakla okuyorum mesajlarınızı insallah guzel haberlerle gelin.
İns canım olurrr. Erken adetmi olcam diye bekliyorum bende. adet duzensizligim yok fakat ilacı bıraktıktan sonraki ilk ayım bu.28gunde olursam 30eylul bat.ilac kullandığım zamnki gibi olursam bat 26eylul oluyor. Bekliyorum ins hamilieyizdir.

Bende seninle ayni durumdayim canim haziranda kadin doguma gitmistim genel muane olmustum bisi yoktu ama eger re.olmazam gidicem kac gundur kistmi var diyip duruyorum enfeksiyonum war onu biliyorum kadin dogumcum demisti vajinal akintin war die fitil.verdi kullandim gecti tekrar bbasladi ki yerde yaziyor enfeksiyon spermin gecisini engelleyip gebelik sansini düşürür diye illa.kasinti yapacak diye biside yokmus buni doktorum soyledi kimsii sadece hafif koku yaparmis boyle saridan yesile donen bi akinti benimki seninki nasil

C
Ve ben an itibariyle kafayı yedim gözle zor görülen çizgi gördüm az önce ışığa tuttum kuruma çizgisimi yaptıktan 3 dk sonra çektim kizlar
Hayatim birde normal cekim yapip atarmisin coo brlli bu sekilde isiksizda belli olur

Insallah bnde test yaptim negatif cikti. Hamis degilim yani . Artik regli beklicem. Sonrasinda ekimde yine beraberiz. Umarim yilbasina kadar olur . hamis olayim kalkip sokakda dans edicem wallaaha

Insallah bnde test yaptim negatif cikti. Hamis degilim yani . Artik regli beklicem. Sonrasinda ekimde yine beraberiz. Umarim yilbasina kadar olur . hamis olayim kalkip sokakda dans edicem wallaaha
Kaderimiz bir valla 2021 de hamile kalsaydım iyiydi sonra 1 yıl olucak zaten İnşallah ekimde kalırız ne diyim Allahtan ümit kesilmez

Hahaha sorma al benden de o kadar her yerden hamile olduğumu bağırmak istiyorum yine birlikteyiz canlar sıkıntı yok destek olalım birbirimize inşallah olur sonbahar ayı hepimize uğur getirir inşallah

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Test yapmaya korkuyorum acıkcası şimdilik..
Haftaya perşembe hastanede kan vermeliyim ondan önce test yaparmiyim bilmem Siz yapmayı düşünüyor musunuz ?

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Test yapmaya korkuyorum acıkcası şimdilik..
Haftaya perşembe hastanede kan vermeliyim ondan önce test yaparmiyim bilmem Siz yapmayı düşünüyor musunuz ?
Bende erken yapmayi pek düşünmüyorum. Adet günü test yapcam.

Kızlar tekrarladim dümdüz bembeyaz o ışıkta görülen testin içindeki kuruma çizgisi oluyor ya hani pozitif olursa çıkan o
Amannn neyse yalniz degilsin canimmm yeni aua yeni umutlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…