- 22 Eylül 2021
- 986
- 1.990
Mide yanması genelde hamilelik belirtisi sayılıyor diğerleri reglde de oluyor canım inşallah hamilesindirKızlar günaydın Bat 29 Eylül...Dün gece 3 buçukta felaket bir mide yanması ile uyandım.. Belimde ağrı ve bacaklarımda sızlama var. Kasıklarımda doluluk hissi ve göğüslerde dolgunluk. Var mı bu tarz belirti yaşayanlar ??
Ay inşallah beklemedeyim..Mide yanması genelde hamilelik belirtisi sayılıyor diğerleri reglde de oluyor canım inşallah hamilesindir
Bel ağrım bugün daha az.sicak basmam oldu bu gece.benimde altı ay olmadı kistim varmış beş ay tedavi gördüm bu ilk ayım sayılır.ins olcak. Test yapcakmisinizSon bir senedir tedavi görüyorum ama malesef.. bu ayda aşılama oldum. Allahtan hayırlısı
Aralıklı oluyor bel ağrısı ama şuan daha çok kasık ağrısı ve gögüs hassasiyeti var. Sizin?
Ben kızıma hamilwyken cok sicak basıyordu ekim ayıydı.. oda belirti bak.. belki benimde bu çocuk ekim de olur nasipBel ağrım bugün daha az.sicak basmam oldu bu gece.benimde altı ay olmadı kistim varmış beş ay tedavi gördüm bu ilk ayım sayılır.ins olcak. Test yapcakmisiniz
İns canım olurrr. Erken adetmi olcam diye bekliyorum bende. adet duzensizligim yok fakat ilacı bıraktıktan sonraki ilk ayım bu.28gunde olursam 30eylul bat.ilac kullandığım zamnki gibi olursam bat 26eylul oluyor. Bekliyorum ins hamilieyizdir.Ben kızıma hamilwyken cok sicak basıyordu ekim ayıydı.. oda belirti bak.. belki benimde bu çocuk ekim de olur nasipmerakla okuyorum mesajlarınızı insallah guzel haberlerle gelin.
Bende seninle ayni durumdayim canim haziranda kadin doguma gitmistim genel muane olmustum bisi yoktu ama eger re.olmazam gidicem kac gundur kistmi var diyip duruyorum enfeksiyonum war onu biliyorum kadin dogumcum demisti vajinal akintin war die fitil.verdi kullandim gecti tekrar bbasladi ki yerde yaziyor enfeksiyon spermin gecisini engelleyip gebelik sansini düşürür diye illa.kasinti yapacak diye biside yokmus buni doktorum soyledi kimsii sadece hafif koku yaparmis boyle saridan yesile donen bi akinti benimki seninki nasilMerhaba benimde bugün regl günüm fakat daha olmadım 10 gündür sol kasığım sürekli atıyor ve bel ağrısı çekiyorum günlerdir göğüsler şiş. Ha bugün mide bulantısı yaşadım ama 2 gündür kaset test yapıyorum negatif. Bir ümit bekliyorum ama aklıma acaba kist mi var enfeksiyon mu var bir yandan da ha şimdi regl olucam
Hayatim birde normal cekim yapip atarmisin coo brlli bu sekilde isiksizda belli olurVe ben an itibariyle kafayı yedim gözle zor görülen çizgi gördüm az önce ışığa tuttum kuruma çizgisimi yaptıktan 3 dk sonra çektim kizlar
Insallah bnde test yaptim negatif cikti. Hamis degilim yaniAh kuzum benim yaaa canımumarım hamişsindir değilsen de sağlık olsun yapar ovulasyonları otururuz bekleriz yine napalım umarım yılbaşına kadar bu topic de ki herkez hamiş kalırız hep birlikte doğururuz sonra
Kaderimiz bir valla 2021 de hamile kalsaydım iyiydi sonra 1 yıl olucak zatenInsallah bnde test yaptim negatif cikti. Hamis degilim yani. Artik regli beklicem. Sonrasinda ekimde yine beraberiz. Umarim yilbasina kadar olur . hamis olayim kalkip sokakda dans edicem wallaaha
Hahaha sorma al benden de o kadar her yerden hamile olduğumu bağırmak istiyorumInsallah bnde test yaptim negatif cikti. Hamis degilim yani. Artik regli beklicem. Sonrasinda ekimde yine beraberiz. Umarim yilbasina kadar olur . hamis olayim kalkip sokakda dans edicem wallaaha
Amin inşallah canım olacak inşallah birgün mucizlerr göbüşlere oturacaklarKaderimiz bir valla 2021 de hamile kalsaydım iyiydi sonra 1 yıl olucak zatenİnşallah ekimde kalırız ne diyim Allahtan ümit kesilmez
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Test yapmaya korkuyorum acıkcası şimdilik..Bel ağrım bugün daha az.sicak basmam oldu bu gece.benimde altı ay olmadı kistim varmış beş ay tedavi gördüm bu ilk ayım sayılır.ins olcak. Test yapcakmisiniz
Bende erken yapmayi pek düşünmüyorum. Adet günü test yapcam.Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Test yapmaya korkuyorum acıkcası şimdilik..
Haftaya perşembe hastanede kan vermeliyim ondan önce test yaparmiyim bilmemSiz yapmayı düşünüyor musunuz ?
Regl belirtisi diye biliyorum ama?Kızlar şiddetli bacak ağrım var
Hayırlısı olsun inşallah hakkımızdaBende erken yapmayi pek düşünmüyorum. Adet günü test yapcam.
Hayatim testini tekrar atsana bi Ama normal bi srkilde bi bakalim cok merak ediyorumKızlar şiddetli bacak ağrım var
Kızlar tekrarladim dümdüz bembeyaz o ışıkta görülen testin içindeki kuruma çizgisi oluyor ya hani pozitif olursa çıkan oHayatim testini tekrar atsana bi Ama normal bi srkilde bi bakalim cok merak ediyorum
Amannn neyse yalniz degilsin canimmm yeni aua yeni umutlarrrrKızlar tekrarladim dümdüz bembeyaz o ışıkta görülen testin içindeki kuruma çizgisi oluyor ya hani pozitif olursa çıkan o