Gebeliğe Hazırlık Bat 27-28-29 eylül olanlar belirtileriniz neler?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım sımdı gordun mesajını. valla benımde regl sancım var olcam sanırım

Benimde belimin tam ortası kiruliyo iki gündür. Bacak ağrılarım var fakat okadar çok degil. Oturmakta bile zorlanıyorum.
Aynen canm benimde ust bacagima bile vuruyo yataktan heralde artik degistirmek lazim

Kızlar Bat 29 Eylül ben 22 Eylülde idrar tesi yaptım silik çıktı kan testim negatif çıktı. Adet tarihim gecikirse tekrar test yapayım mı ? Ne diyosunuz bir umut değişiklik olur mu :/

Kızlar Bat 29 Eylül ben 22 Eylülde idrar tesi yaptım silik çıktı kan testim negatif çıktı. Adet tarihim gecikirse tekrar test yapayım mı ? Ne diyosunuz bir umut değişiklik olur mu :/
Çok erken kan testi yapmışsınız biraz daha bekleyin bence. İdrar testini tekrarladınız mı

Merhaba, cuma günü test yapacaklar vardı bir bakayım dedim. Negatif çıkan arkadaşlarım ne olur üzülmeyin desem de kafanıza takacağınızı biliyorum ama belki erken test yapanlar olmuştur, geç döllenme geç yerleşme olabilir daha sonra da çıkabilir ya da belki bir sonraki ay mutlu haberi alacaksınız her şeyin hayırlısı, inşşşallah hepinizin ardarda güzel haberlerinizi alırız Allah hayırlısıyla sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize inşallah

Bat 29eylul.icin test erken degilmi. Daha çıkabilir önce 7gun var bata.

Sizin pozitif çıktı degilmi. Başka formda okumuştum . Hayırlı olsunnnn

Çok erken kan testi yapmışsınız biraz daha bekleyin bence. İdrar testini tekrarladınız mı
Hayır tekrarlamadım kan testini negatif görünce umudu kestim bekliyim dedim. Tekrarlamalı mıyım sizce ? Nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim. O zamandan beri hep kırmızıları gördüm :/

Hayır tekrarlamadım kan testini negatif görünce umudu kestim bekliyim dedim. Tekrarlamalı mıyım sizce ? Nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim. O zamandan beri hep kırmızıları gördüm :/
Siz hangi testi yaptınız bilmiyorum ama ben kaset teste güveniyorum tavsiyede ederim özellikle laboquick marka. 28 eylülde tekrarlayabilirsiniz idrar testini ya da adeti geçmeyi bekleyebilirsiniz

Yumurtlama takip ediyor musunuz bilmiyorum ama Bat gerçekten 29'u ise çok normal çünkü henüz çok erken olmuş oluyor. Bence de 28inde tekrarlayabilirsiniz, inşallah vardır

Siz hangi testi yaptınız bilmiyorum ama ben kaset teste güveniyorum tavsiyede ederim özellikle laboquick marka. 28 eylülde tekrarlayabilirsiniz idrar testini ya da adeti geçmeyi bekleyebilirsiniz
Erken genelik testi yapmıştım awoxtu markası. Tamam çok teşekkür ederim 28 inde terkarlarım.

Yumurtlama takip ediyor musunuz bilmiyorum ama Bat gerçekten 29'u ise çok normal çünkü henüz çok erken olmuş oluyor. Bence de 28inde tekrarlayabilirsiniz, inşallah vardır
Evet 29 u.. Yumurtlama takibi yapamadım bu ay fakat telefondaki uygulamaya göre 9-14. gün aralığını değerlendirdik. Kasık bölgemde batmalar oldu dayanamadım 6 gün öncesi erken gebelik testi yaptım. Hatta mesajlarımın içinde fotoğrafı var silik çıktı görünüyo 2. çizgi.. Aynı gün kan testi yaptım negatif.. 28 ini beklicem o zaman bir umut bakalım

Benimde aynı tarihler yumurtlama ve bat bende telefondan uygulamadan takip ettim beklemedeyim. Ama bende öyle çok belirti yok. Olmadığımı düşünmeye başladım Kısmet artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…