- 16 Ağustos 2021
- 16.836
- 16.612
canım sımdı gordun mesajını. valla benımde regl sancım var olcam sanırımBn sabah erkenden yaparim diye tahmin ediyorum dayanabilirim
Insallah . Umarim bu ay gercek olur . Daha cok erken belirtin var mi? Benim hic birsey Yok. Dun gece vede Sabah biraz kramp gibi bisi oldu . Ama bu ay ilk defa yumurtamin sagdan geldigini hissettim yumurtlama gunu sag tarafim resmen Bn burdayim dedi.
Aynen canm benimde ust bacagima bile vuruyo yataktan heralde artik degistirmek lazimBenimde belimin tam ortası kiruliyo iki gündür. Bacak ağrılarım var fakat okadar çok degil. Oturmakta bile zorlanıyorum.
Ya yataktan ya coronayizAynen canm benimde ust bacagima bile vuruyo yataktan heralde artik degistirmek lazim
Ya yataktan ya coronayiz
Senin bat nezamn canımAynen canm benimde ust bacagima bile vuruyo yataktan heralde artik degistirmek lazim
benımde yumurtlama 12eylull12 Eylül
benımde yumurtlama 12eylull
Çok erken kan testi yapmışsınız biraz daha bekleyin bence. İdrar testini tekrarladınız mıKızlar Bat 29 Eylül ben 22 Eylülde idrar tesi yaptım silik çıktı kan testim negatif çıktı. Adet tarihim gecikirse tekrar test yapayım mı ? Ne diyosunuz bir umut değişiklik olur mu :/
ovulasyon testı kullanıyorum canım bır seendır ama tık yok :)Yumurtalaya uygulamadan mı bakıyosunuz yoksa hesaplıyomusunuz acaba
Bat 29eylul.icin test erken degilmi. Daha çıkabilir önce 7gun var bata.Kızlar Bat 29 Eylül ben 22 Eylülde idrar tesi yaptım silik çıktı kan testim negatif çıktı. Adet tarihim gecikirse tekrar test yapayım mı ? Ne diyosunuz bir umut değişiklik olur mu :/
Sizin pozitif çıktı degilmi. Başka formda okumuştum . Hayırlı olsunnnnMerhaba, cuma günü test yapacaklar vardı bir bakayım dedim. Negatif çıkan arkadaşlarım ne olur üzülmeyin desem de kafanıza takacağınızı biliyorum ama belki erken test yapanlar olmuştur, geç döllenme geç yerleşme olabilir daha sonra da çıkabilirya da belki bir sonraki ay mutlu haberi alacaksınız her şeyin hayırlısı, inşşşallah hepinizin ardarda güzel haberlerinizi alırız Allah hayırlısıyla sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize inşallah
Hayır tekrarlamadım kan testini negatif görünce umudu kestim bekliyim dedim. Tekrarlamalı mıyım sizce ? Nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim. O zamandan beri hep kırmızıları gördüm :/Çok erken kan testi yapmışsınız biraz daha bekleyin bence. İdrar testini tekrarladınız mı
Siz hangi testi yaptınız bilmiyorum ama ben kaset teste güveniyorum tavsiyede ederim özellikle laboquick marka. 28 eylülde tekrarlayabilirsiniz idrar testini ya da adeti geçmeyi bekleyebilirsinizHayır tekrarlamadım kan testini negatif görünce umudu kestim bekliyim dedim. Tekrarlamalı mıyım sizce ? Nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim. O zamandan beri hep kırmızıları gördüm :/
Yumurtlama takip ediyor musunuz bilmiyorum ama Bat gerçekten 29'u ise çok normal çünkü henüz çok erken olmuş oluyor. Bence de 28inde tekrarlayabilirsiniz, inşallah vardırHayır tekrarlamadım kan testini negatif görünce umudu kestim bekliyim dedim. Tekrarlamalı mıyım sizce ? Nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim. O zamandan beri hep kırmızıları gördüm :/
Çok teşekkür ederim, Allah hepimize sağlıkla nasip etsinSizin pozitif çıktı degilmi. Başka formda okumuştum . Hayırlı olsunnnn
Erken genelik testi yapmıştım awoxtu markası. Tamam çok teşekkür ederim 28 inde terkarlarım.Siz hangi testi yaptınız bilmiyorum ama ben kaset teste güveniyorum tavsiyede ederim özellikle laboquick marka. 28 eylülde tekrarlayabilirsiniz idrar testini ya da adeti geçmeyi bekleyebilirsiniz
Ami ins olur. Daha poxitifimiz hiç cikmadi ins çıkacak . Daha günümuz var bakalimmmÇok teşekkür ederim, Allah hepimize sağlıkla nasip etsin
Evet 29 u.. Yumurtlama takibi yapamadım bu ay fakat telefondaki uygulamaya göre 9-14. gün aralığını değerlendirdik. Kasık bölgemde batmalar oldu dayanamadım 6 gün öncesi erken gebelik testi yaptım. Hatta mesajlarımın içinde fotoğrafı var silik çıktı görünüyo 2. çizgi.. Aynı gün kan testi yaptım negatif.. 28 ini beklicem o zaman bir umut bakalımYumurtlama takip ediyor musunuz bilmiyorum ama Bat gerçekten 29'u ise çok normal çünkü henüz çok erken olmuş oluyor. Bence de 28inde tekrarlayabilirsiniz, inşallah vardır
Evet 29 u.. Yumurtlama takibi yapamadım bu ay fakat telefondaki uygulamaya göre 9-14. gün aralığını değerlendirdik. Kasık bölgemde batmalar oldu dayanamadım 6 gün öncesi erken gebelik testi yaptım. Hatta mesajlarımın içinde fotoğrafı var silik çıktı görünüyo 2. çizgi.. Aynı gün kan testi yaptım negatif.. 28 ini beklicem o zaman bir umut bakalım