Gebeliğe Hazırlık Bat 27-28-29 eylül olanlar belirtileriniz neler?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim saglik.ocagina mi kan vereceksin benim test negatif cikti bu arada

Ya sağlık ocağındaki kan testleri ne zamana çıkıyor acaba bide ben farklı bir şehirdeyim misafir hasta olarak kabul ederlermi

Normalde olurmuydu bu belirtiler.
Yok kuzum.yok ilk kez ben bu ay ümitlendim var kesin dedim...
Ben özele verdim hemen cıktı sağlık ocağı 1 gün atıyor
Ya sağlık ocağındaki kan testleri ne zamana çıkıyor acaba bide ben farklı bir şehirdeyim misafir hasta olarak kabul ederlermi
1 gün atiyor canım misafir olarak gidersin ama hemen çıkmıyor yani benim yaşadığım yer boyle
Canim bak forumda okudum bat günü bile 5.76cikmis bayanın.seninde olabilir yani daha.moral.bozma ins olacak hepimizin
Hayırlısı kuzum çıkmadık candan ümit kesilmezmis...

Kizlar ben telefonun tahminine göre yumurtlamadan 9 gün sonra vermiş oluyorum kan

Aayy ben rahatladim durumu kabullendim cay iciyorum suan kedi gibide adetimi bekliyorum oda.gelsede rahatlasam kızlar vallahi stres yuku olduk ya

Kurtuldum stresten de bende bekliyorum adeti erken olcak gibiyimm
Bende erken olacak gibiyim ama hic boylr.olmamistm cok agriyor belim kasıklarim sanki her an baslayabilir gibi belkide idrar yolu enfeksiyonum tekrar nuksetti ondada boyle agri oluyor cunku

Bende erken olacak gibiyim ama hic boylr.olmamistm cok agriyor belim kasıklarim sanki her an baslayabilir gibi belkide idrar yolu enfeksiyonum tekrar nuksetti ondada boyle agri oluyor cunku
Benimde belimin tam ortası kiruliyo iki gündür. Bacak ağrılarım var fakat okadar çok degil. Oturmakta bile zorlanıyorum.

Kızlar bende çoktan sindirdim durumu ohooo arkadaşıma kahvaltıya bile gittim...Bu ay süt maydanoz buhari yapicam umutlar ekime kaldı hic pozitif yokmu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…