Canim saglik.ocagina mi kan vereceksin benim test negatif cikti bu aradaGünaydın canlar test yapanlar ve yapacak olanlar inşallah pozitif görürüz yarabbim cumanın yüzü suyu hurmetineben 9da kan vericem canlar sonucunu sizlerle paylaşırım inşallah hayırlı cumalar huzurlu sabahlar diliyorum size
Ya sağlık ocağındaki kan testleri ne zamana çıkıyor acaba bide ben farklı bir şehirdeyim misafir hasta olarak kabul ederlermiCanim saglik.ocagina mi kan vereceksin benim test negatif cikti bu arada
Canim bak forumda okudum bat günü bile 5.76cikmis bayanın.seninde olabilir yani daha.moral.bozma ins olacak hepimizinGöğüslerim ve kasigim yeminle hala devam ediyor psikolojik olamaz yani bu kadar
Yok kuzum.yok ilk kez ben bu ay ümitlendim var kesin dedim...Normalde olurmuydu bu belirtiler.
Ben özele verdim hemen cıktı sağlık ocağı 1 gün atıyorCanim saglik.ocagina mi kan vereceksin benim test negatif cikti bu arada
1 gün atiyor canım misafir olarak gidersin ama hemen çıkmıyor yani benim yaşadığım yer boyleYa sağlık ocağındaki kan testleri ne zamana çıkıyor acaba bide ben farklı bir şehirdeyim misafir hasta olarak kabul ederlermi
Hayırlısı kuzum çıkmadık candan ümit kesilmezmis...Canim bak forumda okudum bat günü bile 5.76cikmis bayanın.seninde olabilir yani daha.moral.bozma ins olacak hepimizin
9gun bence az bı zamn . Bende bekliyorum bak . Erken yapıyoruz canımız sikiloyo.Kizlar ben telefonun tahminine göre yumurtlamadan 9 gün sonra vermiş oluyorum kan
Aynen öyle hep aceleci davranıyorum ya banane bıraktım test yapmiycam diyemiyorum şaka gibi9gun bence az bı zamn . Bende bekliyorum bak . Erken yapıyoruz canımız sikiloyo.
Hakkimizda hayırlısı sagliklica olsunlarda bekleyelim napalim canimm.can sikmayalimAynen öyle hep aceleci davranıyorum ya banane bıraktım test yapmiycam diyemiyorum şaka gibi
Hemen umutsuzlanma bekle bu bakalim zaman var dahaKizlar ben telefonun tahminine göre yumurtlamadan 9 gün sonra vermiş oluyorum kan
Aynen kuzumHakkimizda hayırlısı sagliklica olsunlarda bekleyelim napalim canimm.can sikmayalim
Hayırlı.gülümHemen umutsuzlanma bekle bu bakalim zaman var daha
Varsa esinde bi sıkıntı ilaci var tedavisi war merak etmeAynen kuzum
Hayırlı.gülüm
Ama şimdi sıra eşimde o tahlil yaptıricak beiki sorun onda bilmiyoruz ki
Valla rabbim.bagislasin 12 yaşında oğlumuz var hemencik oldu ama bu nazlı gelmek istemiyor sanırımVarsa esinde bi sıkıntı ilaci var tedavisi war merak etme
Kurtuldum stresten deAayy ben rahatladim durumu kabullendim cay iciyorum suan kedi gibide adetimi bekliyorum oda.gelsede rahatlasam kızlar vallahi stres yuku olduk ya
Hayirlisi olsun canimKizlar bnde test yaptim erken gebelik kocaman negatifbat 27 sinde . Bir an once sindirip kabullenmek lazim . Umutlar ekime kaldi. Kismet artik .
Bende erken olacak gibiyim ama hic boylr.olmamistm cok agriyor belim kasıklarim sanki her an baslayabilir gibi belkide idrar yolu enfeksiyonum tekrar nuksetti ondada boyle agri oluyor cunkuKurtuldum stresten debende bekliyorum adeti erken olcak gibiyimm
Yalniz degilsin canim olsa illaki cikardi bende erken gebelik testi yaptimKizlar bnde test yaptim erken gebelik kocaman negatifbat 27 sinde . Bir an once sindirip kabullenmek lazim . Umutlar ekime kaldi. Kismet artik .
Benimde belimin tam ortası kiruliyo iki gündür. Bacak ağrılarım var fakat okadar çok degil. Oturmakta bile zorlanıyorum.Bende erken olacak gibiyim ama hic boylr.olmamistm cok agriyor belim kasıklarim sanki her an baslayabilir gibi belkide idrar yolu enfeksiyonum tekrar nuksetti ondada boyle agri oluyor cunku