Erken gebelikle yaptıysa çıkma ihtimali vardı . Ama dahada olabilirsin hamile souncta dört gün var adete canım.Benimde negatif kızlar. Bat 28 erken mi acaba ayın 15 inde yumurtlama oldu
Benim yumurtlamamda 16si bekliyorum hala yapmaDim test .Erken gebelikle yaptıysa çıkma ihtimali vardı . Ama dahada olabilirsin hamile souncta dört gün var adete canım.
Kaset test yaptım canımErken gebelikle yaptıysa çıkma ihtimali vardı . Ama dahada olabilirsin hamile souncta dört gün var adete canım.
Belirtin varmiKaset test yaptım canım
Hayirlisi olsun canım.olursun belki daha olursun
Evet bat günü yaparim artik zaten varsa cikar yoksa nasip degilmis derim.Hayirlisi olsun canım.olursun belki daha olursun
Göğüs ağrısı var canım kasıklarıma ağrı giriyor ara ara birde sağ kasığımda batma oluyor ara ara. Negatifi görünce insanın modu düşüyor olsaydı çıkardı diyorum benceBelirtin varmi
MoDunu düşürme . Daha günümüz var. Son ana kadar beklicezGöğüs ağrısı var canım kasıklarıma ağrı giriyor ara ara birde sağ kasığımda batma oluyor ara ara. Negatifi görünce insanın modu düşüyor olsaydı çıkardı diyorum bence
İnşallah alırız canım yaaMoDunu düşürme . Daha günümüz var. Son ana kadar beklicezins alcaz bebisleri . Bende hamile olduğumu düşünmüyorum ama beklicezzzzzzzzz
Üzüldüm canım..fakat moral bozmucaz devam edecez ins olacak ...Bata 4 gün kala koskoca <1.20 beta tahlimim
Hala şiddetli göğüs sızlamam var...Çok üzgünüm çok...
Şimdi forumdaokudum kadın adete 4 gün kala test yapıyor 1.90 adet günü yapıyor 30 şimdi buna umutlanırımÜzüldüm canım..fakat moral bozmucaz devam edecez ins olacak ...
Olabilir canım.niye olmasın . Belirtin de vardı senin. İns olur beklicez hep beraber.Şimdi forumdaokudum kadın adete 4 gün kala test yapıyor 1.90 adet günü yapıyor 30 şimdi buna umutlanırım
Göğüslerim ve kasigim yeminle hala devam ediyor psikolojik olamaz yani bu kadarOlabilir canım.niye olmasın . Belirtin de vardı senin. İns olur beklicez hep beraber.
Normalde olurmuydu bu belirtiler.Göğüslerim ve kasigim yeminle hala devam ediyor psikolojik olamaz yani bu kadar