İnşallah mucizen sana tutunur Amin inşallah hepimize nasip ederKızlar bendede bel ağrısı aralıklı kasık ağrısı oluyordu zaten ve ayriyetten gögüs hassasiyeti başladı adet ağrısı gibi karnıma ağrılar giriyor.. aslında bende pko’dan dolayı adetim 2-3 ayda gelir yani adeten dolayı olduğunu hiç sanmiyorum normal şartlarda bat günü 29-30 gösteriyor takvim.
Umutlanmıyor değilim
Aşılamanın 8inci günü bugün
Aynen canim bende simdide midem eksiyor bulaniyor yyatmadan rennie alicam bitane midemi rahatlatsin dieKasıklar da ağrı ve batma yaşıyorum bende lekelenme var regli ye dair birşey yok şimdilik fazla da umutlanmak istemiyorum sonra çok üzülürüm çünkü
Sanirim bitek ben yapacagimKızlar yarın kesin test yapıyor muyuz
Of geçmiş olsun kuzum stres yapma stresden mide öyle oluyor hayırlısı olsun kuzum hakkımız da herşey Allah'tan ben herşeye hazırladım kendimiAynen canim bende simdide midem eksiyor bulaniyor yyatmadan rennie alicam bitane midemi rahatlatsin die
Ben yapmıyorum canım bat günü bekleyeceğim adet olmazsamKızlar yarın kesin test yapıyor muyuz
Cok isterdim ama regl oldum hemde erkenden nedenseSanirim bitek ben yapacagim
Valla kendi adıma konusuyorum.3 yildir korunuyorduk 3 yasinda kizim var o ilk denedigimiz ay olmustu. Buda korunmasiz ilk iliskiydi ama 1 ayda 2 kez oldu korunmasiz ben o ihtimalin sonucunu bekliyordum..olmamasi buyuk ihtimaldi ama yinede belki demiştim.Rabbim sizleri sevindirsin bu ay insallahSanirim hepimiz tek tek regl olacagiz
Amin canim.. rabbim evlatlarimizi bagislasin olmayanlarada kiymetini bileceklere o.sevinci yasatsin diler.rabbimden tez zamanda burda yasariz bu ay olmasa bile.burdahaki ayValla kendi adıma konusuyorum.3 yildir korunuyorduk 3 yasinda kizim var o ilk denedigimiz ay olmustu. Buda korunmasiz ilk iliskiydi ama 1 ayda 2 kez oldu korunmasiz ben o ihtimalin sonucunu bekliyordum..olmamasi buyuk ihtimaldi ama yinede belki demiştim.Rabbim sizleri sevindirsin bu ay insallah
Canım sanırım ya stres ya mevsimsel...üzüldüm hayırlısı insallah bir dahaki ay yaşarsın canım sevincini...Hanimlar ben regl oldum az öncedogumdan sonra ilk supheli iliskimdi ama olmadı.birdahakini planli bir şekilde yapicam insallah. Üzüldüm ama olsun bu ay nasip degilmis belki de..Rabbim sizleri guzel haberlerle sevindirsin insallah yalniz 24 gunde oldum bu ay regl.normalde cok düzenli olurdu 28 max 30 günde..sanirim mevsimsel yada stres yaptim
Sanırım...Sanirim hepimiz tek tek regl olacagiz
Amiin canim.Rabbim hic tatmayanlara tattirsin bu ay o sevinci heyecani insallahAmin canim.. rabbim evlatlarimizi bagislasin olmayanlarada kiymetini bileceklere o.sevinci yasatsin diler.rabbimden tez zamanda burda yasariz bu ay olmasa bile.burdahaki ay
Bende sonuçlarınızı merakla bekliyorumGünaydın canlar test yapanlar ve yapacak olanlar inşallah pozitif görürüz yarabbim cumanın yüzü suyu hurmetineben 9da kan vericem canlar sonucunu sizlerle paylaşırım inşallah hayırlı cumalar huzurlu sabahlar diliyorum size
Amin inşallah canımBende sonuçlarınızı merakla bekliyorum
Rabbim hayırlı sonuçlar versin inşallah
Bat nezamn canımCanim benim bel agrim war hic olmazdi birde kasiklarimda gerginlik ve batma oluyor arada