- 29 Haziran 2019
- 2.066
- 1.791
- 133
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar cok aynı seylerı yasamısız ben 6 marta ögrendım bebeğimi 6 nisanda kaybettim inşallah rabbım bu ay yüzümüzü güldürür ve aynı anda hamıle kalırızBenimde 26 temmuz bende martta 7 haftalıkken düşük yaşamıştım bu ay yeni bir başlangıç inşallah.
Bende 6 martta öğrendim 30 martta kurtaj oldum. Simdi neler yapiyorsun canim?Ne kadar cok aynı seylerı yasamısız ben 6 marta ögrendım bebeğimi 6 nisanda kaybettim inşallah rabbım bu ay yüzümüzü güldürür ve aynı anda hamıle kalırız![]()
Ekstra yaptigin birsey var mi degerlendirmeye basladin miNe kadar cok aynı seylerı yasamısız ben 6 marta ögrendım bebeğimi 6 nisanda kaybettim inşallah rabbım bu ay yüzümüzü güldürür ve aynı anda hamıle kalırız![]()
Evet başladım ama daha catlatma ıgnesı olmadım 5 temmuzda randevum var ekstra ilk kez bu ay sogan kürüne başladım folık asıt kullanmaya devam ediyorum eşimde spermelerı ıcın özel bir ılac kullanıyor bır de kecıboynuzu özü pekmezi kullanıyor sadece bunlarEkstra yaptigin birsey var mi degerlendirmeye basladin mi
Yanı tekrardan bebek için uğtasoyorum belkı hamıle kalırım dogururum da bu acıyı unuturum diye bekliyorumBende 6 martta öğrendim 30 martta kurtaj oldum. Simdi neler yapiyorsun canim?
Merhaba benmde bebegimin kalbi durdu 26 martta kürtaj oldum inşallah bu ay güzel haberler alırızArkadaşlar ben catlatma ıgnesı ve klomnle 4 ay önce hamıle kalmıştım ama maalesef 3 ay önce düşük yasadım bu ay yıne catlatma ıgnesı denıycem bat 26 temmuz inşşallah bu sefer guzel seyler yasariz
Bende basladim ben catlatma dusunmuyorum simdilik sogan suyuna yarin başlıyorum bende sonra aslan pençesine gecicem insallah. sizin gibi bende esime keciboynuzu yediriyorum.Evet başladım ama daha catlatma ıgnesı olmadım 5 temmuzda randevum var ekstra ilk kez bu ay sogan kürüne başladım folık asıt kullanmaya devam ediyorum eşimde spermelerı ıcın özel bir ılac kullanıyor bır de kecıboynuzu özü pekmezi kullanıyor sadece bunlar
Ayni şekilde vucudumuz yeni toparladi anca bu aylarda dogurganligimiz başladıYanı tekrardan bebek için uğtasoyorum belkı hamıle kalırım dogururum da bu acıyı unuturum diye bekliyorum
İnşâllah canımMerhaba benmde bebegimin kalbi durdu 26 martta kürtaj oldum inşallah bu ay güzel haberler alırız
Aynen benım bır arkadaş kürtajdan sonra hıc korunmadı ama 4 ay sonra hamıle kalabıldım ve cok sukur ikincisi bebeği dogduAyni şekilde vucudumuz yeni toparladi anca bu aylarda dogurganligimiz başladı
Benimde arkadasim kurtajdan sonra tam 6. Ayinda gebe oldugunu ogrendi ben bu aylarda cok umutluyum insallah nasip olurAynen benım bır arkadaş kürtajdan sonra hıc korunmadı ama 4 ay sonra hamıle kalabıldım ve cok sukur ikincisi bebeği dogdu
Aynen düşüğün kuyruğu içerde olur derler ben üni den hocam düşükten 2 ay sonra hamıle kalmıştı inşallah bize de nasip olurBenimde arkadasim kurtajdan sonra tam 6. Ayinda gebe oldugunu ogrendi ben bu aylarda cok umutluyum insallah nasip olur![]()
Ne guzel batlarimizi birlikte bekleyelim bakalim ozeldende yazabilirsin buralar kalabalik olsun istemezsen. ☺Aynen düşüğün kuyruğu içerde olur derler ben üni den hocam düşükten 2 ay sonra hamıle kalmıştı inşallah bize de nasip olur![]()
Yok canım olsun da her yerden haberleşiriz inşallah ta olur bu ay ikimizin deI
Ne guzel batlarimizi birlikte bekleyelim bakalim ozeldende yazabilirsin buralar kalabalik olsun istemezsen. ☺