Gebeliğe Hazırlık BAT 26 TEMMUZ OLAN HAMİŞ ADAYLARI BURDA TOPLANALIM 🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sermec

BERAT'IM sana cennet bana sabr düştü ❤️🕊️👶
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
2.066
1.791
133
33
Arkadaşlar ben catlatma ıgnesı ve klomnle 4 ay önce hamıle kalmıştım ama maalesef 3 ay önce düşük yasadım bu ay yıne catlatma ıgnesı denıycem bat 26 temmuz inşşallah bu sefer guzel seyler yasariz

Benimde 26 temmuz bende martta 7 haftalıkken düşük yaşamıştım bu ay yeni bir başlangıç inşallah.
Ne kadar cok aynı seylerı yasamısız ben 6 marta ögrendım bebeğimi 6 nisanda kaybettim inşallah rabbım bu ay yüzümüzü güldürür ve aynı anda hamıle kalırız 🙏

Ekstra yaptigin birsey var mi degerlendirmeye basladin mi
Evet başladım ama daha catlatma ıgnesı olmadım 5 temmuzda randevum var ekstra ilk kez bu ay sogan kürüne başladım folık asıt kullanmaya devam ediyorum eşimde spermelerı ıcın özel bir ılac kullanıyor bır de kecıboynuzu özü pekmezi kullanıyor sadece bunlar

Bende 6 martta öğrendim 30 martta kurtaj oldum. Simdi neler yapiyorsun canim?
Yanı tekrardan bebek için uğtasoyorum belkı hamıle kalırım dogururum da bu acıyı unuturum diye bekliyorum

Arkadaşlar ben catlatma ıgnesı ve klomnle 4 ay önce hamıle kalmıştım ama maalesef 3 ay önce düşük yasadım bu ay yıne catlatma ıgnesı denıycem bat 26 temmuz inşşallah bu sefer guzel seyler yasariz
Merhaba benmde bebegimin kalbi durdu 26 martta kürtaj oldum inşallah bu ay güzel haberler alırız

Evet başladım ama daha catlatma ıgnesı olmadım 5 temmuzda randevum var ekstra ilk kez bu ay sogan kürüne başladım folık asıt kullanmaya devam ediyorum eşimde spermelerı ıcın özel bir ılac kullanıyor bır de kecıboynuzu özü pekmezi kullanıyor sadece bunlar
Bende basladim ben catlatma dusunmuyorum simdilik sogan suyuna yarin başlıyorum bende sonra aslan pençesine gecicem insallah. sizin gibi bende esime keciboynuzu yediriyorum.

Ayni şekilde vucudumuz yeni toparladi anca bu aylarda dogurganligimiz başladı
Aynen benım bır arkadaş kürtajdan sonra hıc korunmadı ama 4 ay sonra hamıle kalabıldım ve cok sukur ikincisi bebeği dogdu

Benimde arkadasim kurtajdan sonra tam 6. Ayinda gebe oldugunu ogrendi ben bu aylarda cok umutluyum insallah nasip olur🙏
Aynen düşüğün kuyruğu içerde olur derler ben üni den hocam düşükten 2 ay sonra hamıle kalmıştı inşallah bize de nasip olur 🙏

I

Ne guzel batlarimizi birlikte bekleyelim bakalim ozeldende yazabilirsin buralar kalabalik olsun istemezsen. ☺
Yok canım olsun da her yerden haberleşiriz inşallah ta olur bu ay ikimizin de 🙏🙂

Back