- 12 Şubat 2023
- 203
- 28
- 26
-
- Konu Sahibi esleminannesi
Bende göğüs ağrısı var bugün kasıklarımda ağrı oldu bacağına doğru vurdu biraz ama çok şiddetli değildi akıntım az az başladı bugün bklm artma olucakmi çok merak ediyorum ya senin başka belirti varmıBenim de tam 24 Şubat ama hiç umudum yok
Daha şimdiden hasta olacakmışım gibi kramplar girmeye başladı
Benimde yumurtlamadan bigün sonra başladı göğüs ucu acısı bide ucu yarildi daha önce böyle birşey olmadı bnde şaşırdımMerhaba kızlar benimde bat 26.
5-6 gündür dokununca hayatımda ilk kez göğüs ucumda ağrı gibi sızlama gibi bir his oluyor inşallah belirtidir bakalım
Sizin sanırım bı çocuğunuz daha var onda nasıl belirtiler olmuştu. Bide benim dokununca oluyor bu his ilk kez bu ay dokunmadan herhangi bir sorun yokBenimde yumurtlamadan bigün sonra başladı göğüs ucu acısı bide ucu yarildi daha önce böyle birşey olmadı bnde şaşırdım
Sizin sanırım bı çocuğunuz daha var onda nasıl belirtiler olmuştu. Bide benim dokununca oluyor bu his ilk kez bu ay dokunmadan herhangi bir sorun yok
Allah bagislasin. Ben bu kadar acı olunca reglime 6-7 gün kala erken gebelik testi yaptım ama tertemiz malesef. İnşallah erken yaptığım içindirEvet 4 yaşında kızım var 7 ay önce de düşük yaptım 1.5 aylıkken kızımda unuttum ya ama yerleşme kanamam oldu onu hatırlıyorum sadece düşük den önce sarı akıntım oldu kasıkta batar kasılma oldu göğüs hassaiyetim vardı ama ne znm basladi bilmiyorum adetten 3 gün sonra erken gebelik testi yaptım net kırmızı çıkmıştı
Benimde dokununca acıyordu ama şimdi daha çok acıyor her tarafı ucu daSizin sanırım bı çocuğunuz daha var onda nasıl belirtiler olmuştu. Bide benim dokununca oluyor bu his ilk kez bu ay dokunmadan herhangi bir sorun yok
Evet erken yapmışsınız adet gününüze bekleyin ben test aldım ama günümü bekliyorum oyun yapicam inşallah çıkarAllah bagislasin. Ben bu kadar acı olunca reglime 6-7 gün kala erken gebelik testi yaptım ama tertemiz malesef. İnşallah erken yaptığım içindir
Hadi inşallah vardır sağlıcakla gelirEvet erken yapmışsınız adet gününüze bekleyin ben test aldım ama günümü bekliyorum oyun yapicam inşallah çıkar
Amin inşallah sizin de vardır bebiş bir şey soracağım yumurtlama gününüzü biliyor musunuz kaçıncı döngüde olduğunuHadi inşallah vardır sağlıcakla gelir
Akıntım hep oluyor benim yine var ekstra hiiiççç miii hiçççççç bir belirti yokBende göğüs ağrısı var bugün kasıklarımda ağrı oldu bacağına doğru vurdu biraz ama çok şiddetli değildi akıntım az az başladı bugün bklm artma olucakmi çok merak ediyorum ya senin başka belirti varmı