Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlarr normalde 3.gunum bugün ama hala olmafim reglden 2 gün önce kan vermiştim<0.6 çıkmıştı sizce geç döllenme olabilir mi yaşayan var mı bu durumu ilk geneligimde de <0.1 çıkmıştı 20 gün sonra 7 haftalık gebe olduğumu öğrenmiştim
Merhaba yorumunuzu gördüm de içim umutla doldu. Benim 5 cm normal kist 2,5 cm de çikolata kistim varmış doktorum yasmin verdi. Ben onu kullandıktan sonra hemen hamile kalabilir miyim sizce? Etrafımdakiler hep doğum kontrol hapıyla hamile kalmış ama beni korkutmuşlardı o hamileliği önlüyor diye
Merhaba yorumunuzu gördüm de içim umutla doldu. Benim 5 cm normal kist 2,5 cm de çikolata kistim varmış doktorum yasmin verdi. Ben onu kullandıktan sonra hemen hamile kalabilir miyim sizce? Etrafımdakiler hep doğum kontrol hapıyla hamile kalmış ama beni korkutmuşlardı o hamileliği önlüyor diye
Sanmıyorum bir engel olacağına, kist belki engelleyebilir ama doğum kontrol hapının engellediğini düşünüyorum… mesela bende de kist problemi var her ay yumurtlama oluyor ama çatlamadığı için kist oluşuyor ve Regl ile atılamayınca patlayıp iç kanama yapıyor bende mesela o da bir engelmiş içerdeki kanama pıhtılaşıp tüpleri kapatabilirmiş o yüzden doktorunuzdan emin olun o kist Regl ile atılabilir mi diye.. doğum kontol hapı için de bir örnek daha vereyim 3 yıllık evli bir arkadaşım çocuk istemediği için 3 yıldır doğum kontol hapı kullanmış ama şimdi bebek istediği için hapı bırakıp doktora gitmiş kontol sonucu doktor hiçbir engelin yok 1-2 aya hamile kalırsın demiş o yüzden dkh yerine kistten kork derim ben canım.. inşallah bebiş isteyen hepimiz o güzel haberleri yakın zamanda alırız
Benimde dpo 11 galiba dün ve bugün silik gördüm ben koyulaşma olacak mı diye bekliyorum ben de adet olacakmışım gibi hissediyorum her an
O yüzden takipte kalalım