• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 2 Ocak bugün test yaptım negatif

Hayatlarrr

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2020
6.102
1.523
123
44
Bat 2 Ocak bugün test yaptım negatif çıktı. Hamilelik olsa çıkar mıydı?

Son adet 2 Aralık'ta, normalde beş gün sürerdi 2 gün sürdü, (lekelenme değil normal adet)

Bazı farklılıklar hissettim bu ay, kasıklarımda kramp, batma gibi, sık idrara çıkma ve af edersiniz keskin koku kimyasal gibi, baş dönmesi ( olsa bile dönmesi erken ama dönüyor farklı sebepler de olabilir belki)

Hanımlar benzer durum yaşayanlar cevaplarsa sevinirim.

Bat 2 Ocak bugün test yaptım negatif çıktı. Hamilelik olsa çıkar mıydı?

Son adet 2 Aralık'ta, normalde beş gün sürerdi 2 gün sürdü, (lekelenme değil normal adet)

Bazı farklılıklar hissettim bu ay, kasıklarımda kramp, batma gibi, sık idrara çıkma ve af edersiniz keskin koku kimyasal gibi, baş dönmesi ( olsa bile dönmesi erken ama dönüyor farklı sebepler de olabilir belki)

Hanımlar benzer durum yaşayanlar cevaplarsa sevinirim.

tarihlerimiz ve belırtılerımız hemen hemen aynı, bende bugun aksam uzerı bı erken gebelık testı yaptım dayanamayıp negatıf cıktı
eger gecıkırsem tekrar yapacagım :) belkı de psıkolojık de olabılır belırtıler bılemıyorum. Hayırlısı olsun

Benim de Bat 2 ocak takvime göre ama hep 2 gün önce olur ve bende dün testte negatif gördüm ama cok erken yaptim farkindayim. 3 hafta öncede bugüne kadin dogumdan randevu almistim hem muayene hemde gebelik icin doktor tavsiyesi üzerine yumurtalama takibi icin vs. bugünde gitmisken söyleyim gebelikolabilir kana vaktiriyim diyorum insallah cikar ama bu ay anormal agrilarim var adet belirtilerimde olurdu ama sanki bu sefer daha siddetli yani gögüslerim oldukca sis ve aciyor belimde agri var psikolojik mi gercekten gebelik var mi biliyorum ( bu arada benim 2.ci gebeligim 3 yasinda oglum var onda tek sefer de tutmustu ama ozaman calisiyordum ve cok kafaya takmamistim bu sefer farkli durum evdeyim stresli geciyor sanirim

Ben regl oldum inş siz olmazsınız.
tarihlerimiz ve belırtılerımız hemen hemen aynı, bende bugun aksam uzerı bı erken gebelık testı yaptım dayanamayıp negatıf cıktı
eger gecıkırsem tekrar yapacagım :) belkı de psıkolojık de olabılır belırtıler bılemıyorum. Hayırlısı olsun

ben henuz olmadım. bakalım hayırlısı cok dusunmek de ıstemıyorum regl olucam gıbı ama belırtıler de ona benzıyormus ya. dusundukce belırıtm varmıs gıbı gelıyor :) hayırlısı olsun ıkımız ıcın de
Amin inş. Ben korunmayı bırakalı adet döngüm değişti, sizde nasıl?

Amin inş. Ben korunmayı bırakalı adet döngüm değişti, sizde nasıl?

Valla benim normaldi gecen aya kadar. Kasim ayinda kimyasal yasadim. Q5 gun arayla regl oldu. En son Bu ay da 2 aralikta olmustum regl. Bat 2 ocak genelde 30 /31 gunde bir oluyorum. Henuz olmadim bakalim. Bu ay duzen devam edecek mi belli olur.

Valla benim normaldi gecen aya kadar. Kasim ayinda kimyasal yasadim. Q5 gun arayla regl oldu. En son Bu ay da 2 aralikta olmustum regl. Bat 2 ocak genelde 30 /31 gunde bir oluyorum. Henuz olmadim bakalim. Bu ay duzen devam edecek mi belli olur.
İnş hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Back