Gebeliğe Hazırlık Bat 14 Ağustoslu hatunlar belirtilerinizi alında gelin anacığım 😍😄

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

YefeM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2016
93
63
38
45
Selamlar....Elhamdülillah 12-13 yaşlarında iki paşam var. Rabbim herkesin evladına sağlıklı, vatana millete bize hayırlı uzun ömürler versin.Bizi onlara onları bize bağışlasın...
Ben 39 yaşındayım.Bir bebek daha olsa fena mı olur dedik.Rabbim verirse sevinecek.Vermezse üzülmeyecez.Anne baba olmayan herkese Rabbim bu duyguyu yaşatsın.İsteyen herkese versin.

Ramazan ayı içersinde beta hcg en çok 157'ye kadar yükselip düşmüş bir kimyasal gebelik geçirdim.10 günden bu yana meme ağrısı, koltukaltı sızlaması, kasık sancısısı, bel ağrısı ve vajinaya bıçak gibi saplanan sancı ve mide bulantısı yaşıyorum.Adet dönemlerinde adetten bir gün önce kasık ağrısı bir iki gün önce meme ağrısı olurdu.Adet olunca geçerdi.Bu belirtileri benim beynim mi üretiyor bilmiyorum. Ama yumurtlama dönemimde şey olduğunu düşünürsek olabilme olasılığı beni heyecanlandırıyor.Yarın idrar testi yapsam çıkar mı?Yoksa bayram sonrasını mı bekleyeyim.Çok mu çok heyecan yaptım.Biri beni sakinleştirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…