Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhem kullanmıyor mu6 ay once sezaryen dogum yapan arkadasimin basur sorunu var ne yapmali ameliyat onerir misiniz?
Doktora henuz gitmemis hametan kullanmisMerhem kullanmıyor mu
Doktora gitmeden ameliyatı düşünmesi de çok ilginçDoktora henuz gitmemis hametan kullanmis
Bebeklinick mi? Hamile misin?Doktora gitmeden ameliyatı düşünmesi de çok ilginç
Kendi kendine karar vermeler filan, doktor sanıyor kendini galiba
Psikiyatriye de görünsün bence
Evet pamuk otu senin de nick değişmiş sanırım, tanıyamadım hangi uyeydinBebeklinick mi? Hamile misin?
Lotus idim hayırlı uğurlu olsun. Hapla korunuyordun, konuşmuştuk. Korunurken oldu dersen düşüp bayılırım. Hapa tam teslimiyet halindeyim çünkü.Evet pamuk otu senin de nick değişmiş sanırım, tanıyamadım hangi uyeydin
Hapla olduLotus idim hayırlı uğurlu olsun. Hapla korunuyordun, konuşmuştuk. Korunurken oldu dersen düşüp bayılırım. Hapa tam teslimiyet halindeyim çünkü.
Ne alakasi var ileri boyutta olup ameliyat olanlar varmis olan varsa oneriyo mu doktor ameliyat ol derse olmali mi onu anlamaya calisiyoruz. Ameliyat olup sorunu daha kotu olanlari duyuyoruz. Bizi sorgula diye girmedim burayaDoktora gitmeden ameliyatı düşünmesi de çok ilginç
Kendi kendine karar vermeler filan, doktor sanıyor kendini galiba
Psikiyatriye de görünsün bence
Aman tanrım... ben alarm kurdum saatli içiyorum. Unutursam şüphem varsa kondoma geçiyoruz. Unutmadim da işte yani olursa diye. Allah analı babalı büyütsün, sağlıkla doğur inşallah.Hapla oldu
Sana demiştim ya saatlerine dikkat et yedi de aliyosan hep yedi de al diye
Kendi uyarima kendim uymadim
Bı kosturmaca icindeydim bı sabah içtim bı gecenin üçünde
Sonuc 4 aylık teyzesi
Tebrik ederim temkini elden birakmadigin icinAman tanrım... ben alarm kurdum saatli içiyorum. Unutursam şüphem varsa kondoma geçiyoruz. Unutmadim da işte yani olursa diye. Allah analı babalı büyütsün, sağlıkla doğur inşallah.
e bi zahmet doktora gitsin önce. Ameliyatı da salonda kendi kendine yapacak herhaldeDoktora henuz gitmemis hametan kullanmis
Ay ne sacma yorumlar yapiyorsunuz ya yazmayin gereksiz cevaplarinizi. Sana mi kaldi ne yapacagie bi zahmet doktora gitsin önce. Ameliyatı da salonda kendi kendine yapacak herhalde