- 17 Şubat 2022
- 19
- 3
- 1
- 31
- Konu Sahibi Deva arayan
-
Vazelin sür.. rahatlatır2 ay önce doğum yaptım doğumdan sonra kabızlık yaşadım ve basür oluştu hangi evre bilmiyorum ama kanamalı ve çok şiddetli ağrı çekiyorum her tuvalletten sonra emzirdiğim için doktor ilaç yazamam dedi böyle sorun yaşayan var mı kızlar yardım edin lütfen gece uyuyamıyorum ağrıdan oturamıyorum emzirirken zorlanıyorum patlıcan kürünü 3 kere denedim faydası olmadı ameliyat çözüm olur mu lütfen fikir verin nasıl kurtulurum bu hastalıktan
Denedim o an rahatlatıyor sonra yine aynı 12 saat çekiyorum yani ağrıyısıcak duşta oturma rahatlatır diyorlardı öyle okumuştum denediniz mi?
Vazelin hiç sürmedim onu duymamıştımVazelin sür.. rahatlatır
Bende de var basur.. vazelin ii gelio ama bi de kantaron yağı inanılmaz iyi oluyor hangisi varsa dene.. kantaron kullanmaya basladıktan sonra vazelini bıraktımVazelin hiç sürmedim onu duymamıştım
Kantaron yağının iyileştirici bir etkisi var mı yoksa sadece ağrıyı mı azaltıyor?Kantaron yağı surebilirsiniz.
İyileştirici ve ağrı azaltıcı aynı zamanda. . Fakat süreci hızlandırmak amaçlı güvenilir bir aktara karışım yaptırın macun şeklinde. Çok rahatlatır. Ameliyat denilen hasta İyileşti bu şekilde.Kantaron yağı iyileştirici bir etkisi var mı yoksa sadece ağrıyı mı azaltıyor?
Çok teşekkür ederimmİyileştirici ve ağrı azaltıcı aynı zamanda. . Fakat süreci hızlandırmak amaçlı güvenilir bir aktara karışım yaptırın macun şeklinde. Çok rahatlatır. Ameliyat denilen hasta İyileşti bu şekilde.
Kantaron yağını sür günde 2 3 kere ve de özellikle ac karnına sabah akşam zeytinyagi ic 1 yemek kaşığı çok faydası oldu bende.Bir de arada yemeklerden sonra meyve hoşafı özellikle kayısı uzum şeftali olsun tüketin2 ay önce doğum yaptım doğumdan sonra kabızlık yaşadım ve basür oluştu hangi evre bilmiyorum ama kanamalı ve çok şiddetli ağrı çekiyorum her tuvalletten sonra emzirdiğim için doktor ilaç yazamam dedi böyle sorun yaşayan var mı kızlar yardım edin lütfen gece uyuyamıyorum ağrıdan oturamıyorum emzirirken zorlanıyorum patlıcan kürünü 3 kere denedim faydası olmadı ameliyat çözüm olur mu lütfen fikir verin nasıl kurtulurum bu hastalıktan
Karışımın içinde ne olması lazımİyileştirici ve ağrı azaltıcı aynı zamanda. . Fakat süreci hızlandırmak amaçlı güvenilir bir aktara karışım yaptırın macun şeklinde. Çok rahatlatır. Ameliyat denilen hasta İyileşti bu şekilde.
Aktarlarda bunun için karışımlar var.sicak su malesef rahatlatır ama geçirmez.tedavi şart.ilac tedavisi görmüyorsanız deneyimli bir aktara gidin.cok.gecmis olsun.Denedim o an rahatlatıyor sonra yine aynı 12 saat çekiyorum yani ağrıyı
Adı ne acaba faydası oldu muburaya isim yazılmadığı için yazamıyorum ben şu an bu problemi yaşıyorum. Bana toz şeklinde suda çözünen bir şey verdi. Bana sıkıntı olmuyorsa size de sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Tabi doktor bilir ama onunda çözümü var. Başka bir doktora danışın isterseniz
Ben bir dönem yaşadım ve çok korktum bununla Yaşayamam dedim etrafımdaki herkes sürekli tekrarlayacağını söyledi çok şükür ki tekrarlamadı iki hafta onunla baş etmeye çalıştım ve son olarak sağlık ocağına gittim derdimi anlattım bana iki tane krem verdi ikisini karıştırıp sür dedi ve derdime derman oldu bir daha tekrarlamadı çok şükür kremleri ismini şuan hatırlamıyorum anneme sorup yazacağım tekrar2 ay önce doğum yaptım doğumdan sonra kabızlık yaşadım ve basür oluştu hangi evre bilmiyorum ama kanamalı ve çok şiddetli ağrı çekiyorum her tuvalletten sonra emzirdiğim için doktor ilaç yazamam dedi böyle sorun yaşayan var mı kızlar yardım edin lütfen gece uyuyamıyorum ağrıdan oturamıyorum emzirirken zorlanıyorum patlıcan kürünü 3 kere denedim faydası olmadı ameliyat çözüm olur mu lütfen fikir verin nasıl kurtulurum bu hastalıktan
Ya açıkçası hatırlamıyorum. Güvenilir bir aktarcimiz var ona durumu anlatmistik karışım hazırlamıştı.. siz de durumu iyi kendini geliştirmiş aktarciya anlatırsanız size karışım hazırlar.Karışımın içinde ne olması lazım
Sordunuz mu kremleri acabaBen bir dönem yaşadım ve çok korktum bununla Yaşayamam dedim etrafımdaki herkes sürekli tekrarlayacağını söyledi çok şükür ki tekrarlamadı iki hafta onunla baş etmeye çalıştım ve son olarak sağlık ocağına gittim derdimi anlattım bana iki tane krem verdi ikisini karıştırıp sür dedi ve derdime derman oldu bir daha tekrarlamadı çok şükür kremleri ismini şuan hatırlamıyorum anneme sorup yazacağım tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?