• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Basür sıkıntım var kızlar yardım edin!!!

2 ay önce doğum yaptım doğumdan sonra kabızlık yaşadım ve basür oluştu hangi evre bilmiyorum ama kanamalı ve çok şiddetli ağrı çekiyorum her tuvalletten sonra emzirdiğim için doktor ilaç yazamam dedi böyle sorun yaşayan var mı kızlar yardım edin lütfen gece uyuyamıyorum ağrıdan oturamıyorum emzirirken zorlanıyorum patlıcan kürünü 3 kere denedim faydası olmadı ameliyat çözüm olur mu lütfen fikir verin nasıl kurtulurum bu hastalıktan
Valla benim ilk çıktığında 5 yıl önce klozetin içi kan gölüne dönmüştü tabi ben basurun ne olduğunu bile bilmediğim için bağırsaktan kan geldiğini düşündüm ikinci tuvaletimde ise hem totom acıyor hem de kan daha da çoğalıyordu hemen acile gittim bu arada ne kabızlık sorunum vardı çok şükür metabolizmam çok hızlıydı ne de acı baharat yerim. Ama genetik oluyormuş işte bizim sülalede herkeste mevcut :) doktor basur var çatlamış orası deyip krem yazdı o kremin adını bilsem yazardım çok şükür o gün son çatlaması oldu iki krem vermişti hemen yumuşatıyordu zaten iki üç hafta kullandım. Sizde krem isteyin ikisi birlikte kullanılan çatlağa iyi gelen bir krem varmış derseniz söyler onlar zaten gerçekten çok faydası oluyor etksini kısa sürede göstermesini hiç beklemiyordum. Tabi benim kabızlık sorunum yok ama siz bu kremi isterseniz doktorunuzdan rahat edersiniz.

Valla benim ilk çıktığında 5 yıl önce klozetin içi kan gölüne dönmüştü tabi ben basurun ne olduğunu bile bilmediğim için bağırsaktan kan geldiğini düşündüm ikinci tuvaletimde ise hem totom acıyor hem de kan daha da çoğalıyordu hemen acile gittim bu arada ne kabızlık sorunum vardı çok şükür metabolizmam çok hızlıydı ne de acı baharat yerim. Ama genetik oluyormuş işte bizim sülalede herkeste mevcut :) doktor basur var çatlamış orası deyip krem yazdı o kremin adını bilsem yazardım çok şükür o gün son çatlaması oldu iki krem vermişti hemen yumuşatıyordu zaten iki üç hafta kullandım. Sizde krem isteyin ikisi birlikte kullanılan çatlağa iyi gelen bir krem varmış derseniz söyler onlar zaten gerçekten çok faydası oluyor etksini kısa sürede göstermesini hiç beklemiyordum. Tabi benim kabızlık sorunum yok ama siz bu kremi isterseniz doktorunuzdan rahat edersiniz.
Anestol proctolog krem filanmıydı acaba

Bende burda okumuştum Fito kremi ve denedim ve çok şükür geçti siz yine de doktora danişip kullanın isterseniz.

Bende 2buçuk yıl boyunca tekrarlamadı geçenlerde acıyı fazla kaçırınca tekrarladı gibi ama çok kötü değildi ve çabuk geçti

Back