• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Basür sıkıntım var kızlar yardım edin!!!

Deva arayan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2022
19
3
1
31
2 ay önce doğum yaptım doğumdan sonra kabızlık yaşadım ve basür oluştu hangi evre bilmiyorum ama kanamalı ve çok şiddetli ağrı çekiyorum her tuvalletten sonra emzirdiğim için doktor ilaç yazamam dedi böyle sorun yaşayan var mı kızlar yardım edin lütfen gece uyuyamıyorum ağrıdan oturamıyorum emzirirken zorlanıyorum patlıcan kürünü 3 kere denedim faydası olmadı ameliyat çözüm olur mu lütfen fikir verin nasıl kurtulurum bu hastalıktan

2 ay önce doğum yaptım doğumdan sonra kabızlık yaşadım ve basür oluştu hangi evre bilmiyorum ama kanamalı ve çok şiddetli ağrı çekiyorum her tuvalletten sonra emzirdiğim için doktor ilaç yazamam dedi böyle sorun yaşayan var mı kızlar yardım edin lütfen gece uyuyamıyorum ağrıdan oturamıyorum emzirirken zorlanıyorum patlıcan kürünü 3 kere denedim faydası olmadı ameliyat çözüm olur mu lütfen fikir verin nasıl kurtulurum bu hastalıktan
Vazelin sür.. rahatlatır

Kantaron yağı surebilirsiniz.
Aktardan karışım yaptırabilirsiniz . Sirkeli su ile taharetlenin ve yağı sürün.

Sıcak suya oturun.Ameliyat olan tanıdıklarim var ameliyat sonrası biraz çektiler ama çok rahatladilar

Kantaron yağı iyileştirici bir etkisi var mı yoksa sadece ağrıyı mı azaltıyor?
İyileştirici ve ağrı azaltıcı aynı zamanda. . Fakat süreci hızlandırmak amaçlı güvenilir bir aktara karışım yaptırın macun şeklinde. Çok rahatlatır. Ameliyat denilen hasta İyileşti bu şekilde.

Kantaron yağını sür günde 2 3 kere ve de özellikle ac karnına sabah akşam zeytinyagi ic 1 yemek kaşığı çok faydası oldu bende.Bir de arada yemeklerden sonra meyve hoşafı özellikle kayısı uzum şeftali olsun tüketin

buraya isim yazılmadığı için yazamıyorum ben şu an bu problemi yaşıyorum. Bana toz şeklinde suda çözünen bir şey verdi. Bana sıkıntı olmuyorsa size de sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Tabi doktor bilir ama onunda çözümü var. Başka bir doktora danışın isterseniz

Denedim o an rahatlatıyor sonra yine aynı 12 saat çekiyorum yani ağrıyı
Aktarlarda bunun için karışımlar var.sicak su malesef rahatlatır ama geçirmez.tedavi şart.ilac tedavisi görmüyorsanız deneyimli bir aktara gidin.cok.gecmis olsun.

buraya isim yazılmadığı için yazamıyorum ben şu an bu problemi yaşıyorum. Bana toz şeklinde suda çözünen bir şey verdi. Bana sıkıntı olmuyorsa size de sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Tabi doktor bilir ama onunda çözümü var. Başka bir doktora danışın isterseniz
Adı ne acaba faydası oldu mu

Ben bir dönem yaşadım ve çok korktum bununla Yaşayamam dedim etrafımdaki herkes sürekli tekrarlayacağını söyledi çok şükür ki tekrarlamadı iki hafta onunla baş etmeye çalıştım ve son olarak sağlık ocağına gittim derdimi anlattım bana iki tane krem verdi ikisini karıştırıp sür dedi ve derdime derman oldu bir daha tekrarlamadı çok şükür kremleri ismini şuan hatırlamıyorum anneme sorup yazacağım tekrar

Ben bir dönem yaşadım ve çok korktum bununla Yaşayamam dedim etrafımdaki herkes sürekli tekrarlayacağını söyledi çok şükür ki tekrarlamadı iki hafta onunla baş etmeye çalıştım ve son olarak sağlık ocağına gittim derdimi anlattım bana iki tane krem verdi ikisini karıştırıp sür dedi ve derdime derman oldu bir daha tekrarlamadı çok şükür kremleri ismini şuan hatırlamıyorum anneme sorup yazacağım tekrar
Sordunuz mu kremleri acaba

Başka bir doktora git, genel cerrah bana vermişti 3 tane krem kullandım bir de fitil verdi, ben de emziriyorum

Back