• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başucumda Müzik - Kürşat Başar

emotionum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2007
286
1
96
İzmir
Eğer, hayatınızın herhangi bir an'ına gidip orada sonsuza dek kalacaksınız deseler yalnızca iki şeyden birini seçmek isterdim. Biri, o çocukluğun bahçesindeki ağacın dalına asılı salıncakta sallanırken... Öteki, bütün hayatım boyunca en çok sevdiğim adamla öpüştüğüm ilk gün... Herkes aşık olmanın ortak dilini bulup yazmaya çalışıyordu.

Ama aslında bu kadar basitti işte: Birini öptüğünde salıncakta sallanır gibi hissediyorsan aşıksın.'

Başucumda Müzik, bizi 'gerçekleşen bir rüya'ya götürüyor.50'li ve 60'lı yılların karmaşasında unutulup gitmiş gizli bir aşk öyküsünü anlatıyor. Orada, sokaktan akordiyon sesinin geldiği bir bahar sabahında, unutulmaz cumartesilerde, unutulmuş şarkılarda eşsiz bir duyguyu, tutmak isterken avucumuzdan kayıp giden o rüyayı okuyacaksınız. Hem de çok tanıdık bir yakın tarihin çarpıcı gerçeğinin içinde...

ASLINDA POPÜLER YAZARLARI VE POPÜLER KİTAPLARI PEK OKUMAM AMA BU İSTİSNA GALİBA BEN ÇOK BEĞENDİM. OKURKEN KARAKTERLERİN YANI BAŞINDA DURUYOR GİBİ OLDUM. ÇOK GERÇEKÇİ.............yerimseniben

kitabı bende okudum zaten popüler oluşundan başta içime sinmemişti ve sonunu merak etmeden okudugum bi kitaptı yani pek istediğim gibi degildi arkadaşım

Kitabı okuduğum uzun zaman oluyor fakat şu an anımsadığım, evleneceğim insana önce aşık olmam gerektiğine duyduğum inancı pekiştirdiği. İnsanın kendi içinde yaşadığı çarpıklıklardan bir kesit. Yaşanılan aşk güzel belki ama saygı duyulacak cinsten değil ortada aldatılan bir eş olmasından dolayı.

kesinlikle çok güzel bir kitap.emotionum dediğine katılıyorum sanki kitaptaki kahramalarla beraber yaşıyormuşsun gibi hissettiriyor insana.uzun zamandır böylesi bir aşk romanı okumamıştım.çok sürükleyici çok etkileyici bir kitap herkese tavsiye ediyorum...

çok güzel bir kitap ben okudum ,aşk'ı çok güzel anlatmış
en sevdiğim kitaplar arasında şu an
okuyun pişman olmazsınız

Back