baston pusette kararsızım yardım annelerrr

ev_perisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2011
82
1
36
İstanbul
Merhabalar
Bu konuyla ilgili birçok yazı var forumda ama benim istediğim iki karşılaştırma olmadığı için yeni konu açmak zorunda kaldım.

Baston puset alacağım, oğlum 15 aylık.
chicco ve kraft arasında kararsız kaldım. kraftın spot modeli hoş ve fiyatı cazip geliyor ama dün bir satıcı oğlum 13 kilo ve hareketli olduğu için chicco esco'yu tavsiye etti ama onu beğenmedim (( lite way de kullananlar önlerdeki tek tekerlekten dolayı esconun daha sağlam olduğunu yazmışlar. biraz da pahalı geliyor açıkçası fakat görüntü de pek hoş. Kraft kullanan varsa yorum yaptın lütfen spot modelini alsam mı?

canım bence önce ön tek tekerleklimi yoksa normal mi istediğine karar ver öncelikle,

baston modellerde genelde hep 15 kg kadar taşıma kapasitesi derler chiccoyu tavsiye eden neye göre demiş açıkcası bilmiyorum
bebeğin hareketli ise önemli olan onun emniyetini sağlaman, emniyet kemeri önemli, tekerleklerin 360 derece dönmeside önemli bence,
çift taraflı kullanım küçükken önemli oluyordu ama şimdi onun için tenteye pencere koydular bazı modellerde sokakta görüyorum

bence öncelikle senin için neler önemli bir bebek arabasında onları belirlersen tercih etmen çok daha kolay olacaktır diye düşünüyorum,

ayrıca kesinlikle katlanması kolay olmalı çünkü biz kadınlar cocuklarla sürekli bir yerlere gidip in bin yapıyoruz eğer aracınız varsa bir travel sistem alabilirsiniz oto koltuğunu da kullanmış olursunuz,

eğer yok ise sürekli bebeği taşırken bir yandan bebek arabasını da taşıyacağımız için kolay kapanan ve hafif olması bence önemli,
ben kraftın wind baston modelini kullandım biraz ağırdı ama içi alırken dikkat etmiştim spota göre biraz daha geniş gibiydi bebeğin hareketliyse bi bakabilirsin istersen,
ben memnun kaldım açıkcası bir problem yaşamadım ama bütçemi biraz daha arttırabilirim diyorsan kraftta güzel modeller var bastonların dışında biraz araştırabilirsin,

umarım yardımcı olabilmişimdir:)

Benim bir tane normal bebek arabam var ve onu eskitmiş durumdayız :)) dedim ya efem sağ olsun oldukça hareketli bir bebek. Sürekli üstüne çıkıp hopladığı için mahfoldu. Şimdi baston istiyorum, kolay katlanması ve hafif olması benim için çok önemli çünkü şimdiye kadar ikimiz çıkmıyorduk ama artık çıkabiliriz ve bebek arabasını kolayca katlayabilirim bu modellerin ortak özelliği kolay katlanması, hafif olması.

Chicco da güneşlik fermuarlı ve öne de gelip rüzgarlık olarak da kullanılabiliyor. Kraft spotta güneşlikte pencere var. Kraft şu anda 229 tl. chicco esco 289 ve chicco litel way (doğrumu yazdım bilmiyorum) 319 lira. esco ve kraft önde 2 şer tekerlek var diğerinde önde 1 er tekerlek.

Modeller yakın birbirine. Escoyu öneren satış elemanı daha sağlam gövde yapısı olduğunu söyledi.

Öneriye ihtiyacım var sizlerden

wind modelini de internetten görüp beğenmiştim ama incelemek istedim bir çok yere sordum hiçbir yerde bulamadım

Son düzenleme:
bebeğiniz hareketli bir çocuk :) genelde baston modellerde max 15 kilo deniliyor bütün markalarda ama,
katlanması kolay evet dediğiniz gibi, wind modelini magazalardan size yardımcı olmaları gerekiyor, stoğunda olan mağazayı size bildirsinler yakınsa gidip görebilirsiniz, bunu zara bile yapıyor chicco yada kraft neden yapmasın ki ?
bence bir sorun isterseniz, satıcılara açıkcası ben çok itimat etmiyorum kardeşim mağazacılık yapıyor, ürünlere göre satış primleri olduğu için emin ol en berbat şeyi bile sırf satabilmek için elinden gelen herşeyi yapabilir:) oyüzden anne yorumlarını arkadaşlarının tecrübelerini bence dikkate al yada için rahat etmezse bir kaç mağazada aynı ürünle ilgili sorgulama yap,
aslında peg prego diye bir marka var ben amerikadayken görmüştüm tabi ozaman bebeğim yoktu öğrenciydim ama bebek baktığmı için bir çok anne bunu kullanıyordu çok da dayanıklıydı diyebilirim, taş gibi denilir ya hani aynen öyle,
burada varmı bilmiyorm yani alırsan eğ er evladiyelik kullanırsın heralde onu,

Ben ürünü bulmaya çalışırım sorun değil. Kraft veya chicconun hangi modelini önerdiğinizi söylerseniz anneler bana daha fazla yardımcı olmuş olursunuz

Ben ürünü bulmaya çalışırım sorun değil. Kraft veya chicconun hangi modelini önerdiğinizi söylerseniz anneler bana daha fazla yardımcı olmuş olursunuz
ben kraft wind kullandım canım ondan memnun kaldım açıkcası, chicco kullanmadım bilmiyorum umarım chicco için de yorum yapan olur, işin biraz daha kolaylamış olur ve daha kolay karar verebilirsin,

şimdiden kolay gelsin
sevgiler,

Chicco liteway i oneririm bir bebek magzasinda satis danismaniyim tecrubelerime dayanarak soyluyorum kraft olgusundan kurtulalim artik eskisi gibi saglam urunler uretmiyor liteway e yan profilden bakarsaniz saglamlik iskelet yapisinn ne kadar iyi oldugunu goruceksiniz on tekerleklerin 360. Derece donmesi on tentenin asagiya dogru tam kapanabilmesi alt file nin cikarilip canta seklinde araca asilabilmesi. Ekstra ozellikleri ve tek hareket ile on tekerlekleri cikabiliyor. Butce sikintiniz yoksa tabi favorim maclaren quest baston pusetler : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…