• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Baston puset Hauck Jeep

masalindunyasi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
2.632
174
123
İstanbul
Fiyatı uygun tutuyorum 80 tl
elden alınabilir hafiftyir
Önbarı nda kırıklık var ama çıkarılabilir fönkssiyonlu zaten yaniş takılıp çıkarılıyyo
Oşekilde de kullanılabilir.
Bende chicco var bu ekstra oldu çok pratik,sürümü çok kolay takılma fln yok.
Anakucağını satmış bulundum kıramadım arkadaşı

Eklentiler

• $ice-travel-sistem-x.jpg
    $ice-travel-sistem-x.jpg
    19,3 KB · Görüntüleme: 127
ağırlığı net ne kadardır? sizdeki fotolarını görebilir miyim? bir de hangi ildesiniz?

ağırlığı net ne kadardır? sizdeki fotolarını görebilir miyim? bir de hangi ildesiniz?

can9m foto çekerim sonra ama ben 70 dicem 80 çok olur sonuçta önbarda sorun var ist anadolu yakası alıntı yapmadığınızdan ancak görebildim sorunuzu
kusura bakmayın

Son düzenleyen: Moderatör:
can9m foto çekerim sonra ama ben 70 dicem 80 çok olur sonuçta önbarda sorun var ist anadolu yakası alıntı yapmadığınızdan ancak görebildim sorunuzu
kusura bakmayın
sorun değil, alıntının önemini de şimdi anladım :) bana bildirim gelmiş çünkü :) ağırlığı benim için baya önemli bu arada, 10 kiloluk baya geniş pusetim var ama değil onu sonradan 4buçuk kilo diye aldığım 7.3 kiloluk arabayı bile kaldıramadım belimin sıkıntısı tekrarladı :/ net ağırlığı ne kadar? ona göre kısa sürede gelip alabilirim, marka modelini çözemedim u arada, hauck jeep yazıyorum 3845739845 sonuç çıkarıyo :/

sorun değil, alıntının önemini de şimdi anladım :) bana bildirim gelmiş çünkü :) ağırlığı benim için baya önemli bu arada, 10 kiloluk baya geniş pusetim var ama değil onu sonradan 4buçuk kilo diye aldığım 7.3 kiloluk arabayı bile kaldıramadım belimin sıkıntısı tekrarladı :/ net ağırlığı ne kadar? ona göre kısa sürede gelip alabilirim, marka modelini çözemedim u arada, hauck jeep yazıyorum 3845739845 sonuç çıkarıyo :/

:))canım ben de netten bulamadım özelliklerini x sitesindeki mağazadan taksitle aldım kışın...önce kendimi ölçtüm sonra pusetle beraber ölçtüm arada 7 kilo fark var sanırım bu da sana ağır gelecek:((fotoları çektim ama makinam bozuldu snırım yükleme yapamadım

:))canım ben de netten bulamadım özelliklerini x sitesindeki mağazadan taksitle aldım kışın...önce kendimi ölçtüm sonra pusetle beraber ölçtüm arada 7 kilo fark var sanırım bu da sana ağır gelecek:((fotoları çektim ama makinam bozuldu snırım yükleme yapamadım

normal şartlarda 7 kilo hafif aslında ama haklısınız, malesef bana ağır :/ 4. katta oturuyorum, oğlum 2buçuk aylık ve asansörümüz yok, tek başıma dışarı çıkabilmek için istiyorum arabayı çünkü bendekini sadece babam yada eşim indirebiliyo :/ hoş artık kullanmıyorumda, satmaya çalışıyorm, ağırlığını takmayanlar için cidden mükemmel araba ama alan da yok :D dandik dunduk markalara 400-500 veriyolar benim travel set orbit'im hiç pahalı değil o açıdan :/ uf neyse döküldüm, iyi satışlar dilerim :)

normal şartlarda 7 kilo hafif aslında ama haklısınız, malesef bana ağır :/ 4. katta oturuyorum, oğlum 2buçuk aylık ve asansörümüz yok, tek başıma dışarı çıkabilmek için istiyorum arabayı çünkü bendekini sadece babam yada eşim indirebiliyo :/ hoş artık kullanmıyorumda, satmaya çalışıyorm, ağırlığını takmayanlar için cidden mükemmel araba ama alan da yok :D dandik dunduk markalara 400-500 veriyolar benim travel set orbit'im hiç pahalı değil o açıdan :/ uf neyse döküldüm, iyi satışlar dilerim :)

Ah canım Vallahi satış işi zor,ben bebek ürünlerimin çoğunu hediye verdim artık..anlamadım gitti,burda satanlar oluyo hem de bayağa
ben de takas bilem yok:))İnşallah kırmızı cadillakını satarsın canım ama keşke satmana gerek kalmasaydı,çok geçmiş olsun

Arkadaşlar bir resimden çubuk kraker kırıntıları çıkmış kusuruma bakmayın:)Acelenen çerkmiştim almayı unutmuşum

Eklentiler

• $SAM_2594.JPG
    $SAM_2594.JPG
    121,5 KB · Görüntüleme: 138
  • $SAM_2595.JPG
    $SAM_2595.JPG
    123,1 KB · Görüntüleme: 127
  • $SAM_2597.JPG
    $SAM_2597.JPG
    87 KB · Görüntüleme: 124
  • $SAM_2598.JPG
    $SAM_2598.JPG
    88,9 KB · Görüntüleme: 135
  • $SAM_2599.JPG
    $SAM_2599.JPG
    106,6 KB · Görüntüleme: 131
  • $SAM_2600.JPG
    $SAM_2600.JPG
    91,7 KB · Görüntüleme: 123
Arabam ilgi görmemiş hiç diğer siteden mesaj üstüne mesaj:)Gitti gidiyor benim araba da aşağa çekmek istiyorlar.Zaten uygun değil mi kızlar*?:53:

tam yatabilir özelliği var mı acaba=? bir de ben gebzedeyim nasıl ulaşabliriz almayı düşünürsem? bir de siz bunu ne kadara almıştınız?

Back