Bebek İkinci El Baston puset arıyorum

emoosh_efe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
56
10
33
Yazın kullanabileceğim hafif, ucuz baston puset arıyorum. Ankara içi olursa görebilmem açısından iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba bizim bu modele benzeyen arabamiz var altında sepeti yok cok hafif ve cok kullanışlı arkası da tam yatıyor 3 pozisyon oluyor cocuk icin cok rahat bursadan istanbula yollamislardi ptt kargo ile 12tl tutmusdu eger kesin düşünürseniz kilerden çıkarıp resmini cekip yollarim fiyati sirf elimden cikarmak icin 85 tl diyorum

Merhaba bende iki adet var. Birinin iki kademeli sırt desteği diğerinin üç kademeli. İki kademe olan daha hafif daha az yer kaplıyor. Ama ikisi de baston Halen Düşünüyorsanız mesaj bırakınız

Takas düşünmüyorum acil paraya ihtiyacım var. Biri çok hafif ve pratik 25 e vericem diğerinin 1, 5 yıl garantisi var ama yine de uyguna vericem

Ebiha hnm bebek arabasi duruyormu acaba

Kusura bakmayın düğün münasebetiyle cevap yazamadım bebek arabamızı bir tanıdığıma verdim satmadım. İki kademeliydi sırt desteği Teşekkürler. ..

Arkadaşlar elinde hafif arabasi olan resim atabilir mi bende arıyorum 2. Araba olacağından çok pahalı birsey bakmıyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…