• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Baston Puset arıyorum!!

sineras

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2012
181
3
68
İstanbul
Merhaba kızlar,

Çok yıpranmamış, uygun fiyata baston puset arıyorum. elinden çıkarmayı düşünen varsa haberleşelim.

baston pusetimiz+ arzum bebbe yoğurt makinemiz+1-2 yaş bebek kıyafetlermiz bir arada satılıktır.fiyatı 50tl.

arkadaşlar resim ekleme durumum yok.fotoğraf makinem 23nisan da öğrencimin elinden düştü çalışmıyor.başka nasıl çekip ekleyebilirim bilemiyorum.fiyat zaten arzum bebbe yoğurt makinesi kadar,bedava yani.puset askeri yeşil kullanılabilir eski değil,kıyafetler ise 4-5takım çarşaf vs,bence eğer güvenir de alırsanız memnun kalırsınız.internette birilerine güvenmek satın almak cidden zor ancak uzun zamandır buraya yazan bir kk kadınıyım.ben de yurtdışı dahil internetten 2. el ürün alan biriyim,her şey şans,ne yapayım dayanamayıp alıyorum ben de her kadın gibi uygun fiyatlı olunca.şimdi de 1ay içinde doğacak kızım ve büyük kızım için alman hauck marka üst üste 2 kişilik puset istedim,2.el bakalım nasıl gelecek:) fiyatı 600tl.inşallah iyi bişey gelir,riske ettiğim para az değil:)

Back