• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Baston puset arayanlar; önerim kanz -115

eylulum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2007
898
7
118
İlanımı görenler bilir bendeki babyhpope u satıp maclaren puset alıcaktım. Ama iyice incelememe rağmen yine de büyük bir tereddütle Kanz 115 aldım ve kargom şimdi geldi. bende hazır forumda iken önereyim dedim. arkadaşlar 130 a aldım ama parasının üzerinde bir kalitesi var. İhtiyacı olanlar incelesin. Ama tamamen yatmıyor 2 kademe yatarlı. Tentesi tam kapanıyo. resim de bu: $img0166mq.jpg

İlanımı görenler bilir bendeki babyhpope u satıp maclaren puset alıcaktım. Ama iyice incelememe rağmen yine de büyük bir tereddütle Kanz 115 aldım ve kargom şimdi geldi. bende hazır forumda iken önereyim dedim. arkadaşlar 130 a aldım ama parasının üzerinde bir kalitesi var. İhtiyacı olanlar incelesin. Ama tamamen yatmıyor 2 kademe yatarlı. Tentesi tam kapanıyo. resim de bu:Eki Görüntüle 681524

bebek arbası olarak babyhope mu kullanmıştın.. memnun kaldın mı.. arkadaşlara danıştım ama araştırdığına göre biliyorsun :) senin de fikrini almak isterim hem kalite hem fiyat olarak sen ne önerirsin

bebek arbası olarak babyhope mu kullanmıştın.. memnun kaldın mı.. arkadaşlara danıştım ama araştırdığına göre biliyorsun :) senin de fikrini almak isterim hem kalite hem fiyat olarak sen ne önerirsin

merhaba canım
İlk doğumumda pierre cardin enigma aldım 7 kg idi. Hep araba ile biyerlere gittiğimden pek kullanamadım. Hatta onu burda sattım :) Çocuk büyüyünce babyhope un en basit baston modeli vardı. onu aldım. Yatmayan modeliydi ama zaten kızımda dışarda çok uyumadığından kızımda çok işe yaradı. Şimdi 11 aylık oğlum var ama dışarıda çok uyuyor. Bu yüzden arkası yatan veya çocuk uyuduğunda kafasını yana düşürmeyen bir model araştırmaya başladım. Evet çok araştırdım. chicco snappy ve maclaren volo arasında idim ama bunu buldum valla ben tavsiye ederim. Nasıl birşey geliceğini bilmeden beğenmezsem geri gönderirim mantığı ile hareket ettim. Ama iyiki de almışım. Benim aldığım 5,5 kg. 2 yatarlı. Açma kapaması çok kolay. Tutma yerleri yüksek. Daha kullanmadığım için sürüş kalitesini bilmiyorum ama sorun çıkarmayacak gibi. Dedim ya şimdi geldi kargom. 1 yaş ve üstü öneririm. Kalite, parasına göre süper. Birde Kanz 120 var daha hafif ama yatmıyor. Birde Caminoyu incelemiştim. oda iyiydi açması kolay fakat kapanması biraz zor gelmişti bana.ama 160 dediler.
Araştırmalarım sonucu tecrübelerim bunlar :) Umarım ihtiyaç duyanlara yardımcı olmuşumdur.

İlk çocuğuna hamile olanlara tek tavsiyem ilk 6 ay çok gezmeyeceklerse bebek arabası almayıp sonra baston puset alsınlar. Tam yatarlı olduklarından ağır oluyolar ve çok kullanılmadığı için İnanın verdiğiniz paraya yazık oluyor. Ben 375 e almıştım ve çok kullanmadığım halde 90 a sattım. Yeter ki yer kaplamasın istedim.

Back