- 11 Mart 2021
- 282
- 131
- 23
- 30
- Konu Sahibi Alittlesunshine
-
Eliniz ekmek tutacak ve bosanacaksınız baska yolu yok.Merhaba arkadaşlar.. Bu aralar boşluktayım düşünmek için baya zamanım oldu.. 6 aylık evladım var şükürler olsun onu verene.. Ama bu evlilikte ona haksızlık mı ediyorum bilemiyorum böyle sevgisiz bir ortamda büyüyecek.. Eşimle nişanlılık tan beri problemliydijk yani öyle böyle değil telefon kırıyordum sinirden fln. Niye ayrılmadım hem aynı yerdeniz dedikodu vs hem benim zayıf olmam bu konularda zayıfım bi insana hakettiği tepkiyi veremiyorum üzülüyorum hemen affediyorum. Bu huyumu hala düzeltemedim.. Sonra evlendik ama bizde sıkıntılar arttı ailesine para vermeler bana ilgi göstermemeler. Başka birisi de yoktu ama yok adamın sevgi anlayışı ile benimki çok farklı.. Adam beni eziyor da ciddiye almıyor sinirlenince bazen vuruyor işte nasıl kendimi ezdirdiysem. En son boşanıcam dedim ama çok kararlıydım fakat etraftakiler laflarıyla yediler, bitirdiler.. Gücüm kalmadı döndüm o adam değişti evet eskisi gibi değil.. Ama içim soğumadı.. Belki bebek olmasa yine boşanırdım o derece.. Onun beni sevdiğini düşünmüyorum adama yapışmışım resmen neler yaptı yine bırakmadım.. Şimdi nd yapmalıyım aramızdaki sevgisizlik gider mi? Nasıl çaba göstermeliyim ys da göstermeneli miyim
Yaşananlar yaşanmış affetmemeliydin ama etmişsin. Bundan sonra sevgi beklemeden bu evliliği sürdürmen gerekir. Anlamıyorum arada şiddet olmasına rağmen insan bunu unutup nasıl sevgi ister. Bir insanın en büyük sevgisizligi aldatma ve şiddet değil midir ?Merhaba arkadaşlar.. Bu aralar boşluktayım düşünmek için baya zamanım oldu.. 6 aylık evladım var şükürler olsun onu verene.. Ama bu evlilikte ona haksızlık mı ediyorum bilemiyorum böyle sevgisiz bir ortamda büyüyecek.. Eşimle nişanlılık tan beri problemliydijk yani öyle böyle değil telefon kırıyordum sinirden fln. Niye ayrılmadım hem aynı yerdeniz dedikodu vs hem benim zayıf olmam bu konularda zayıfım bi insana hakettiği tepkiyi veremiyorum üzülüyorum hemen affediyorum. Bu huyumu hala düzeltemedim.. Sonra evlendik ama bizde sıkıntılar arttı ailesine para vermeler bana ilgi göstermemeler. Başka birisi de yoktu ama yok adamın sevgi anlayışı ile benimki çok farklı.. Adam beni eziyor da ciddiye almıyor sinirlenince bazen vuruyor işte nasıl kendimi ezdirdiysem. En son boşanıcam dedim ama çok kararlıydım fakat etraftakiler laflarıyla yediler, bitirdiler.. Gücüm kalmadı döndüm o adam değişti evet eskisi gibi değil.. Ama içim soğumadı.. Belki bebek olmasa yine boşanırdım o derece.. Onun beni sevdiğini düşünmüyorum adama yapışmışım resmen neler yaptı yine bırakmadım.. Şimdi nd yapmalıyım aramızdaki sevgisizlik gider mi? Nasıl çaba göstermeliyim ys da göstermeneli miyim
Evet gitmiyor yüzüne bakmak istemiyorumEliniz ekmek tutacak ve bosanacaksınız baska yolu yok.
Gitmez cünkü size vurmus,ezmis,kırmıs dökmüs..
Hangi birini unutacaksınız?
Boşanma konusu geçtikten sonra o tarz bi olay olmadıYaşananlar yaşanmış affetmemeliydin ama etmişsin. Bundan sonra sevgi beklemeden bu evliliği sürdürmen gerekir. Anlamıyorum arada şiddet olmasına rağmen insan bunu unutup nasıl sevgi ister. Bir insanın en büyük sevgisizligi aldatma ve şiddet değil midir ?
Bence boşan ama bosanmayacaksın belli zaten en azından eski yaşlıların yaptığı gibi karin tokluğuna yaşa gitsin. Sevgi bekleme gelmez o ilk tokati attığında bitmiştir
Dönmem bilinçli olmadı inanın o kadar bunalmıştım ki tmm dedim bi kere daha.. Bebek olmasa farklı yöne giderdi mecbur unuttum olanları,Bebek olmasa da boşanmazdınız. Yani nişanlıyken de affetmişsiniz. Madem adam değişmeye başladı.Sizde geçmişi unutacaksınız başka yolu yok gibi sizin açınızdan. Şiddet affedilmez ama siz affettiniz diye söyledim bunu
Dönerdin... dönmüşsün. Sen önce şu kişiliğini güçlendirmelisinBoşanma konusu geçtikten sonra o tarz bi olay olmadıama ben içimdekilerini aşamıyorum.. Ama bunu istemiyorum insanlar yıpratma sa dönmezdim
EvetDönerdin... dönmüşsün. Sen önce şu kişiliğini güçlendirmelisin
Ben unuttum olanları o da unutsun sevgi dolu olalım istiyorsun ama öyle bi denklem yok malesef.Dönmem bilinçli olmadı inanın o kadar bunalmıştım ki tmm dedim bi kere daha.. Bebek olmasa farklı yöne giderdi mecbur unuttum olanları,
Üzülme geç değil yaparsinEvetaslında tek sıkıntı bu ben kendimi nasıl göstermişim yaa
İnsanları bosverip kendinizin nasıl daha iyi hissedeceginizi düşüneceksiniz. Bahanesi olmadan gerçekten ayrilabilecek misiniz, ayrılırsaniz geri dönsün af dilesin diye beklemeden durabilecek misiniz ona bakın. Bazen kendimizde o gücü bulamayınca başkalarının sözleri bahane olur, işimize gelir. İnsan önce kendine dürüst olmalı. Kesinlikle ayrilabileceginize inanıyorsanız ama çocuk ama ailem ama başkaları gibi bahaneler kalmazBoşanma konusu geçtikten sonra o tarz bi olay olmadıama ben içimdekilerini aşamıyorum.. Ama bunu istemiyorum insanlar yıpratma sa dönmezdim
Değil mi bilmiyorum ki sankş böyle ömrümü harap ettim gibi geliyorÜzülme geç değil yaparsin
Siz öğretmensiniz öyle hatırlıyorum.
Bir de bu adana çocuğu da isteyerek yaptınız neden çocuk bahane oluyor şimdi?
Şuan ayrilsaniz da çocuğa bakma gücünüz var.
Ayrılmama nedeniniz kendinizsiniz.
Aslında buraya nişanlıyken konu açtığım fa herkes bana mantıklı şeyler söylemiş ben uygulamamışım hata benimBoşan gitsin , bırak gitsin , aman kurtul o adamdan. Burada yorumları okudukça şaşırıyorum . Ne kadar kolay geliyor bunları yazmak. Ama uygulamak bir omur bitiriyor belki de. Hakkınızda hayırlısı olsun . Kendinize gereken değeri verin ki karşıdaki de o değeri versin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?