basörtumu yapamıyorum yardim...!!

Minikbirbal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
214
55
30
yenı kapandim ama boneyı ve nasıl yapilcagini bilmıorum bonenn altıne napmam lazimmki duzgun dursum bazilari bone tokasi dio ama guzel durmuo bişemi dolamak lazim yardimçi olun çildircam :/

yenı kapandim ama boneyı ve nasıl yapilcagini bilmıorum bonenn altıne napmam lazimmki duzgun dursum bazilari bone tokasi dio ama guzel durmuo bişemi dolamak lazim yardimçi olun çildircam :/

saçın uzunsa bişeye gerek yok
ama kısaysa eşarp kayar
onun için saçını topla küçük bi yemeniyi topuzunun etrafına sıkıca dola
ama tepeden degil

boneye alışmak gerekiyor . . yeni kapandıysan zaman alır.

Nette videolar vardır baktınız mı? Buradan nasıl anlatabilirler ki. Bone altına takılan şey sanırım, onu böyle tepeden bağlıyorlar çok itici oluyor aşağıdan bağla bence.

kuran kursuna gittiğim zamanlar saatlerce ayna karşısında onu yapmaya çalışırdım ama annem kapalı olduğu için 10 saniyede bağlıyor . . dediğim gibi biraz alışınca gayet güzel bağlayabilirsin. internetten bulabileceğini sanmıyorum . . bone bağlamak tek tiptir zaten

Öğrenirsin dert etme youtubedan bak ben mantıyı falan ordan öğrendim seyrederek arkadaşımda yeni kapandı namaz kılarken eşarpı açıldı namazı bitince dedimki canımmmm eşarbın kafanda değil omuzlarında duruyor bi bakdııı haaahaaa alışkın olmayan popoda don durmazmış dedi çok zorluk çekdi ama şimdi yani 6 ay sonra gayet güzel bağlıyor

Ben bu videodaki ilk şekilden yapıyorum hem bone kaymıyor hemde daha derli toplu oluyor (arkada kocaman bi kafa daha varmış gibi durmuyor). Zamanla pratik kazanırsın merak etme. Hayırlı olsun bu arada

Tek derdin bu olsun ayrıca eskiden bone mi vardı Anneannemin Anadolu kadını usulüyle taktığı mis gibi kokan yazmasını %100 ipek kumaş da olsa değişmem çünkü türbanlar yazın terledikçe koku yapıyor, takması da kolay ne kayması var ne iğne takması var , bir fiyonk at rahatça dolan, o iğneler yüzünden yengem 2 kere ölümden döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…